>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

8. kolejka Premier League 2025/2026 [18.10.2025 - 20.10.2025]

F 1,3M

ferguson2

Typer
City - Everton over 4.5 @5 superbet
Everton nie ma najlepszej formy na wyjazdach i to przekłada się na wyniki. A ostatnio City odżyło w lidze i są skuteczni. Myślę, że dzisiaj od poczatku narzuca swoje tempo I nie powinni mieć problemów ze zdobyciem kilku bramek. Liczę też na Everton że trochę powalczą i nie pozostaną dłużni City.

p-z. 247,2K

p-z.

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna | Anglia | Premier League
Godzina: 15:00
Spotkanie: Tottenham - Aston Villa
Typ: Obie drużyny powyżej 4,5 rzutów rożnych - Tak
Kurs: 2.77
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:

Analiza:

Witam w Niedziele, pod lupę biorę pierwsze spotkanie Premier League w dniu dzisiejszym, a więc Zapraszam do skorzystania z typu. Gospodarz Tottenham podejmie Aston Ville, zapowiada nam sie bardzo ciekawe spotkanie, ponieważ koguty w ostatnim czasie grają stabilnie, ale też w "kratkę", zaś goście czyli podopieczni Unaia Emery'ego powoli wychodzą z dołka i notują coraz lepsze wyniki. A więc lupa skierowana na rzuty rożne, Tottenham to ekipa lubiąca nabijać rzuty rożne, nie tak dawno w spotkaniu kogutów z wilkami było AŻ 19 rzutów rożnych, a bardzo dobrze wiemy, że Wolves w tym sezonie, to bardzo słaba drużyna, która notuje ostatnie miejsce w Angielskiej Lidze. Aston Villa tak naprawdę w ostatnim spotkaniu z Burnley nabiła dość pokaźną liczbę rzutów rożnych, bo sama zdołała nabić ich 6 a w całym spotkaniu było 10. Dlaczego ja uważam, że dziś obie ekipy wykonają rzuty rożne w całym meczu co najmniej 5 razy? Bo tu żadna z drużyn nie będzie się nastawiać na obronę wyniku (chyba, że coś nieprzewidywalnego w meczu się wydarzy), ale teraz jeśli spojrzymy na to z chłodną głową, to dziś powinniśmy oglądać, fajny, otwarty mecz z wieloma atakami po obu stronach, a co za tym idzie jest spora szansa, że tych kornerów w całym meczu będzie naprawdę sporo. Ten typ jest na spokojnie do wygrania, a kurs bardzo przyjemny bo 2.77 w Superbecie... Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +1140
gats 36,9K

gats

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna | Anglia | Premier League
Godzina : 17.30
Spotkanie : LIV - MUN
Typ : Strzelony rzut karny - Tak
Kurs : 3.20
Bukmacher : Betclic

Karny widzę, karny widzę. Będzie gorąco na boisku, to pewne. Obydwa zespoły zanotowały wyraźną obniżkę formy
i skuteczności (MUN szczególnie ale to temat rzeka). Gospodarze u siebie muszą powalczyć a goście też potrzebują
cennych punktów. To idealna okazja do błędów w polu karnym i myślę że gospodarze wykorzystają dzisiaj rzut karny.
Oczywiście jest jeszcze wisienka na torcie czyli sędzia Michael Oliver który w takich spotkaniach lubi się pokazać.

1760884026012.png

Nie tym razem. LIV bez pomysłu i pary do gry.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +613
little-dj 619,3K

little-dj

Typer Miesiaca
Piłka nożna - Anglia, Premier League
West Ham United
-
Brentford FC

1X @ 1.48, AdmiralBet

West Ham na swoim stadionie w tym sezonie nie zdobył jeszcze ani jednego punktu, a tu jest do tego świetna okazja. "Młoty" po zmianie trenera wyglądają lepiej, z Evertonem grali jak równy z równym, z Arsenalem było gorzej, no ale tu wiadomo, inna waga rywala. Brentford na wyjazdach też nie zdobyli ani jednego punktu dotąd, a grali z Sunderlandem czy Fulham, więc ekipami, z którymi teoretycznie powinni punktować. Nie przekonują mnie generalnie póki jakoś mocniej pod wodzą nowego trenera, owszem, udało im się wyrwać punkty z Chelsea czy nabić 3-1 na United, ale ci drudzy jak grają w tym sezonie, to każdy chyba wie. Nuno jest zbyt doświadczony i za dobrze zna Premier League, by nie wykombinować czegoś, żeby wywieźć tutaj choćby punkt - choć bardziej stawiałbym na to, że West Ham spróbuje tu zgarnąć trzy punkty i Brentford będzie musiał liczyć na wykorzystanie mniejszej liczby okazji.

Ostatnia edycja:
p-z. 247,2K

p-z.

Użytkownik
Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham - Brentford
Typ: Brentford powyżej 7,5 wybić od bramki - Tak
Kurs: 1.90
Bukmacher: Superbet

Analiza:

Witam w Poniedziałek, pod lupę biorę ostatnie spotkanie 8 kolejki Premier League w dniu dzisiejszym, a więc Zapraszam do skorzystania z typu. Słabo radzący gospodarz podejmie na własnym boisku drużynę Brentford. Dość ciekawy i nietypowy typ ode mnie wlatuje. Jak West Ham tego nie wygra, to będzie mała sensacja moim zdaniem, mają nowego wybitnego trenera, który w przerwie reprezentacyjnej (mam nadzieję) obmyślił dobry i skuteczny plan na drużynę Brentford, grają u siebie i Młoty to nadal solidna marka, więc strefa spadkowa nie jest zarezerwowana dla takiej drużyny, tym bardziej, że Goście stracili w letnim oknie transferowym 2 gwiazdy (Mbuemo i Christian Norgaard), a do tego ich pierwszym trenerem jest gość od stałych fragmentów gry, więc dziwie się, że to właśnie drużyna Brentford nie jest w strefie spadkowej. Ale do rzeczy czyli do typu, uważam, że West Ham mocno zaatakuje, będą przeważać, strzelać i próbować wygrać, a co za tym idzie, można się spodziewać tego, że bramkarz gości rozpocznie grę od własnej bramki powyżej 7 razy, mecz jest długi, gospodarze bardziej potrzebują zwycięstwa, więc na papierze to nawet dobrze wygląda, ale jak będzie, to tego nikt nie wie, uroki Premier League, ale mogę tylko napisać, że ten typ ma spore szanse na wygraną, więc Powodzenia!

Ostatnio zmieniony przez Waldi1979:
Otrzymane punkty reputacji: +1531
S 54,4K

sol

Użytkownik
Cały weekend cisza, a na poniedziałek 2 typy, pewnie dlatego, że to poniedziałek i nie ma co grać, powodzenia Panowie oczywiście, ale imo to jest typowy mecz do odpuszczenia, obydwa teamy po przejściach, zawirowania wokół trenerów, a przede wszystkim obydwie drużyny wolą grać z kontry. Specjalnie bym się nie zdziwił jakby mecz odbywał się głównie w środku pola, a ewentualna bramka to fart albo jakiś stały fragment. Dla mnie ten mecz układa się w typowy under takie 0:0/1:0, chyba lepiej odpuścić, chociaż powyższe typy wydają się ciekawe

Do góry Bottom