Przeczytałem cały regulamin promocji i też to nie jasno napisane, ale z zapisku tego co pogrubiłem wynika że jednak trzeba przejść chyba wszystkie etapy, żeby wypłacać.nie wie ktoś jak jest z wypłatą z tej promocji ? kiedy można cokolwiek wypłacić dopiero jak ugramy te 1200 oop ?
All participants in the Promo have to generate the necessary number of ОРР from the moment of receiving the first package until the end of the Promo – 29.03.2010 inclusive. Players, who successfully pass all three stages of the Promo, can withdraw their winnings without restrictions. Players, who do not pass all three stages, can withdraw only after generating:
* 75 points ОРР for receiving package 1
* 400 points ОРР for receiving package 2
* 1250 points ОРР for receiving package 3
Mam to samo gram cały czas a punkty w ogole nie sa naliczane... :/Panowie, grałem teraz ponad godzinę na stole, rozegrałem ~50 rozdań i ostatecznie straciłem dolara, zostało mi 9 ale co ciekawe mam 0 OPP.
Grałem w Cash Tables
Mi dodało po jakimś czasie, chociaż i tak już wszystko przegrałem poległem z ręką 7K, stole było 777KA, wszedłem all in i przejechałem się bo koleś miał 7A ????Mam to samo gram cały czas a punkty w ogole nie sa naliczane... :/