r-o-b-i-n-h-o
Użytkownik
Oferta z Betsson
Zapraszam do dyskusji!
Pich zdobył już 4 gole. Ale tak na dobrą sprawę nie ma solidnego napastnika. Powoli wraca do zdrowia Marco Paixao, ale póki co snajpera brak. Mówi się o "Twierdzy Wrocław", ale też skłaniałbym się ku typowaniu w stronę gości. Wstrzymam się jednak z typem co najmniej do piątku.Śląsk Wrocław – Górnik Zabrze.
Krótko. Śląsk mnie nie przekonuje. Grają w kratkę i nawet ostatnie zwycięstwo 3:1 z Jagiellonią nie robi na mnie wrażenia bo tak naprawdę czerwona kartka Słowika była kluczem do tak okazałego zwycięstwa. Po 6 kolejkach zdobyli 10 punktów (3 1 2) i zajmują aktualnie 6 miejsce.
No to czemu nie pójść w stronę 2X gdzie w tym momencie kurs w Bet365 wynosi @ 1.70, zwiększyć stawkę i po robocieZabezpieczam się remisem bo śmierdzi mi tu 0:0 bądź 1:1, w razie takiego wyniku wygrywa połowa stawki.
Źródło Liga polska.pl . Żenujące oszustwo.Wisła Kraków - GKS Bełchatów
Handicap 0:1
Typ: Wisła Kraków
3.25 bwin
W siódmej kolejce rodzimej T-Mobile Ekstraklasy, Wisła Kraków przed własną publicznością podejmie GKS Bełchatów. Moim zdaniem coraz lepiej spisująca się w ostatnim czasie Biała Gwiazda jest faworytem tego spotkania.
To prawda, że beniaminek z Bełchatowa jest jednym z trzech zespołów, który w tym sezonie nie doznał jeszcze porażki. Ale podopieczni Franciszka Smudy są jednak uznawani za faworyta, nie tylko dlatego że, ostatnich meczach imponowali formę, ale też z innego powodu. W piątek będą wspierani po raz pierwszy od dłuższego czasu przez kilkanaście (nie kilka jak dotąd) tysięcy swoich kibiców. Kibice przyjdą na stadion ze świadomością i nadzieją, że w piątkowy wieczór drużyna potwierdzi wysoką formę. Zaś piłkarze (już dawno nie grali przy tak dużej publiczności) wzniosą się pewnie na wyżyny swoich możliwości.
Krakowianie po sześciu spotkaniach mają na swoim koncie 12 punktów to plasuje ich na trzecim miejscu w tabeli. W dwóch ostatnich meczach wiślacy nie pozostawili żadnych wątpliwości Lechii Gdańsk i Pogoni Szczecin, zdobywając pewnie sześć punktów. Wisła była nie tylko skuteczna, ale także imponowała efektowną i efektywną grą.
Górnicy z Bełchatowa również ugrali do tej pory 12 punktów, ale w przeciwieństwie do Wisły, ich forma z meczu na mecz wygląda coraz marniej. Ostatnie dwa mecze z Podbeskidziem Bielsko-Biała i Piastem Gliwice dobitnie to potwierdza. Bełchatowianie zdobyli w nich tylko dwa punkty, byli apatyczni i nieskutecznii. Prezentując taką grę, trudno się spodziewać, żeby byli w stanie wywieźć z Krakowa choćby jedno oczko.
Bilans dotychczasowych pojedynków z GKS-em przed własną publicznością również przemawia za Białą Gwiazdą. Wiślacy wygrali dziewięć z dziesięciu meczów. Wygrywając ostatnie sześć meczów w Krakowie. Paweł Brożek, też lubi strzelać do siatki GKS. Najlepszy strzelec Wisły w pięciu meczach przeciwko bełchatowianom u siebie zdobył sześć bramek.
Znając podejście Smudy do zestawienia drużyny, w składzie Wisły nie należy spodziewać się żadnych niespodzianek. Franek nie będzie mógł skorzystać z usług kontuzjowanych Wilde-Donalda Guerriera i Ostoji Stjepanovicia, być może na ławce rezerwowych pojawi się wypożyczony z Norymbergi Mariusz Stępiński.
W Bełchatowie po kontuzji, do dyspozycji trenera powinien być Mateusz Mak. Wraca też Patryk Rachwał, który pauzował za nadmiar kartek.
Spotkanie poprowadzi pan Bartosz Frankowski z Torunia.
Transmisja meczu w Canal+Sport. Początek spotkania o godzinie 20.30.
Dla mnie stawki są praktycznie płaskie i szukam po prostu value i nie ważne jaki kurs jadę z tą samą stawką bo wg. mnie to najlepszy sposób grania. Ewentualnie czasami podwajam bądź skracam podwójnie stawkę.No to czemu nie pójść w stronę 2X gdzie w tym momencie kurs w Bet365 wynosi @ 1.70, zwiększyć stawkę i po robocie
Ta opcja wydaje się być w tym spotkaniu bardzo bezpieczną. Sytuacja przypomina mi tą przed meczem Wisły z Lechią. Stawiano Lechię za faworyta i tak naprawdę od tego meczu wszyscy zdali sobie sprawę że ta Wisła coś pyka.
Sędzia Bartosz FrankowskiSędzia: Bartosz Frankowski - nie wiem jak w tym sezonie kartkował w TME, ale lata 2012-2013 obfitowały w kary od arbitra z Torunia. [/center]