>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

75$ bez depozytu do Party Poker

nero9 0

nero9

Użytkownik
nie pierdolic mi zadnych glupot, ze raz zagrasz w kasynie i wyplacasz!
Aby moc wyplacic kase TRZEBA rozegrac 125 rh, taka jest wersja oficialna i taka bede ja i wszyscy innych prosze tez taka podawac. Bo zaraz sie zacznie kretactwo!
Sprawa jest prosta nie wyplacisz jesli nie rozegrasz 125 rh.
Taki warunek stawia nam liquidpoker od kotrego mamy kase.
Tyle w tym temacie.

iron77 2

iron77

Użytkownik
kurna doszedłem do 85$ i napewno jak zaczne grac dalej to wdupie wszystko a cos nie chca wchodzic zakłady bukmacherskie za ta kase?! wie ktos cos moze na ten temat?
z taką kasą możesz spokojnie grac sobie na stołach 0.25 za wejscie, bez szarżowania, i 125 r h niebawem sie zrobi!

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
Mam pytanie dla tych co grali już w tym Party Poker.

Jak jestem juz tam zalogowany to, w które gierki mam wchodzić?

Są działy:
-Cash Games
-Sit &amp; Go&#39;s
-Tournaments
-Play money Games

Niech mi ktos poleci gdzie mam grać ????
Najlepiej jakby ktoś podał dokladne namiary na stół ????

pozdro.

malolat-11536 1

malolat-11536

Użytkownik
3 dzień i żaden bonus nie przychodzi... :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

Dostałem takiego emaila: We noticed you made an error in your free 50$ application on partypoker,
please check your liquidpoker account for more information.

Co to znaczy?

rykos 0

rykos

Użytkownik
@malolat : popelniles jakis blad i masz sprawdzic czy wszystko zrobiles dobrze. Ja zrobilem wszystko git i mam kase, ale narazie nie moge grac :p.

F 0

frantic20

Użytkownik
3 dzień i żaden bonus nie przychodzi... :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:

Dostałem takiego emaila: We noticed you made an error in your free 50$ application on partypoker,
please check your liquidpoker account for more information.

Co to znaczy?
to samo mam ... wyslalem im 3x meila czemu nie dostaje bonusu i odpisali

I don&#39;t think you understand the problem. You need to activate your PartyPoker Cashier before we can send you any money.

The Cashier is only activated when you have filled in all the required information on Player Registration. Player registration can be completed either by clicking &#39;Deposit&#39; on the Cashier screen or clicking on &#39;My Account Update Personal Info&#39; in the Lobby. Take a look at this instruction http://www.liquidpoker.net/partypoker/index3.php

nierozumiem co oni wogule majaczą do mnie ... musze pierw aktywować na partypoker cashier ... i dalej pisze ze mam wejsc w &#39;My Account Update Personal Info&#39; ( tam sa dane osobowe ktore uzupelnilem ) i co ja mam w tych danych aktywowac ... przeciez dane zgadzaja sie z skanem dowodu osobistego ktory im wyslalem ... dziwne i smieszne skzoda bylo mojego czasu ..

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ja sie rejestrowałem 2 czy 3 dni temu ok godziny 20. Następnego ranka kasa była na koncie. Całe 50.01$ ;) Z tego co wiem to kaskę dostałem koło godziny 1 w nocy czyli dośc szybko :mrgreen: Ale dlaczego Wam nie chcą przelac kasy to niestety tego niewiem :;/:

M 0

mattszah

Użytkownik
ja tez dostalem ok 1 kaske dzis rozegralem 125rh i dostalem dodatkowe 50$ i sie szykuje do wyplaty ;) kaska za darmo wystarczy troche szczescia i umiejetnosci ;) pozdro

I 0

imek744

Użytkownik
mattszah napisał:
ja tez dostalem ok 1 kaske dzis rozegralem 125rh i dostalem dodatkowe 50$ i sie szykuje do wyplaty ;) kaska za darmo wystarczy troche szczescia i umiejetnosci ;)

ile ?? powinnies dostać 25, bo dzis kase dostałem po rozegraniu rh 25$ bonusu.dziwne

Do góry Bottom