>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

75$ bez depozytu do Party Poker

R 0

renton

Użytkownik
a ja mam takie pytanie, czy istnieje jakis inny reflink niż ten z Liquid Poker, bo ja na przykład nie mam tel stacjonarnego, wiec czy istniej mozliwosc dostania bonusa bez tego dzwonienia automatu??

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
kmllmk, a co ma format do tego ?????? przeciez IP dalej bede mial takie same !!

twoja odpowiedz jest dla mnie nie logiczna

P 0

pablitooo

Użytkownik
A to trzeba te 100$ koniecznie w pokera zainwestować...
Kurcze, nie mam zielonego pojęcia o co tam chodzi... Raczej szypciej wszystko stracę niż powącham te pieniądze ????

PS. Odbierał już ktoś pieniądze? Działa to??

iron77 2

iron77

Użytkownik
Ale logiczny jest rejestr !! Czy nie? Poczytaj troche o tym...
No cóż, co ci da że wyczyścisz rejestr, jak i tak wykrają że IP jest to samo.. nawet na swojej stronie piszą że zabraniają podwójnych IP... trzeba by mieć IP zmienne (np. Neostrada, Chello chyba też, Aster - nie) no i zrobić Windowsa nowego.

iron77 2

iron77

Użytkownik
A to trzeba te 100$ koniecznie w pokera zainwestować...
Kurcze, nie mam zielonego pojęcia o co tam chodzi... Raczej szypciej wszystko stracę niż powącham te pieniądze ????

PS. Odbierał już ktoś pieniądze? Działa to??
Działa ;)
Zajrzyj na http://www.party100.prv.pl dział zasady pokera
oprocz tego lukanij pare filmikow
zasady pokera 1
zasady pokera 2 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15

wystarczy że zagrasz 125 raked hands, czyli około godziny na stołach 25c za wejscie!

pozdrawiam

iron77 2

iron77

Użytkownik
a ja mam takie pytanie, czy istnieje jakis inny reflink niż ten z Liquid Poker, bo ja na przykład nie mam tel stacjonarnego, wiec czy istniej mozliwosc dostania bonusa bez tego dzwonienia automatu??
cieżko z tym, ale możesz podać telefon innej osoby, nie beda tego sprawdzac...

P 0

pablitooo

Użytkownik
I wszystko w 2 godzinki straciłem... Zabrakło 12 rozdań do następnych 25$, trudno.
Takie pytanko: Czy ten bonus można odrazu wyciągnąć? Dałem tam opcje wypłacania gotówki i nie było żadnych restrykcji dotyczących tych 50$...

iron77 2

iron77

Użytkownik
I wszystko w 2 godzinki straciłem... Zabrakło 12 rozdań do następnych 25$, trudno.
Takie pytanko: Czy ten bonus można odrazu wyciągnąć? Dałem tam opcje wypłacania gotówki i nie było żadnych restrykcji dotyczących tych 50$...
hmm teoretycznie tak, ale nie powiesz chyba że chcesz znaleźć się na liście oszustów którzy stosują takie pratktyki ? ;)

waldu2 44

waldu2

Użytkownik
iron77, czyli jesli juz porzegralem sowjego bonusa to nie mam szansy otrzymac znowu ??

bo rpzegralem te 50 $ co dali

iron77 2

iron77

Użytkownik
iron77, czyli jesli juz porzegralem sowjego bonusa to nie mam szansy otrzymac znowu ??

bo rpzegralem te 50 $ co dali
konto na kumpla załóż
i najlepiej reinstalacja windowsa
no i jeszcze lepiej byłoby gdybyś miał zmienne IP...

spirol 30

spirol

Użytkownik
bardzo przyjemnie mi sie tam gra i mam pytanie do irona jesli jzu bede mal te 125rh to daja mi 25$ czy 50$/ bo pisze mi jak wchodze na bonus details ze 25$ wiec jak to jest?

iron77 2

iron77

Użytkownik
bardzo przyjemnie mi sie tam gra i mam pytanie do irona jesli jzu bede mal te 125rh to daja mi 25$ czy 50$/ bo pisze mi jak wchodze na bonus details ze 25$ wiec jak to jest?
pisze 25$ ale kolejne 25$ tez zostanie dopisane tylko że z pare godzin póżniej (125rh wysarczy aby otrzymać oba bonus 25$-owe)

Do góry Bottom