Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: West Ham - Brentford
Typ: Brentford powyżej 7,5 wybić od bramki - Tak
Kurs: 1.90
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Witam w Poniedziałek, pod lupę biorę ostatnie spotkanie 8 kolejki
Premier League w dniu dzisiejszym, a więc Zapraszam do skorzystania z typu. Słabo radzący gospodarz podejmie na własnym boisku drużynę Brentford. Dość ciekawy i nietypowy typ ode mnie wlatuje. Jak West Ham tego nie wygra, to będzie mała sensacja moim zdaniem, mają nowego wybitnego trenera, który w przerwie reprezentacyjnej (mam nadzieję) obmyślił dobry i skuteczny plan na drużynę Brentford, grają u siebie i Młoty to nadal solidna marka, więc strefa spadkowa nie jest zarezerwowana dla takiej drużyny, tym bardziej, że Goście stracili w letnim oknie transferowym 2 gwiazdy (Mbuemo i Christian Norgaard), a do tego ich pierwszym trenerem jest gość od stałych fragmentów gry, więc dziwie się, że to właśnie drużyna Brentford nie jest w strefie spadkowej. Ale do rzeczy czyli do typu, uważam, że West Ham mocno zaatakuje, będą przeważać, strzelać i próbować wygrać, a co za tym idzie, można się spodziewać tego, że bramkarz gości rozpocznie grę od własnej bramki powyżej 7 razy, mecz jest długi, gospodarze bardziej potrzebują zwycięstwa, więc na papierze to nawet dobrze wygląda, ale jak będzie, to tego nikt nie wie, uroki
Premier League, ale mogę tylko napisać, że ten typ ma spore szanse na wygraną, więc Powodzenia!