>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

7 Kolejka T-Mobile Ekstraklasy 5.10 - 8.10.2012

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP

Tobet​
Bez wątpienia hitem nadchodzącej kolejki będzie pojedynek Legii Warszawa z Wisłą Kraków. Wisła ten sezon zaczęła bardzo słabo, a Probierz postanowił podać się do dymisji. Męska decyzja czy ucieczka z tonącego okrętu ?
Samym zawodnikom bardzo ciężko będzie podnieść się z kolan właśnie w meczu z Legią. Nie ukrywajmy, ale Biała Gwiazda już dawno straciła swój blask. Na chwilę obecną Legia gra dużo lepiej co pokazują osiągane przez nią wyniki. To samo tyczy się składu personalnego obu klubów.
Legioniści w tym sezonie jeszcze nie przegrali, a istnieje duże prawdopodobieństwo, że jeśli wygrają z Wisłą to wskoczą na fotel lidera. Czy tak się stanie ? Poza zwycięstwem Legii w spotkaniu z drużyną z Krakowa musi zajść jeszcze jeden warunek - Widzew nie może wygrać z Pogonią. Szczecinianie są w gazie i zdecydowanie są w stanie pokonać lidera nawet na stadionie Widzewa. Polonia Warszawa w ostatniej kolejce pokazała, że nie taki lider straszy jak go malują. Co prawda Pogoń dała wyrwać sobie 2 punkty w meczu z Jagą, ale co by nie było to pokazali już w tym sezonie dość ciekawą piłkę. Jak tym razem zaprezentują się w Łodzi ?
Równie ciekawie zapowiada się mecz aktualnego Mistrza Polski z Polonią Warszawa. Drużyna z Wrocławia po ostatnim meczu ligowym musi postarać się o rehabilitacje. Górnik obnażył całkowicie ekipę Śląska i kolejny raz nie mogą pozwolić sobie na taką wpadkę szczególnie grając przed własną publicznością. Do Wrocławia przyjeżdża jednak dobrze dysponowana Polonia Warszawa i o punkty nie będzie tak łatwo... Polonia gra widowiskową, ale i skuteczną piłkę. W tabeli zajmują wysokie miejsce i jeśli zagrają podobnie jak w spotkaniu z Widzewem to kto wie czy nie będą w stanie pokusić się nawet o komplet punktów.
W poniedziałek będziemy świadkami powtórki ze środowego spotkania Pucharu Polski. Do Białegostoku przyjeżdża bowiem po raz kolejny drużyna Lechii Gdańsk. Prym w tym spotkaniu wiedli gospodarze i awansowali zasłużenie. Więcej błędów popełniała drużyna Lechii i mają tylko kilka dni na to by zmienić coś w swojej grze jeśli chcą ugrać punkty na trudnym terenie jakim jest Białystok.
Co Wy sądzicie o nadchodzącej serii meczów ?

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Hitem nadchodzącej kolejki będzie pojedynek Legii Warszawa z Wisłą Kraków
Nie róbmy jaj
Wisła bez formy , Legia dostała lekkiej zadyszki , ale w gazie gdzie to jest hit ?? Jakby obydwie grały na poziomie to ok , ale obecnie to faworyt jest tylko jeden zdecydowany .
Niby do Wisły przyszedł nowy / stary trener jednak przy takim materiale ludzkim to nic nie da z drewna nie zrobisz piłkarza .
LEGIA - WISŁA 1

cavior 85

cavior

Użytkownik
Legia - Wisła
Zacznę od tego, że Legia jest obecnie najbardziej overową drużyną w Ekstraklasie - w meczach z jej udziałem padło do tej pory 20 bramek, z czego 14 strzeliła drużyna z Warszawy i jest to póki co najskuteczniejszy zespół rozgrywek. Formacja ofensywna, jeśli nie ma kontuzji, na papierze wygląda bardzo dobrze jak na polskie warunki. Duet Ljuboja-Saganowski to w tym momencie prawdopodobnie dwóch najlepiej ze sobą grających napastników w Polsce, obaj przewodzą tabeli strzelców mając na koncie po 4 bramki (parę strzelili również w eliminacjach do Ligi Europy). Na skrzydłach dużo wiatru robi Kosecki, choć u niego szwankuje troche skuteczność. Oprócz tego jest jeszcze Radovic, ktory wprawdzie w mojej opinii początek sezonu miał słaby, jednak dwie asysty w ostatnim meczu ligowym z Zagłębiem pozwalają wierzyć że jego forma zwyżkuje, a także Żyro, Kucharczyk i Salinas. Trzeba wspomnieć, że Urban w przeciwieństwie do Skorży, wystawia zazwyczaj tylko jednego defensywnego pomocnika, kierując większe siły z przodu, czego efektem, jak wspomniałem na początku, sporo strzelanych goli. Osobnym rozdziałem jest oczywiście gra obronna Wisły, która jest lekko mówiąc, słaba. W ostatnim meczu z Piastem mogli przegrać zdecydowanie wyżej (bodajże 3 poprzeczki zespołu z Gliwic). Składając to wszystko do kupy, wydaje mi się że Legia strzeli conajmniej dwa gole w tym meczu, a co za tym idzie wygra ten mecz.
Legia over 1.5 gola @2.10 (bet365)
Legia win @1.85 (marathonbet)
edit: Brak Sagana w kadrze. Komplikuje to znacznie sprawę ;)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Hitem nadchodzącej kolejki będzie pojedynek Legii Warszawa z Wisłą Kraków
Nie róbmy jaj
Wisła bez formy , Legia dostała lekkiej zadyszki , ale w gazie gdzie to jest hit ?? Jakby obydwie grały na poziomie to ok , ale obecnie to faworyt jest tylko jeden zdecydowany .
Niby do Wisły przyszedł nowy / stary trener jednak przy takim materiale ludzkim to nic nie da z drewna nie zrobisz piłkarza .
LEGIA - WISŁA 1
Sześć kolejek za nami a Legia na gazie od trzeciej dostała lekkiej zadyszki, czujesz co piszesz?

H 187

h778

Użytkownik
Odnośnie Legia - Wisła, z forum krakowian:
Tak jak obiecałem chciałbym opisać wam co dowiedziałem się na temat tego dla wielu „mitycznego” buntu. Informacje czerpałem z wielu źródeł. Od koleżanki z jednej z krakowskich redakcji, od pracownika TSW oraz od kilku innych mniej wiarygodnych ale wielce prawdopodobnych źródeł i mediów. Nie pisze wam ze dokładnie tak było, ale ze skrawków informacji wykluwa się dosyć szokująca wizja. Z początkiem sierpnia 2012r po dość ciężkich ćwiczeniach, oraz kilku nieprzyjemnych sytuacjach na treningu(Michal Probierz jest znany z tego ze dużo wymaga i potrafi nakrzyczeć), trzech polskich graczy(jeden przybył ostatnio do Wisły ponownie, jeden ma skrót zamiast nazwiska i zasłonięte na fotografiach oczy a trzeci strzelił dla Wisły piękna bramkę w Grecji) postanowiło coś z tym zrobić. Na meczu z Bełchatowem gra tych osób nie miała większego znaczenia więc i wynik i gra były jeszcze zaskakująco dobre. Z czasem „strajk” jak to nazywa delikatnie Grzegorz S przeniknął głowy innych piłkarzy. Zarówno zagraniczni gracze (na czele z naszym najlepszym zawodnikiem) jak Polacy (co najbardziej bolesne człowiek który od kilku lat był przykładem ambicji i walki w środku pola mimo dość młodego wieku) zaczęli być zarażani wizja usunięcia tego zbyt „ostrego” trenera. Michał zorientować się zbyt późno, bo przecież nie mógł spodziewać się ze nóż w plecy wbija mu jego właśni gracze. Na Wisłę od dłuższego czasu była nagonka w Warszawskich mediach, i kto mógł przypuszczać ze największy cios w tym sezonie otrzyma od własnych zawodników. Nie banda pismaków ze stolicy, nie Warszawski łysy agent w klubie tylko....oni! Trener zareagował odsunięciem jednego z prowodyrów buntu na trybuny, a innego „strajkującego”(zagranicznego) odstawił na ławkę rezerwowych. To już nie mogło pomoc. Fala uruchomiona przez wspomniana trójkę rozlewała się na coraz to nowe mecze. Mecz z Warta miał zostać przegrany (kto o zdrowych zmysłach wierzy w dwa przypadkowo niestrzelone karne) jednak i w tej drużynie zostało kilku uczciwych chłopaków dzięki którym gramy ciągle w Pucharze. Z moich informacji wynika ze w buncie brało udział 7-9graczy. Mam również informacje ze byli oni bardzo zaskoczeni iż po meczu z Pogonią trener ni stracił pracy. Probierz zrozumiał ze nie wygra. Ze gracze już postanowili... i odszedł. Ta dymisja to był dla nas znak. Dla wszystkich kibiców- On może nie wprost ale dal nam do zrozumienia co się stało w tym klubie. Teraz tylko od nas będzie zależało co z tym zrobimy. Czy będziemy potrafili z czystym sumieniem kibicować ludziom którzy udawali ze graja w Szczecinie i Gliwicach?/ Kto odda za bilety kibica którzy jeżdżą za naszym klubem po całej Polsce? Jestem przekonany ze pod wodza Tomasza Kulawika Mleikson zacznie szybciej biegać i dokładniej podawać, Glowacki czy Wilk będą waleczni jak kiedyś a Perieko przestanie robić pawełki. Tylko co z tego Klub nie będzie sie rozwijał, gracze będą brali taka sama kasę, a na treningach pograją w Playa z Panem Kulawikiem. Tylko my kibice po tym wszystkim poczujemy się jacyś tacy brudni. Bo nasze ideały zostały tak łatwo zbrukane. Jak żyć z tym dalej Panie Cupial, jak żyć....?&quot;
Dlatego według mnie najlepiej odpuścić ten mecz, bo nie wiadomo, czy przyczyną ostatnich wyników jest tylko słaba forma / brak umiejętności, czy też niekoniecznie.
O innych spotkaniach tej kolejki później.

bejo 0

bejo

Użytkownik
Ja chyba sobie odpuszczę hicior 7 kolejki, skupiłbym się na innym meczu. W oczy rzucił mi się kurs 6 na Piasta Gliwice, który jedzie do Poznania. Goście mają serię 4 zwycięstw. W ostatnim meczu z Wisłą pokazali się naprawdę z bardzo dobrej strony. Wygrali 2:0 choć mogli strzelić nawet 5 bramek, mieli 3 poprzeczki. Lech gra w kratkę, ostatnio przegrana z Lechią 2:0 i remis u siebie z Pogonią. Mój typ to HA Piast Gliwice +1 kurs 1.65

T 1

tenistyper

Użytkownik
Mam pytanie odnośnie handicapa azjatyckiego. Chyba kumam o co chodzi, ale chcę się upewnić.
Handicap azjatycki
Legia Warsaw -0,5 1.73
Wisla Krakow +0.5 2.11
Jak dam + 0,5 to wygrywam gdy Wisła wygra lub zremisuje. W sumie logiczne, ale pytam bo na taki x2 jest zaledwie 1.90. Tak w ogóle to dlaczego przy handicapach azjatyckich są wyższe kursy, jak (o ile dobrze rozumuje) takie same warunki muszą być spełnione by mecz siadł?
Następna sprawa:
Legia -0,25 1.88
Wisła +0,25 1.88
Stawiam -0,25 Legia. Legia wygrywa siada, Legia remisuje połowę kasy przegrywam - połowę zwracają. Legia przegrywa, ja przegrywam kasę. Dobrze to zrozumiałem? Bo znowu paradoksalna sytuacja, za zwycięstwo Legii płacą 1.74, a tu mam 1.88 i jakby był remis to mi jeszcze połowę kasy są skłonni oddać.

devillo 10,3K

devillo

Użytkownik
Korona - Zagłębie
typ: Zagłębie
kurs: 3.00
Przedostatnia drużyna w tabeli przyjeżdża do Kielc po pełną pulę. Myślę, że Kielczanie nie mają się jak temu przeciwstawić. Potencjał drzemiący w Miedziowych jest ogromny. Seria fatalnych występów z początku sezonu, potem wiatr w żagle i nie tylko punkty i wynik, ale walka, ambicje, zaangażowanie i morale up. W ostatnich 7 dniach w Lubinie poniżone zostały dwie drużyny z Warszawy. Legia wyjechała z 1 pkt, to i tak dużo, ponieważ dwukrotnie musieli gonić wynik. Polonia natomiast odpadła z Pucharu Polski, i tak samo dwukrotnie musiała odrabiać straty, a sił wystarczyło tylko na jeden raz. Wracając do sobotniego meczu; Korona ,,leży,, Zagłębiu. W sezonie 11/12 w Lubinie padł wynik 3:1, a w Kielcach 2:0. Oba te mecze były dość przełomowe dla drużyny Miedziowych. Po serii nieudanych meczy zaskakująco dobre spotkanie, no i wynik(3:1), który trochę ich pokrzepił. Przed meczem ciężko powiedzieć, który zespół w tym sezonie bardziej rozczarował swoich kibiców, jedno jest jednak pewne. Jeżeli to goście wygrają może być to jeden z kroków do przodu, a może nawet powtórka z rundy wiosennej ubiegłego sezonu. Jeśli to gospodarze wygrają mogą wskoczyć do pierwszej dziesiątki. Z tego co mi wiadomo Lubinianie wybierają się do Kielc sporą grupą sympatyków. Stawiałbym na 2:0.

jack13 418,3K

jack13

Użytkownik
Spotkanie: Ruch Chorzów – GKS Bełchatów - wynik 2:1 ✅ :grin:
Typ: over 2.5
Kurs: 2.25
Bukmacher: Pinnacle
Podopieczni Zielińskiego wreszcie chyba złapali wiatr w żagle. W formie jest Piech który w ostatnich spotkaniach trafia regularnie, w meczu z GKS będzie miał okazję powiększyć swój dorobek oraz pokazać się trenerowi reprezentacji że dobrze zrobił powołując go do reprezentacji na dwa najbliższe mecze , wreszcie przełamał się Jankowski . Tak więc wszystko zmierza chyba w lepszym kierunku niż to było na początku sezonu. GKS jak na razie okupuje ostatnie miejsce w tabeli w ostatniej kolejce wreszcie zdobyła pierwszy punkt z ekipą Korony. Może zmiana trenera ruszy to drużynę. Dlaczego over w tym spotkaniu, gospodarze ostatnie 3 pojedynki to przynajmniej jedna stracona bramka, a GKS potrafił już wbić na wyjeździe bramkę Śląskowi czy Wiśle i w tym meczu powinien to uczynić a Piech i Jankowski dołożą swoje do overa. Rok temu padł wynik 2:1 tym razem obstawiam 3:1 dla Ruchu.

W 38

wojtek_odra

Użytkownik
Ruch Chorzów - GKS Bełchatów 1 @1.78 Tobet

Dla drużyny z Bełchatowa nadszedł bardzo trudny okres. W prasie w środku tygodnia można było przeczytać o problemach finansowych bełchatowian, konkretnie o tym iż byli i obecni zawodnicy domagają się w PZPN-ie wypłat jeszcze z ubiegłego roku. To chyba nie najlepiej rokuje tej drużynie. W dodatku na nieszczęście Brunatnych w parze z problemami finansowymi idą problemy sportowe. Bełchatowianie po 6 kolejkach zanotowali w miniony weekend pierwszy remis z Koroną 1:1 przerywając tym samym passę 5 porażek ligowych z rzędu. Oczywiście z dorobkiem 1 punktu zamykają oni ligową tabelę. Niebiescy zaś po niemrawym początku sezonu zaczynają odzyskiwać formę z ubiegłe sezonu. Ostatnie dwie kolejki to wygrane kolejno z Zagłębiem i Podbeskidziem po 2:1. Do formy strzeleckiej wraca powołany do kadry na mecze z RPA i Anglią Arek Piech, który strzelił gola w każdym z 3 ostatnich spotkań. Niebiescy nabierają wiec wiatru w żagle, jutro powinni moim zdaniem sięgnąć po kolejne 3 punkty. Patrząc wstecz drużyna z Chorzowa od 3 sezonów niezmiennie ogrywa na własnym terenie Bełchatów. Nie wierzę w nagłe odrodzenie gości, raczej w to że coraz lepiej będa pogrywać sobie Niebiescy. Punkty zostają jutro przy Cichej.

H 187

h778

Użytkownik
Handicap azjatycki
Legia Warsaw -0,5 1.73
Wisla Krakow +0.5 2.11
Jak dam + 0,5 to wygrywam gdy Wisła wygra lub zremisuje. W sumie logiczne, ale pytam bo na taki x2 jest zaledwie 1.90. Tak w ogóle to dlaczego przy handicapach azjatyckich są wyższe kursy, jak (o ile dobrze rozumuje) takie same warunki muszą być spełnione by mecz siadł?
Kursy są konstruowane w inny sposób, w azjatyckich bukmacher ma mniejszą marżę niż w &quot;normalnych&quot; zakładach.
Legia -0,25 1.88
Wisła +0,25 1.88
Stawiam -0,25 Legia. Legia wygrywa siada, Legia remisuje połowę kasy przegrywam - połowę zwracają. Legia przegrywa, ja przegrywam kasę. Dobrze to zrozumiałem? Bo znowu paradoksalna sytuacja, za zwycięstwo Legii płacą 1.74, a tu mam 1.88 i jakby był remis to mi jeszcze połowę kasy są skłonni oddać.
Tak, ale nigdzie nie ma takiego kursu, więc musiałeś źle spojrzeć. Najwyżej jest obecnie w MarathonBet, 1,6.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Odnośnie Legia - Wisła, z forum krakowian:
[...]
Dlatego według mnie najlepiej odpuścić ten mecz, bo nie wiadomo, czy przyczyną ostatnich wyników jest tylko słaba forma / brak umiejętności, czy też niekoniecznie.
O innych spotkaniach tej kolejki później.
Kiedy zresztą czytam o tym &quot;braku umiejętności&quot; to mi ręce opadają ...
Mówimy o byłych lub obecnych reprezentantach swoich krajów w różnych kategoriach wiekowych ... Mówimy o osobach, które tworzyły Zespół zdobywający Mistrzostwo Polski jeśli dobrze pamiętam (?) z przewagą 10 pkt nad resztą stawki krajowej, bo ostatni mecz wtedy zwyczajnie sobie już odpuścili ...
Z utratą umiejętności w takim przypadku jest jak z utratą umiejętności jazdy na rowerze.
Zamiast mecz odpuszczać ???? , postaw na Wisłę albo przynajmniej przeciwko Legii ;).

Legia -Wisla
typ 1
kurs 1,82
To spotkanie bedzie zapewne hitem tej kolejki.Jednak tym razem ma ono zdecydowanego faworyta i jest nim zespol gospodarzy.Wisla w ostatnim przegranym pojedynku z Piastem zaprezentowala sie beznadziejnie i w tym sezonie o walce o mistrzostwo trzeba sobie zapomniec.Praktycznie w ostatnim pojedynku niestworzyli sobie pewnej sytuacji bramkowej i przegrali zasluzenie dobrze ze tylko dwoma bramkami.Odbija sie tera zla praca z mlodzieza w poprzednich latach a transfery z ostatnich sezonow tez byly nijakie.Legia odwrotnie do Wisly postawila na swoich wychowankow wzmocnionych udanymi transferami Luboja itd.Mysle ze Wisla napewno sie zmobilizuje i zagra o wiele lepiej niz w pojedynku z Piastem ale ostatecznie przegra jedna bramka.

H 187

h778

Użytkownik
Mówimy o byłych lub obecnych reprezentantach swoich krajów w różnych kategoriach wiekowych ... Mówimy o osobach, które tworzyły Zespół zdobywający Mistrzostwo Polski jeśli dobrze pamiętam (?) z przewagą 10 pkt nad resztą stawki krajowej, bo ostatni mecz wtedy zwyczajnie sobie już odpuścili ...
To, że ktoś jest reprezentantem Polski U-17 czy U-19 to nie jest powód do dumy, bo połowa tych kadr kończy z piłką chwilę po dwudziestce. Obecnie drużynę Wisły tworzą takie &quot;znakomitości&quot; jak Miśkiewicz, który bramkarzem został tylko dlatego, że miał rodzinne koneksje, Sikorski, który kiedyś strzelał w Regionallidze, a teraz każdy jego kontakt z piłką kończy się salwą śmiechu, Garguła, który od kilku lat nie zagrał dobrego meczu, do tego należy dodać tych wszystkich Chrapków, Szewczyków, Czekajów, których jedynym atutem jest wiek, bo nawet na poziomie Ekstraklasy jeszcze żadnych szczególnych umiejętności nie zaprezentowali. Kto jeszcze? Bunoza, Burliga, Frederiksen... Tak, jedną z możliwych przyczyn słabych wyników Wisły jest po prostu brak umiejętności do gry w piłkę nożną.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
1X2 w najciekawszym meczu kolejki, jest ciężki do wytypowania. Przez zachowanie godne śmiecia, nie wiemy, czy kopacze Wisły są w kiepskiej formie, czy ich słaba była powodowana TYLKO i wyłącznie graniem przeciwko trenerowi. Nawet jeśli przyjąć, że z formą kiepsko, to na Legie na pewno i tak wyjdą na spince full i drużyna z Warszawy nie będzie miała tak łatwo jak Piast. Ja w tym meczu pograłem over 1.5, bo Legia od początku sezonu gra niepewnie w obronie (mecz z Bełchatowem to wyjątek), ciągle są spóźnieni, popełniają proste błędy. Co prawda PS informuje, że za Żewłakowa zagra Jędrzejczyk, ale to nic nie zmienia. Z drugiej strony Legia strzela wiele bramek, a co najważniejsze to ofensywni zawodnicy wypełniają swoje zadania odpowiednio i trafiają regularnie, na to też liczę stawiając ten typ. Wiem, że &quot;hity&quot; w naszej lidze zwykle wypadają bezbarwnie, ale nazajutrz Legia nastawiona ofensywnie (u siebie trzeba wygrywać) powinna i strzelić i stracić.
edit: Legia bez Marka Saganowskiego jutro ???? ale typ juz zagrany, trudno.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
To, że ktoś jest reprezentantem Polski U-17 czy U-19 to nie jest powód do dumy, bo połowa tych kadr kończy z piłką chwilę po dwudziestce. Obecnie drużynę Wisły tworzą takie &quot;znakomitości&quot; jak Miśkiewicz, który bramkarzem został tylko dlatego, że miał rodzinne koneksje, Sikorski, który kiedyś strzelał w Regionallidze, a teraz każdy jego kontakt z piłką kończy się salwą śmiechu, Garguła, który od kilku lat nie zagrał dobrego meczu, do tego należy dodać tych wszystkich Chrapków, Szewczyków, Czekajów, których jedynym atutem jest wiek, bo nawet na poziomie Ekstraklasy jeszcze żadnych szczególnych umiejętności nie zaprezentowali. Kto jeszcze? Bunoza, Burliga, Frederiksen... Tak, jedną z możliwych przyczyn słabych wyników Wisły jest po prostu brak umiejętności do gry w piłkę nożną.
Zapomniałeś dodać kilku istotnych obcokrajowców.
Podtrzymuję. W piłkę nożną &quot;nie zapomina się&quot; grać, i nie traci się umiejętności w tak nagły sposób, w jaki to widzimy na przykładzie Wisły.
Można nie być przygotowanym kondycyjnie, mentalnie, &quot;strategicznie&quot;, można w końcu nie chcieć grać.
Chciałbym jeszcze przypomnieć, że 11 w tabeli Wisła ma stratę do lidera w wysokości 6 punktów.
----
Jeszcze jeden sądzę istotny element, należałoby dodać do układanki związanej z meczem Legia - Wisła.
&quot;Efekt nowej miotły&quot;.

H 187

h778

Użytkownik
Zapomniałeś dodać kilku istotnych obcokrajowców.
To wiadome, że Melikson, Genkow, Chavez... wiele potrafią, co prawda czasem im się nie chce, ale to inny temat. Wypisałem tylko tych, którzy mniej lub bardziej regularnie grają w pierwszym składzie, a niekoniecznie są do tego predysponowani.
Jeszcze jeden sądzę istotny element, należałoby dodać do układanki związanej z meczem Legia - Wisła.
&quot;Efekt nowej miotły&quot;.
Dlatego całkowicie odpuszczam ten mecz, tu może się zdarzyć wszystko, z wygraną Wisły włącznie. ;)

bejo 0

bejo

Użytkownik
Legia zagra bez Marka Saganowskiego, nie wiem z jakiego powodu, pewnie jakiś uraz. Na stronie Legii nie podali przyczyny.
Według mnie jest to kolejny powód by nie ruszać tego meczu.
Dodam jeszcze jeden, bojkot kibiców gospodarzy, Wiślacy dostali 800 biletów i myślę, że to wystarczy aby zespół z Krakowa poczuł się jak u siebie.

W 606

wanderlei

Użytkownik
Panowie jak widzicie mecz Ruchu z GKS-em ??
Myślicie że padnie w nim przynajmniej 2 gole ??
Zastanawiam się nad overem 1,5 . Ruch chyba się rozkręca , Bełchatów w dołku.
W zasadzie jak ma być ten over 1,5 to chyba bramki padną ze strony Ruchu.
Nie wiem na co się zdecydować over 1,5 czy over 1,5 ale samego Ruchu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom