>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

8 kolejka Ekstraligi - 5.06.2011

Status
Zamknięty.
kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
Trochę późno jak na typowanie, ale wcześniej nie było jak pisać
Holder - Zagar (+3) 1 @ 2,15 milenium ✅ ✅
Holder jest dla mnie ogromnym zaskoczeniem w tym sezonie. Na nowych tłumikach jeździ rewelacyjnie. Także i dzisiaj powinien być liderem drużyny z Torunia. Nie obawiam się rywalizacji w parze z Adrianem Miedzińskim, gdyż ten jest ostatnio w słabszej formie i dlatego to Holder powinien zdobywać więcej punktów w tej parze. Matej Zagar prezentuje się wyśmienicie w Gorzowie. Jednak na wyjazdach jest znacznie gorzej. Po za tym w parze jeździ z Iversenem, który prezentuje równą formę zarówno u siebie jak i na wyjazdach, także to on powinien zdobyć więcej punktów. Jednak obaj panowie są na podobnym poziomie także tutaj punkty powinni się rozlożyć po równo. Nie zmienia to faktu, że Zagar jest w stanie zdobyć 5-7 punktów, zaś Holder otrze się o wynik 10-11, może nawet 12.
Dodatkowo zagrałem
Sullivan (+1) - Gollob 2 @ 1,75 millenium ⛔
Tutaj powinno być wyrównanie. Gollob dobrze czuje się na motoarenie. Pokazał to zarówno w lidze, jak i w GP zdobywając wiele punktów. W tym sezonie jest w dobrej formie i jeśli nie dojdzie do jakiś defektów itp. to koło 12-13 punktów Tomka licze. Sullivan, król motoareny... to tym bardziej uatrakcyjnia ten pojedynek. Swoje zrobi, myślę sobie, że pojedzie w 15 wyścigu i tam powinie mu się noga (0) i to stworzy szanse dla Golloba.
zagrałem jeszcze na kuponie Janusza Kołodzieja (under 10,5) po kursie 2,00 ????

pierzakrys 178

pierzakrys

Użytkownik
teraz się będziecie czepiać Kołodzieja?? Ma chłopak problemy, ale to nie znaczy ze można po nim jezdzic a pretensje to można mieć tylko do Tarnowa ze z 2 zawodnikami ( Hampel i młody kangur) nie potrafili wygra wyżej

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
teraz się będziecie czepiać Kołodzieja?? Ma chłopak problemy, ale to nie znaczy ze można po nim jezdzic a pretensje to można mieć tylko do Tarnowa ze z 2 zawodnikami ( Hampel i młody kangur) nie potrafili wygra wyżej

Czy ktos sie czepia Kolodzieja czlowieku? Przeciez napisalem jedynie ze Kolodziej nie dal rady... A prawda jest taka ze wcale sie z tego nie ciesze bo szanuje tego zawodnika. Ocenilem jego obecna forme i stwierdzilem ze z Ulamkiem moze nie dac rady.
Nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma. Pozdro

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Heh typ na parę Kasprzak - Kołodziej mi wszedł bo obaj pojechali beznadziejnie. Na chwilę obecną można rzec ze Janusz jest w formie słabej gdyby nie jego dobry występ przed tygodniem można było by rzec, że w katastrofalnej :grin: Jednak uwaga dla Janusza, słuchaj swojego kapitalnego mendżera a daleko zajdziesz :grin: (czyt. np. nowe tłumiki)

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nikt nie czepia się Janusza, jego talentu i umiejętności nie odmówi mu nikt, traktuj moje i innych wypowiedzi jako sensu stricte biznesowe.
Gra się kogoś kto jest na fali i wygrywa, albo kogoś kto jest w odwrocie i przegrywa. Rok temu wygrywaliśmy sporo bo Janusz jeździł jak natchniony rzadko kiedy notując &lt;12 punktów, a dzisiaj gramy przeciwko niemu bo ma słabszy okres - taki jest sport.
Nikt nie miał zamiaru urazić żadnego sportowca.
peace

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie spinajcie się panowie.
Za chwile się okaże, że po meczu jest więcej komentarzy niż przed meczem.
Janusz pokazał, że ten występ przeciwko Jaskółkom u siebie to był jedynie przypadkowy wyskok... W tym sezonie jest po prostu słaby. Irytuje mnie tylko to, że nie potrafi znaleźć innej wymówki niż to, że głównie to wina nowych tłumików. Już mi to się nudne zrobiło. Cegła też marudzi i szuka jakiejkolwiek wymówki. Sezon dla Koldiego jest chyba stracony - bo jakoś nie wierzę w jego odrodzenie.
Jarek dzisiaj pokazał, że jest prawdziwym killerem. Szkoda, że wycofałem się z grania na Jarka...

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Jason Crump over 12 punktów 1,50 Tobet - ZWROT

Dzisiaj w Zielonej Górze odbędzie się zaległy mecz Speedway Ekstraligi, w którym miejscowy Falubaz podejmie drużynę z Marmy Rzeszów z Jasonem Crumpem na czele. Żaden bukmacher nie wystawił handicapu na spotkaniu dlaczego? Chyba dlatego, że nie jest pewne do końca czy Zielono Górzanie skorzystają z zastępstwa zawodnika czy też pojadą z trzema juniorami w składzie tak jak to Marek Cieślak zgłosił w awizowanym składzie gospodarzy. Zielono Górzanie tak czy tak dzisiaj może liczyć na trzech swoich mocnych liderów czyli Jonssona, Protasiewicza a także „Herbiego”, oprócz tego na pewno mocnym ogniwem będzie Patryk Dudek, który słabszą część sezonu już ma chyba za sobą. Pytanie jak zaprezentuje się drugi ze Skandynawów w drużynie czyli Joonas Davidsson. Jeśli chodzi o gości, to na pewno mocnym punktem będzie ich lider trzy krotny Mistrz Świata, Jason Crump. Oprócz niego mocnym punktem drużyny powinien być Rafał Okoniewski który jest obecnie w bardzo dobrej dyspozycji, a przypomnę, że wraca po kontuzji. Nie wiadomo czego można dzisiaj oczekiwać od „Bombera” i Richardsona. Jeśli chodzi o juniorów to tutaj na pewno bardzo duży handicap po stronie gospodarzy. Ja jednak wybrałem zdarzenie na punkty lidera gości, znając życie pojedzie Jason dzisiejszego wieczoru sześć razy. Od paru sezonów Australijczykowi bardzo dobrze się jeżdzi w Zielonej Górze. W zeszłym sezonie Jason startował w Zielonej Górze dwukrotnie, i dwukrotnie przekroczył wyżej wymienioną granicę punktową, więc dlaczego dzisiaj miało by być inaczej? ;)
edit // Dzieki dawid.400 ;)

kabaret po prostu kabaret ! ???? ????

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Rafał Dobrucki
Rafał Okoniewski ;)
Chociaż po jego dzisiejszym występie w MPPK cienko widzę Rzeszów. Pewnie tylko Crump dobrze pojedzie i Twój typ na luzie wejdzie,
Jajca jak ich mało, powinni zacząć karać Falusy za to przekładanie meczy wtedy przestali by kombinować. Niebo czyściutkie jak trza, ale mecz odwołany bo nie mają maszyn do osuszania toru, żenada.

unicaja 14,2K

unicaja

Użytkownik
Dziwię się że jeszcze nikt nic nie pisze o tym przełożeniu meczu na W69. Mój komentarz będzie dzisiaj bardzo krótki - kpina, farsa, groteska, kabaret rozgrywający się na naszych oczach. Jak można odwołać mecz po pół godzinnych opadach ja się pytam ? Śmiech na sali, widzieliśmy dzisiaj całą &#39;magię&#39; Falubazu. Mecz miał się nie odbyć i się nie odbył, proste jak budowa cepa. Co ciekawe final MPPK jedzie bez problemu na betonie a potem robi się tor przyczepny wiedząc że ma padać... Skandal jednym słowem, sędzia sobie jaja robi przed całą żużlową Polską, 5 h na przygotowanie toru ???? W sumie, skoro autostrady u nas budują w takim tempie to i toru nie dało rady osuszyć... Kpina z kibica, który sobie wygospodarował czas w środowy wieczór w przeddzień dnia wolnego od pracy w naszym kraju. Myślę że tvp w końcu zrozumie że w ZG transmisji meczu się zorganizować po prostu nie da. Kabaret trwa ciągle a panowie Cieślak z Dowhanem bawią się w najlepsze. Ja niestety nie, żart bardzo okrutny zresztą... Wiadomo było że mecz się nie odbędzie bo przecież uciekła by ZZ na Gorzów, naprawdę tak ZG boi się Tomka i jego kompanów?
Wstyd i tyle, nic dziwnego że kibice odwracają się od tej dyscypliny. Bo i jak tu być spokojnym ? Na naszych oczach dochodzi do mega przekrętu i to za &#39;pozwoleństwem&#39;. Osobny temat to arbiter ale jestem zbyt &#39;zagotowany&#39; by jeszcze jego postawę komentować. Tyle w temacie, możecie usuwać, możecie nie usuwać ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Skandal...

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Dziwię się że jeszcze nikt nic nie pisze o tym przełożeniu meczu na W69. Mój komentarz będzie dzisiaj bardzo krótki - kpina, farsa, groteska, kabaret rozgrywający się na naszych oczach. Jak można odwołać mecz po pół godzinnych opadach ja się pytam ? Śmiech na sali, widzieliśmy dzisiaj całą &#39;magię&#39; Falubazu. Mecz miał się nie odbyć i się nie odbył, proste jak budowa cepa. Co ciekawe final MPPK jedzie bez problemu na betonie a potem robi się tor przyczepny wiedząc że ma padać... Skandal jednym słowem, sędzia sobie jaja robi przed całą żużlową Polską, 5 h na przygotowanie toru ???? W sumie, skoro autostrady u nas budują w takim tempie to i toru nie dało rady osuszyć... Kpina z kibica, który sobie wygospodarował czas w środowy wieczór w przeddzień dnia wolnego od pracy w naszym kraju. Myślę że tvp w końcu zrozumie że w ZG transmisji meczu się zorganizować po prostu nie da. Kabaret trwa ciągle a panowie Cieślak z Dowhanem bawią się w najlepsze. Ja niestety nie, żart bardzo okrutny zresztą... Wiadomo było że mecz się nie odbędzie bo przecież uciekła by ZZ na Gorzów, naprawdę tak ZG boi się Tomka i jego kompanów?
Wstyd i tyle, nic dziwnego że kibice odwracają się od tej dyscypliny. Bo i jak tu być spokojnym ? Na naszych oczach dochodzi do mega przekrętu i to za &#39;pozwoleństwem&#39;. Osobny temat to arbiter ale jestem zbyt &#39;zagotowany&#39; by jeszcze jego postawę komentować. Tyle w temacie, możecie usuwać, możecie nie usuwać ale musiałem to z siebie wyrzucić.
Skandal...
Znasz ja powiem tylko tyle, że brak mi słów. I powiem Tobie i reszcie z tego forum, że właśnie tak myślę. Falubaz po prostu boi się Gorzowa z Tomkiem na czele i tyle. Bo już na pewno Stal przygotowała się na maksa pod kątem tego spotkania jak z/z by nie było. Mam tylko nadzieje, że w play off trafią na Stal i podobnie jak w zasadniczej dostaną wp..... i nie wyjdą z tego w rewanżu przy W69 ;)
Torre ;)

B 41,5K

bosky

Użytkownik
Mam tylko nadzieje, że w play off trafią na Stal i podobnie jak w zasadniczej dostaną wp..... i nie wyjdą z tego w rewanżu przy W69
Mimo wszystko jako kibic Stali wolałbym tego uniknąć po ubiegłorocznych doświadczeniach z PO... :-D
Zielonogórskim prezesom wychodzi słoma z butów, nie pierwszy raz z resztą. Warto zauważyć, że najczęściej rozdmuchiwana przez Falubaz przywara Komarnickiego, to niekoniecznie odpowiedni język w mediach, teraz tylko pytanie, czy lepiej powiedzieć czasem o słowo za dużo, czy kombinować na oczach całej Polski. Dodatkowo, Dowhan zrobił z Falubazu maskotkę medialną, szaliki dla pana Urbańskiego przed kamerami TVP2, wpychanie się przy każdej okazji do telewizji. Duma Ziemi Lubuskiej też była bardzo szalonym pomysłem, chyba kibice z Bydgoszczy przyznają, że nie mieliby tęgiej miny gdyby zobaczyli we własnym mieście samochód z takim szyldem. Dla niektórych to może dobry żart, dla mnie oznaka najzwyklejszego chamstwa.
Nawiasem mówiąc, to nie pierwsza taka pokazówka. Na derby rok temu prezes Zgrzeblarek podarował Gapińskiemu uwaga TELEWIZOR Z TVP SPORT, aby mógł on sobie obejrzeć derby robiąc przy okazji ogromny szum medialny jakim to on nie jest człowiekiem wielkiego serca. Dziś właściwie tylko potwierdził swoje prawdziwe oblicze.
Dodatkowo, nie martwcie się, Falubaz za chwilę wystosuje pismo, że za ten mecz stracił całe 200 TYSIĘCY ZŁOTYCH, więc po co mieliby to przekładać. Kolejne kłamstwo, bilety ważności nie tracą, a za użytkowanie obiektu i ochronę takich pieniędzy się nie płaci.

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Mimo wszystko jako kibic Stali wolałbym tego uniknąć po ubiegłorocznych doświadczeniach z PO... :-D
Wiesz, wtedy nie było Nickiego i Falubaz jechał pełnym składem :grin: Tym razem pewnie przyjadą z z/z ale nie będzie mógł wystartować zawodnik 1 i 2 pod względem średniej w zespole Falubazu co na prawdę znacznie obniży ich sile. Już w tym roku Tomek z juniorem pokazali, ze jak chcą ośmieszyć zawodników z Zielonej Góry u siebie na torze to ośmiesza, czy to Grega czy Protasiewicza czy tez Jonssona ???? (wiem, Greg nie został przewieziony na 5-1 przez parę numer 3, ale pozostałych dwóch liderów ZG tak ;) )

unicaja 14,2K

unicaja

Użytkownik
Davey_Watt dobry fragment wkleiłeś :spokodfhgfh:
Swoją drogą to chyba nie tylko mnie się zdaje że pan sędzia był wczoraj w &#39;odmiennym stanie świadomości&#39; ????. No ale nikt nikogo za rękę w sumie nie złapał... Może coś mu zaszkodziło nieświeżego :roll:

dawid.400 14K

dawid.400

Forum VIP
Swoją drogą to chyba nie tylko mnie się zdaje że pan sędzia był wczoraj w &#39;odmiennym stanie świadomości&#39; ????. No ale nikt nikogo za rękę w sumie nie złapał... Może coś mu zaszkodziło nieświeżego :roll:
Przecież on na****** w 4 dupy jest.
Teraz już wiem dlaczego wczoraj nic nie zrobili z torem bo pewnie Marek i prezesik różowa koszula postawili i wszyscy razem z ciągnikowymi nie napruli ????
@Torretoo87 po części się z Tobą zgadzam.
Ale uważam że Falusy nawet bez Z/Z raczej poradzili by sobie na W69 ze Stalą. Więc nie wiem po co te cyrki i kombinacje tylko sami siebie ośmieszają. I tak jak unicaja pisał przez to odsuwają się spore rzesze kibiców. Wczoraj zrobili z kibiców poraz kolejny zresztą idiotów, bo Ci przychodzą na stadion a było ich dość dużo (ok 9 tysi mogło być). Brawa dla tego redaktora który niepierdolił się w tańcu i cisnął Grodzkiemu ????. Teraz życzę Zielonej Górze jak najgorzej oby się przejechał na swoim krętactwie. Oczywiście nie życzę kontuzji ale może jakaś grypa u jednego z liderów by się przydała (chociaż w lato grypa?) :razz:
a za kogo mialobyc z/z?
żartujesz, prawda?

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Nie wiecie co mu zaszkodziło? Przecież przy W69 od czasów Żyto na torze hoduje się banany(od finalu z Toruniem przekładanego bodjaże 9 razy);)Cieślak też stary rolnik,więc upędzili z Dowhanem bananówkę i sędziemu polali;););)
A poważnie mówiąc-za jednym z naszych raperów-Polska to kraj komediantów. Ja bym dodał jeszcze-leśnych dziadków. Popularność żużla spada pomimo tego,że 2 mecze co tydzień pokazuje na żywo TVP. O takim stanie rzeczy przez wiele lat można było pomarzyć a mimo tego na stadionach komplety zasiadały. I wiadomo,że przekręty były zawsze,ale najczęściej po prostu gospodarzom pomagały ściany,że się tak wyrażę. Ale chamskiego przekładania meczu,gdy można jechać i gdy patrzy cała Polska nie było. Mi się chce rzygać szczerze mówiąc po tym co wczoraj zrobili,myślałem że następuje ogólnopojęty postęp cywilizacyjny,ale w ZG przez 2 lata nic się nie zmieniło,poza trenerem i lipną trybuną K:;/:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom