Gollob powyżej 12 1,72.
Tutaj pewnie szaleć będzie wielki fan Golloba Toretoo, że w końcu się do niego przekonałem, ale tu już nawet nie o to chodzi. B
NC, możesz się do niego przekonywać lub nie, nic mi do tego
Ja bym dał na Kołodzieja, który zna tarnowski tor jak własną kieszeń. Komplet walnie spokojnie, tym bardziej że pojedzie więcej biegów niż Ułamek, ale w Milenium to akurat bez znaczenia.
Również bym się skłaniał na Janka, ale z tym kompletem dzisiaj to bym uważał
Chociaż linia 9,5 w
Fortunie dość śmiesznie wygląda jak na niego.
Krzysztof Kasprzak – Janusz Kołodziej (0-2) 2 1,65 Fortuna ????????
Janusz Kołodziej over 9,5 punktów 1,60 Fortuna
Oczywiście liczy się pięć pierwszych startów. Janusz wychowanek klubu z Tarnowa, tor zna na pewno znakomicie. „Kasper” ostatnio też nie źle się prezentuje na torze w Tarnowie, nawet nie zły występ zanotował przed tygodniem w Lesznie. O tym, ze Janusz dziś może pojechać 6 raz nie ma co wspominać ponieważ tak jak napisałem wyżej
Fortuna nie bierze tego pod uwagę. Po prostu trudno mi sobie wyobrazić, że Kasprzak zdobywa dzisiaj 3 punkty więcej niż Janusz. Jestem zdania, że Janusz dzisiaj zdobędzie więcej punktów niż Kasprzak a tu jeszcze taki handicap, więc nic tylko grać. Bet365 dał tą samą parę z tym, że (3-0) hmm.. więc różnica jest ogromna nawet wobec dodatkowego startu w wykonaniu Janusza. Wobec kontuzji w drużynie „Byków”dobra postawa „Koldiego” będzie na wagę złota.
Betard Sparta Wrocław – Włókniarz Częstochowa 1 Po 8 biegach 1,72 Bet365
Kenneth Bjerre over 10 punktów 1,72 Bet365
Wrocławianie przed tygodniem w Częstochowie prowadzili przez większość spotkania by w końcówce a w zasadzie w nominowanych biegach przegrać to spotkanie. Zawiódł tego dnia Kenneth Bjerre, który na pewno będzie się chciał zrehabilitować za tamto spotkanie. Na pewno włodarze Wrocławskiej drużyny oraz kibice oczekują więcej od Duńczyka tym bardziej po takich występach jakie notuje w Elite League.. Stąd myślę, że dzisiaj może być pierwszoplanową postacią w drużynie z Wrocławia. Na pewno juniorzy są po stronie gospodarzy, pytanie jak pojadą nie obliczalni seniorzy gości, którzy tak dzielnie stawiali czoła w Gorzowie oraz Zielonej Górze. Na plus oceniam postawę Piotrka Świderskiego, który dzisiaj w parze z Maćkiem będzie bardzo grożny dla przyjezdnych. Stawiam dzisiaj na drużynę z Wrocławia już nawet po 8 gonitwach
oraz na dobrą postawę „Kenia”
Unibax Toruń – Caelum Stal Gorzów (0-8,5) 2 1,80 Fortuna
Tomasz Gollob over 12 punktów 1,75 Bet365 heh dokladnie 12 :?
Szlagier 8 kolejki Ekstraligi, w Toruniu miejscowy Unibax podejmie dobrze radzącą sobie na torze w Toruniu drużynę Stali Gorzów. Jeśli chodzi o gości to liderem nie kwestionowanym powinien być Mistrz Świata Tomek Gollob, ale czy tak będzie okaże się wieczorem. Mam pewne obawy co do typu na Tomka ale jednak mu zaufam. Na tych nowych tłumikach jeszcze nie jest regularny więc nawet na tej „Magicznej” dla niego „Motoarenie” może być dzisiaj wpadka, w co wątpię. W zeszłym sezonie „Stalowcy”wygrali w Toruniu, wiem co wielu powie wtedy był Przemek Pawlicki dlatego tak było a dzisiaj będzie manto i tyle, z czym się po prostu nie zgodzę. Wszyscy od początku sezonu widzą w drużynie z Toruniua wielką moc, której ja na tą chwile nie widzę. Myślę, że dzisiaj w Toruniu zobaczymy strasznie wyrównany mecz i wynik będzie się rozstrzygał w biegu 15 dlatego gram dodatnie handi na gości oraz over punktowy Mistrza Świata