seba23
Użytkownik
Szkoda, że akurat nikt nie podjął tematu i nie zagrałem akurat rozpisu na remisy a ładnie by weszło 4/8 i 5/8.Ta kolejka jakoś tak wygląda mi bardzo remisowo, takie wyrównane według mnie pary i w zasadzie brak zdecydowanego faworyta, no może Lech bo Piastowi wybitnie z nimi nie idzie. W zasadzie w każdym spotkaniu jak padnie remis to nie powinniśmy być zaskoczeni. Może jakiś rozpis na całą kolejkę 4z8 lub 5z8, jak uważacie.
Ale przynajmniej ta kolejka była bardzo dobro jeżeli chodzi o kartki, udało mi się puścić kupon na wszystkie spotkania na over 3,5 kartki i kurs przy tym wyszedł na STS ładny bo ponad 15. Wiem, że piszę to po wszystkim ale kupon puściłem chwilę przed pierwszym spotkaniem i jakoś nie było okazji aby o tym wspomnieć. Najbardziej obawiałem się dwóch spotkań Lech - Piast i Wisła P. - Jagiellonia ale te jakoś z zapasem weszły a spotkanie, które niby było pewniakiem Miedź - Zagłębie L. ledwo weszło. Taka ta nasza liga, gdy się nie spodziewasz to spokojnie wchodzi, gdy liczysz na łatwy zakład to jest pod górkę.