>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka Ekstraligi - 5.06.2011

Status
Zamknięty.
robson_26 612

robson_26

Forum VIP

Rozkład jazdy VIII kolejki Speedway Ekstraligi:
Tauron Azoty Tarnów - Unia Leszno godz. 17:00
Betard Sparta Wrocław - Włókniarz Częstochowa godz. 17:00
Unibax Toruń - Caelum Stal Gorzów godz. 19:30

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Na dzień dzisiejszy mam 3 propozycje z czego 2 gram:

Unibax Toruń - Caelum Stal Gorzów H(0 - 6.5) 1 1,85 Tobet 50:40✅

Torunianie po porażce w Gorzowie dzisiaj pojadą u siebie.Uważam,że Toruń najlepiej zaprezentował się w Gorzowie z trójki Zielona Góra,Leszno,Toruń. Dzisiaj u siebie na torze powinni wygrać to spotkanie czy zdobędą pkt bonusowy?Tutaj będzie ciężko jednak wynik uważam,że będzie oscylował w tych graniach.Jeśli Jepsen Jensen zacznie zdobywać pkt i Miedziak to będzie dobrze.Bo o Sullivana Holte i Holdera jestem spokojny.Emil też wydaje się że jest w coraz wyższej formie.Warto zauważyć że dziś Holta pojedzie z Jepsenem a Saletra z Emilem czy będzie to lepsze rozwiązanie?Myślę,że tak bo wiadomo jak Sullivan jeździ na swojej MotoArenie i będzie starał się walczyć z Gollobem.W Gorzowie napewno będzie dziś pkt Gollob który powtarza że MotoArenę bardzo lubi. Iversen,Zagar napewno dziś już tylu pkt nie będą zdobywac razem co tydz temu. Jak będzie przekonany się dziś wieczorem oczywiście na meczu będe:cool:

Jeszcze jedna propozycja na to spotkanie:
Chris Holder -1 - Adrian Miedziński +1 1 1,85 Tobet 11:8✅

Od początku sezonu lepiej spisuje się Chris.Holder myślę że zapunktuje w granicach 12 pkt a Miedziński jeśli zdobędzie 10pkt to będzie to super wynik dlatego myślę że warto to też zagrać.

Tauron Azoty Tarnów - Unia Leszno H(0 - 4.5) 2 1,95 Tobet 49:41⛔

Zaskoczył mnie kurs i to bardzo pozytywnie.Leszno ok osłabione ale czy ZZ to nie jest wzmocnienie?Hampel,Kołodziej i Batchelor uważam,że są w stanie spokojnie zdobyć więcej pkt niż Baliński.Dlatego spodobał mi się ten typ.Pierwsze spotkanie wygrane przez Leszno 51:39 Dzisiaj myślę że spotkanie powinno być bardziej wyrównane i według mnie w granicach remisu się zakończy.+4,5 na Leszno mnie zadowala i myślę że powinno wystaczyć;)

B 41,5K

bosky

Użytkownik
OJ ZASZALAŁ Bet365.
Tarnów (1,66) + Wrocław (1,40) = 2,33
Zdecydowanie do pogrania za większą kasę. W Większości buków kursy znacznie niższe i słusznie. Leszno porozbijane kontuzjami, pojadą zapewne na poziomie Hampel i Kołodziej, tyle że Kołodziej jest pod formą, a Hampel też pewnie gdzieś się potknie. No i aktualne wyniki Tarnowa, gdzieś w końcu muszą się odbić, bo posypią się głowy. Wcale się nie zdzdiwię jeśli będzie to wysoka wygrana. Wrocław u siebie przeciwieństwem Leszna na wyjeździe, łykam twardo.
+
Gollob powyżej 12 1,72.
Tutaj pewnie szaleć będzie wielki fan Golloba Toretoo, że w końcu się do niego przekonałem, ale tu już nawet nie o to chodzi. Bardzo możliwe, że Tomasz pojedzie 6 razy, bo Gorzów na wyjazdach nie zachwyca (choć jakby na przekór powyższym słowom uważam, że dzisiaj w Toruniu wygra), mimo wszystko ten typ jest prawdopodobny nawet przy 5 startach Tomasza, król Motoareny, wystarczy popatrzyć co robił w GP, w lidze i wszystko jest absolutnie jasne. Podobnie jak wyżej, do pogrania za grubą stawkę.

pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
Tauron Azoty Tarnów - Unia Leszno H(0 - 4.) 1.80 milenium✅
Czy Tarnów zdobedzie pierwsze punkty?? Mysle ze Tak, bo jest ku temu bardzo dobra okazja. Panujący szpital w drużynie Byków brak Balona, Pavlica i Musialaka. W ich miejsce bedzie stosowane ZZ oraz pojedzie Skóra i na juniorce Adamczewski. Po 2 stronie wyrównana drużyna tarnowska. W miejsce Madsena wskoczył B.Pedersen, który bardzo dobrze zaprezentował sie w IM Danii. Do tego coraz lepiej jeżdżący Lindgren, nieobliczalny Słowak i 2 polskich liderów Tarnowa. Najweselsza bolączka Jaskólek sa juniorzy, jednak powinni oni sobie radzic z Adamczewskim.
Warto dodać, że w tamtym roku wygrali u siebie z Lesznem, które bylo bardzo mocne wiec czemu teraz miało by być inaczej. typuje 50:40

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Tauron Azoty Tarnów - Unia Leszno H(0 - 4.) 1.80 milenium
Czy Tarnów zdobedzie pierwsze punkty?? Mysle ze Tak, bo jest ku temu bardzo dobra okazja. Panujący szpital w drużynie Byków brak Balona, Pavlica i Musialaka. W ich miejsce bedzie stosowane ZZ oraz pojedzie Skóra i na juniorce Adamczewski. Po 2 stronie wyrównana drużyna tarnowska. W miejsce Madsena wskoczył B.Pedersen, który bardzo dobrze zaprezentował sie w IM Danii. Do tego coraz lepiej jeżdżący Lindgren, nieobliczalny Słowak i 2 polskich liderów Tarnowa. Najweselsza bolączka Jaskólek sa juniorzy, jednak powinni oni sobie radzic z Adamczewskim.
Warto dodać, że w tamtym roku wygrali u siebie z Lesznem, które bylo bardzo mocne wiec czemu teraz miało by być inaczej. typuje 50:40
Dokładnie, w tamtym roku Leszno było dużo mocniejsze, a przede wszystkim Kołodziej był w formie, swoje też na juniorce przywoził Pavlić, Batchelor na wyjazdach to nie jest pewniak to dobrych wyników, Skóra tym bardziej. Nie zdziwi mnie dziś, taki scenariusz, że Hampel będzie swoje robił, Kołodziej coś tam pomoże, a reszta może być nieciekawie. Za to skład Tarnowa dziś wydaje się do tej pory najmocniejszy jaki mogą wystawić, juniorzy to wiadomo słabo, ale 5 żużlowców prezentują równy poziom i jeżeli również dobrze przygotują tor to Tarnów stać nawet na bonusa dziś. Choć osobiście bym stawiam wygraną 48:42.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Toruń @1,45✅
Tarnów @1,45✅
ako:2,1✅✅
Trzeba grać póki kursy nie spadły. Toruń u siebie mocny,każdy wie. Holta co prawda ostatnio nie jest taki pewny jak zazwyczaj,ale myślę,że to co on straci,nadrobić może Jensen i Pulczyńscy. W Stali wiadomo Tomek pewnie 6 razy pojedzie,ale sam meczu nie wygra. Duńczycy mogą go trochę wesprzeć,ale to za mało na równy skład Apatora.
W Tarnowie zdziesiątkowane Leszno nie ma prawa wygrać. Hampel i Kołodziej może pojadą po 7 razy i dzięki temu nie będzie klęski DMP. Ale już Batchelor,Skórnicki i juniorzy(Tobiasz jeśli pojedzie-w tyg.potrąciło go auto) mieliby problemy zdobywać punkty na torze w Poznaniu,a co dopiero w Tarnowie;). 5 seniorów gospodarzy musi w końcu pojechać równo,słabszego rywala u siebie chyba mieć nie będą..

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Betard Wrocław - Włókniarz Częstochowa 1 @ 1,25 Unibet ✅ 55-35
Wrocław u siebie jest bardzo dobrzy. Myślę że dzisiaj nie będzie miał problemów z pokonaniem jeźdźców spod Jasnej Góry którzy na wyjazdach jeżdżą bardzo ambitnie jednak czegoś zawsze brakuje. Wrocławianie będą chcieli zdobyć punkt bonusowy. A w pierwszym meczu przegrali tylko 48-42. W biegu młodzieżowym powinno być już 5-1 dla gospodarzy, a przewaga w dalszej części meczu powinna być stopniowo powiększana.
UNIBAX Toruń - Caelum Gorzów 1 @ 1,45 Unibet ✅ 50-40
Na wyjazdach Toruń jest słaby za to na Moto Arenie nikt nie ma z nimi szans. Sullivan, Miedziński na MA zawsze spisują się znakomicie. Holder w tym sezonie w bardzo dobrej formie. Holta też powinien dobrze zapunktować choć widać że kontuzja ręki daje się we znaki. Juniorka dzisiaj zdecydowanie po stronie aniołów. W pierwszym meczu 52-38 dla Gorzowa więc walka o bonusa jeszcze się nie skończyła. U gości zapewne dobrze pojedzie Gollob, który na MA spisuje się znakomicie. Pedersen też solidnie zapunktuje jednak druga linia i juniorka zbyt wiele dzisiaj do powiedzenia nie będzie miała. Stawiam na Unibax.
Unia Tarnów - Unia Leszno +6,5 2 @ 1,85 Betsafe ⛔ 49-41
Tarnów jeszcze bez zwycięstwa i nie miałbym nic przeciwko aby tą &quot;znakomitą&quot; passę podtrzymali. Kompletnie mnie nie przekonują gospodarze. Lindgren sobie jaja robi z pracodawców w Polsce. Bjarne nie dostawał szans w tym sezonie na pokazanie się w Polskiej lidze. Kasprzak miał być liderem a zdarzają mu się wpadki. Vaculik tylko w Rzeszowie bardzo dobrze pojechał i na tym trzeba chyba zakończyć. Tylko jeden Ułamek w Tarnowskiej Unii nie zawodzi. Juniorzy=żenada. Unia mocno osłabiona, jednak nie bez szans na korzystny wynik. Będą bronić się jak mogą. A to rezerwą w ramach Z/Z czy w razie 6 punktowej przewagi rezerwą taktyczną. Jeśli Jarek i Janusz pojadą po 7 razy to 35 punktów mogą zrobić, Jeśli po 6 razy to ok 30. Batchelor w tym sezonie na wyjazdach jeździ lepiej niż na Smoczyku. Sqra ze 3 punkty dorzuci, juniorzy 2 może 3. Troy z 8 i handicap będzie pokryty.
K. Bjerre -5,5 - A. Czaja 1 @ 1,35 Sportingbet ✅ 12-0
Co to jest w ogóle. Nawet handi 10 bym brał na Bjerre. Czaja zdobędzie max 1 bądź 2 punkty. Chociaż nic nie wiadomo bo w Częstochowie pokazał że jego motory są dość wadliwe. Bjerre lider Wrocławian punkty musi zdobywać a napewno o 6 punktów więcej zdobędzie niż junior z Częstochowy.

Otrzymane punkty reputacji: +1
niccolo7 4,5K

niccolo7

Użytkownik
Mam nadzieję, że się wszyscy na tym Tarnowie nie przejedziemy :grin:. Łatwiejszej okazji na pierwsze zwycięstwo chyba mieć nie będą, bo na rywala spadło w ostatnich tygodniach tyle nieszczęść, że to przechodzi ludzkie pojęcie. Dzisiaj będą się posiłkować ZZ, ale i tak uważam, że gospodarze nie przegapią takiej szansy. Jednak zamiast wygranej w meczu wybrałem prowadzenie po 8. biegu, na co bet365 wystawił na początku kurs aż 1,9!, a teraz jest już tylko 1,71. Po pierwsze mam nadzieję, ze w końcu Ci nędzni juniorzy z Mościc wygrają swój bieg juniorski, bo okazję do tego mają przednią. Nie ma Sławka Musielaka, a na domiar złego jego brat w tym tygodniu został lekko potrącony przez samochód, więc nie wiadomo jak dzisiaj pojedzie. Po drugie na dobrą sprawę to w ekipie z Leszna mocni będą tylko Hampel i Koldi, bo awaryjnie wstawiony do składu Skóra nie powinien stanowić zagrożenia. Także niewiele spodziewam się po Troyu i Musielaku. Jaskółkom niewiele brakowało już w starciu z Toruniem, by odnieść pierwsze zwycięstwo. Uważam, ze dziś nastąpi koniec ich fatalnej passy.
Unia Tarnów - Unia Leszno - Unia Tarnów (+0) po 8. biegu # 1,9 -&gt; 1,71 bet365 ✅ (28-20)
Drugi typ, który zagrałem to h2h Jędrzejaka z młodszym z braci Łaguta. Ogór to niespodziewanie jeden z liderów Wrocka. Na własnym torze spisuje się znakomicie, bo tylko raz zszedł poniżej 10 &quot;oczek&quot;, a w poprzednim meczu przeciwko murowanemu faworytowi z Gorzowa przywiózł aż 11 pkt! Tymczasem Artjom ten sezon ma na razie niezbyt udany, bo w GP jest na razie statystą, a i w ligach nie błyszczy. Na wyjeździe najwięcej pkt zdobył w Gorzowie (9), a tak to raz przywiózł 5, a raz 3 pkt, więc zdecydowanie bez szału. Dzisiaj tor będzie na pewno sprzymierzeńcem Tomka, który czuje się tu jak ryba w wodzie. Tego samego nie można powiedzieć o Rosjaninie, więc uważam, ze hc -0,5 to bardzo dobra opcja.
T.Jedrzejak v A.Laguta - T.Jedrzejak(-0.5) # 1,65 Sportingbet ✅ (9-5)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Mi też się wydaje, że Leszno powinno dziś stawiać duży opór. A kto wie, może nawet wygrać. Absencja Balińskiego to nawet plus, bo Damian w Tarnowie ostatnio nie jeździł zbyt pewnie a dodatkowy bieg dla Hampela i Kołodzieja + Batchelora to jakieś 7-8 pkt według mnie.
Ogólnie liczę, że Kołodziej na swoim torze zakręci w wyniku ponad 15 pkt. Hampel w podobnych granicach. Jeśli Batchelor i Skórnicki dorzucą z 12-13 pkt to Leszno może pokusić się nawet o zwycięstwo.
Juniorka Tarnowa jest fatalna, Musielak i Adamczewski powinni wyjść przynajmniej &quot;na zero&quot;.
Dlatego 6 pkt zapasu dla Leszna uważam za bardzo atrakcyjny bet

pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
UNIBAX Toruń - Caelum Gorzów
Jedno z ciekawiej zapowiadających się pojedynków3 drużyna będzie podejmowała wicelidera tabeli. Tydzien temu Torunianie ulegli dosc wysoko bo az 14 punktam. W tym pojednku widzę jednak tylko jedno wyjście i jest to wygrana miejscowych. Gorzów na wyjazdach jest porostu słaby. Brakuje przede wszystkim punktów Zagara. mroczka też raczej pokaźnej zdobyczy nie będzie miał. Pedersenowi i Pukowi też zdazają sie wpadki a dzisiaj przyjdzie im walczyc z takimi przeciwnikami jak Sullivan czy Holder. Miedziak i Holta u siebie tez są groźni.Nie zdziwił bym sie jakby bonus został w Toruniu.

UNIBAX Toruń
- Caelum Gorzów +6,5✅
Sullivan - Pedersen betsafe✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
lancev 984

lancev

Użytkownik
K. Bjerre -5,5 - A. Czaja 1 @ 1,35 Sportingbet

Co to jest w ogóle. Nawet handi 10 bym brał na Bjerre. Czaja zdobędzie max 1 bądź 2 punkty. Chociaż nic nie wiadomo bo w Częstochowie pokazał że jego motory są dość wadliwe. Bjerre lider Wrocławian punkty musi zdobywać a na pewno o 6 punktów więcej zdobędzie niż junior z Częstochowy.
Nie odradzam, ale też nie polecam. Według mnie Czaja ma pewna dwójkę na biegu juniorskim, co w tym pojedynku daje mu już 8,5 punktów (handi wzrósł do 6,5). Jest lepszy od Bubla więc z pewnością będzie jechał 5 razy - kolejne 4 szanse na punkty. Bjerre w IMŚ Danii ujechał zaledwie 3 oczka i ma tutaj trudne biegi. Patrząc na jego dorobki punktowe w poprzednich meczach skłaniałbym się na:
Bjerre - Czaja (+6,5 !) 2 @2.95 ⛔
Zaraz więcej typów ode mnie... ????

heh, pojechał Czaja po bandzie. Sorry za to :p

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Panowie co myslicie o typie: Ulamek(+1) - Kolodziej. 1
Dzisiaj w Millenium wpadl mi w oko ten bet i postanowilem obstawic. Po chwili przypomnialo mi sie ze Kolodziej moze jechac 7 razy. Jak uwazacie ? Czy Ułamek jest w stanie pokryc handi ? Widomo ze kolodziej raczej bez formy. Prosze o opinie...

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Dzisiaj w Millenium wpadl mi w oko ten bet i postanowilem obstawic. Po chwili przypomnialo mi sie ze Kolodziej moze jechac 7 razy. Jak uwazacie ? Czy Ułamek jest w stanie pokryc handi ? Widomo ze kolodziej raczej bez formy. Prosze o opinie...
Ja bym dał na Kołodzieja, który zna tarnowski tor jak własną kieszeń. Komplet walnie spokojnie, tym bardziej że pojedzie więcej biegów niż Ułamek, ale w Milenium to akurat bez znaczenia.

kartonik 132

kartonik

Użytkownik
To że Kołodziej pojedzie nawet 7 razy to i tak w Millenium nie będzie brane pod uwagę bo u naziemnych liczy się pierwsze 5 biegów zawodnika.
Ja myślę jednak że w tej parze to Kołodziej będzie lepszy jedzie na torze który bardzo dobrze zna , a zmiana w swoim Teamie technicznym tez może spowodować że powinien lepiej pojechać niż dotychczas .
Ja w tej parze dałem na Kołodzieja

lancev 984

lancev

Użytkownik
Po tym co Kołodziej pokazał tydzień temu to nie sądzę, ale może będzie kontynuować sinusoidę swojej formy i pojedzie słabo.
Lindgren - Batchelor 2 @2.10 betsafe ⛔
Troy zapewne 7 startów (taktyk + ZZ), co powinno wystarczyć, by uzbierać więcej punktów od słabego w Polsce Lindgrena. Kurs bardzo zachęca.
Zmarzlik (+2) - E. Pulczyński 1 @2.20 bet365 ✅
Bartek w dwóch wyjazdach, w których na razie wystąpił zdobył po 4 punkty. Emil u siebie punktuje praktycznie na takim samym poziomie. Bartek ma dobre maszyny i jeździ w parze z Gollobem, jednak u siebie Pulczyński powinien być równie skuteczny jak on. 2 punkty w stronę młodszego z braci Zmarzlików i kurs ponad 2 przekonują mnie całkowicie.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Gollob powyżej 12 1,72.
Tutaj pewnie szaleć będzie wielki fan Golloba Toretoo, że w końcu się do niego przekonałem, ale tu już nawet nie o to chodzi. B
NC, możesz się do niego przekonywać lub nie, nic mi do tego ;)
Ja bym dał na Kołodzieja, który zna tarnowski tor jak własną kieszeń. Komplet walnie spokojnie, tym bardziej że pojedzie więcej biegów niż Ułamek, ale w Milenium to akurat bez znaczenia.
Również bym się skłaniał na Janka, ale z tym kompletem dzisiaj to bym uważał ;) Chociaż linia 9,5 w Fortunie dość śmiesznie wygląda jak na niego.
Krzysztof Kasprzak – Janusz Kołodziej (0-2) 2 1,65 Fortuna ✅ ????????
Janusz Kołodziej over 9,5 punktów 1,60 Fortuna ⛔

Oczywiście liczy się pięć pierwszych startów. Janusz wychowanek klubu z Tarnowa, tor zna na pewno znakomicie. „Kasper” ostatnio też nie źle się prezentuje na torze w Tarnowie, nawet nie zły występ zanotował przed tygodniem w Lesznie. O tym, ze Janusz dziś może pojechać 6 raz nie ma co wspominać ponieważ tak jak napisałem wyżej Fortuna nie bierze tego pod uwagę. Po prostu trudno mi sobie wyobrazić, że Kasprzak zdobywa dzisiaj 3 punkty więcej niż Janusz. Jestem zdania, że Janusz dzisiaj zdobędzie więcej punktów niż Kasprzak a tu jeszcze taki handicap, więc nic tylko grać. Bet365 dał tą samą parę z tym, że (3-0) hmm.. więc różnica jest ogromna nawet wobec dodatkowego startu w wykonaniu Janusza. Wobec kontuzji w drużynie „Byków”dobra postawa „Koldiego” będzie na wagę złota.

Betard Sparta Wrocław – Włókniarz Częstochowa 1 Po 8 biegach 1,72 Bet365 ✅
Kenneth Bjerre over 10 punktów 1,72 Bet365 ✅

Wrocławianie przed tygodniem w Częstochowie prowadzili przez większość spotkania by w końcówce a w zasadzie w nominowanych biegach przegrać to spotkanie. Zawiódł tego dnia Kenneth Bjerre, który na pewno będzie się chciał zrehabilitować za tamto spotkanie. Na pewno włodarze Wrocławskiej drużyny oraz kibice oczekują więcej od Duńczyka tym bardziej po takich występach jakie notuje w Elite League.. Stąd myślę, że dzisiaj może być pierwszoplanową postacią w drużynie z Wrocławia. Na pewno juniorzy są po stronie gospodarzy, pytanie jak pojadą nie obliczalni seniorzy gości, którzy tak dzielnie stawiali czoła w Gorzowie oraz Zielonej Górze. Na plus oceniam postawę Piotrka Świderskiego, który dzisiaj w parze z Maćkiem będzie bardzo grożny dla przyjezdnych. Stawiam dzisiaj na drużynę z Wrocławia już nawet po 8 gonitwach ;) oraz na dobrą postawę „Kenia”

Unibax Toruń – Caelum Stal Gorzów (0-8,5) 2 1,80 Fortuna ⛔
Tomasz Gollob over 12 punktów 1,75 Bet365 ⛔ heh dokladnie 12 :?

Szlagier 8 kolejki Ekstraligi, w Toruniu miejscowy Unibax podejmie dobrze radzącą sobie na torze w Toruniu drużynę Stali Gorzów. Jeśli chodzi o gości to liderem nie kwestionowanym powinien być Mistrz Świata Tomek Gollob, ale czy tak będzie okaże się wieczorem. Mam pewne obawy co do typu na Tomka ale jednak mu zaufam. Na tych nowych tłumikach jeszcze nie jest regularny więc nawet na tej „Magicznej” dla niego „Motoarenie” może być dzisiaj wpadka, w co wątpię. W zeszłym sezonie „Stalowcy”wygrali w Toruniu, wiem co wielu powie wtedy był Przemek Pawlicki dlatego tak było a dzisiaj będzie manto i tyle, z czym się po prostu nie zgodzę. Wszyscy od początku sezonu widzą w drużynie z Toruniua wielką moc, której ja na tą chwile nie widzę. Myślę, że dzisiaj w Toruniu zobaczymy strasznie wyrównany mecz i wynik będzie się rozstrzygał w biegu 15 dlatego gram dodatnie handi na gości oraz over punktowy Mistrza Świata ;)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Hampel-Kołodziej
1 -1,65 ✅

Hampel jest w dużo lepszej formie niż Kołodziej, Janusz nie przypomina w niczym prawie zawodnika z zeszłego roku. Jedyny plus na korzyść Kołodzieja to ten, że zna lepiej tor niż Hampi. Nie jestem wielkim znawcą żużla, lecz moim skromnym zdaniem Kołodziej nie ma refleksu na starcie, jakby motor nie był odpowiednio ustawiony. Hampi jak na razie nie schodzi poniżej pewnego poziomu i oby tak zostało w dzisiejszym meczu Tarnów-Leszno
/Edyta 2
Przepraszam za zamieszanie i mój błąd - buk to oczywiście betsafe bo tam tylko gram
Kołodziej - 6
Hampel - 20 :!:
Nie mam pytań o formę Kołodzieja ????

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Krzysztof1985 ta para w tym meczu jest jednak mocną zagadką (w mojej opinii).
Nie podałeś z jakiego bukmachera podajesz typ... w tym sporcie konieczne jest podawanie buka w analizach.
Co do typu. Jarek w gazie, Kołodziej słaby i miał jeden wyskok ale u siebie ze słabym Tarnowem. Trudno powiedzieć jak Kołodziej pojedzie czy ten jeden mecz to był zwiastun lepszej jazdy czy wyjątek. Wspominano już w temacie, że Janusz zna ten tor doskonale.
Na moje jednak no bet - wybrałem moim zdaniem lepsze typy. Chociaż skłaniałem się do grania Jarka +0.5 w Tobet. Jeśli już ktoś chciałby grać tą parę to lepiej bardziej &quot;opłaca się&quot; (jeśli w ogóle się opłaca) w Tobet.

lysy-16140 268

lysy-16140

Użytkownik
Krzysztof1985 ta para w tym meczu jest jednak mocną zagadką (w mojej opinii).

Nie podałeś z jakiego bukmachera podajesz typ... w tym sporcie konieczne jest podawanie buka w analizach.
Co do typu. Jarek w gazie, Kołodziej słaby i miał jeden wyskok ale u siebie ze słabym Tarnowem. Trudno powiedzieć jak Kołodziej pojedzie czy ten jeden mecz to był zwiastun lepszej jazdy czy wyjątek. Wspominano już w temacie, że Janusz zna ten tor doskonale.
Na moje jednak no bet - wybrałem moim zdaniem lepsze typy. Chociaż skłaniałem się do grania Jarka +0.5 w Tobet. Jeśli już ktoś chciałby grać tą parę to lepiej bardziej &quot;opłaca się&quot; (jeśli w ogóle się opłaca) w Tobet.
w jakiej Kołodziej by formie nie był, w Tarnowie zawsze jeździ mu się dobrze i myślę, że on sam też wie jakie najlepsze ustawienia dobrać, jak dla mnie 2.00 w Tobet to promocja na Kołodzieja i tak też pograłem... ????

M 0

maryjanus

Użytkownik
wlasnie Kolodziej pokazal jak jezdzi w Tarnowie heh kiedy byl w formie to jezdzil tam kapitalnie ale nie teraz, postawilem na zaklad Kasprzak (+3) vs Kolodziej liczylem ze to peffka, na szczescie (ledwo) weszlo ale Kasprzak na chwile obecna to zenuaaa osobiscie liczylem ze kolo 8-10 sie zakreci

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom