Islandia - Luksemburg
Nie ma już słabych druzy w Europie
co udowadnia Luksemburg zajmując obecnie 3 miejsce w grupie, walcząc o awans że Słowacją i wyprzedzając o 4pkt Bośnię i Islandię...
Dzisiejszy mecz odpowie na pytanie czy na prawdę jest realna szansa dla Luksemburga na walkę o 2 pozycje. Tak, wiem dziwnie to brzmi ale jeśli Słowacją dziś przegra z Portugalią co jest realnym scenariuszem, to Luksemburg wygrywajac z Islandią zrównuje się punktami ze Słowacją. Kolejnym meczem jest poniedziałkowe spotkanie Luksemburga - Słowacją o drugie miejsce w grupie... Szok i niedowierzanie
Ale żeby spełnił się ten scenariusz to jeszcze trzeba tą Islandię ten teges. Tyle, że wydaje się, że może to nie być takie proste bo na wyjazdach to Luksemburg wygląda conajmniej średnio:
9-0 w Portugali - 3żk wszystkie Luksemburg
0-2 wygrana w Bośni - 5żk (4 Lux)
0-0 W Słowacji - 2żk obie Lux
Liga Narodow
3-3 W Turcji - 2żk (1-1)
0-1 w Wyspach Owczych po karnym i 2 Czerwonych Wysp Owczych
0-2 W Litwie 5żk (1 Lux)
Kwal MŚ
1-3 w Azerbejdżanie 5żk (1 Lux) + CZERWONA Aze
5-0 w Portugali - 3żk (1 Lux)
4-1 w Serbii - 4żk (3 Lux) + CZERWONA Lux
1-0 w Norwegii - 3żk (2 Lux)
0-1 Wygrana w Irlandii - 5żk (3 Lux)
Liga narodow
2-1 w Cyprze 5żk (1 Lux) + CZERWONA Lux
1-2 w Czarnogórze 6żk (1 Lux) + 3x CZERWONA 1x Lux
1-2 w Azerbejdżanie - 3żk + CZERWONA wszystko Aze
I wydaje mi się, że tu w meczu poleci dużo kartek w tym czerwona. Jeśli rzeczywiście wyjdzie tak, że Luksemburg będzie prowadził to nie będzie przebierał w środkach, żeby utrzymać wynik.
Islandia też pewnie coś od siebie dołoży. Jak mecz walki to czemu nie...
Sędziuje Austriak Gishamer, który doświadczenia w meczach międzypaństwowych nie ma wielkiego. Ale za do w 6 meczach austriackiej Bundesligi już 35żk + 2x CZERWONA.
LE - 1 mecz I 3żk
Kwal
LM - 1 mecz I 5żk
Kwal LK - 2 mecze I 13żk + CZERWONA
Islandia - Luksemburg
Over 4,5żk - 1,55
LUX over 2,5żk - 1,60
Czerwona Kartka - 3,30
Edit. 4,60 (wskoczylo przed meczem )
Liechtenstein - Bośnia
Sędziuje Sylwestrzak który w tym sezonie ma 9 mecz - 50żk, 6 CZERWONYCH I 2 Karne. Statystyki nabite na jednym meczu kwal Ligi Mistrzów gdzie pokazał 11żk, 2x CZERWONĄ I KARNEGO.
Dziś prowadzi swój pierwszy mecz międzypaństwowy. Może by się tak ładnie przedstawić przed milionami słuchaczy
A że zespolu odpowiadające nastawieniem, preferujące grę typu: "co nie dogram to dofauluje" to jest szansa na sporo kartek. Liechtenstein o nic nie walczy jak zwykle ale lubi być trudną przeszkodą. Bośnia będzie się starała tym meczem zbliżyć się do Luksemburga, do którego traci 4pkt I ma tyle samo co grająca dziś z Luksemburgiem
Islandia (6pkt). Nie ma co ukrywać, że spodziewam się jednak brzydkiego meczu, obrony czestochowu Liechtensteinu i bicie głową w mur Bośni. Finalnie Sylwestrzak pomoże jakąś czerwona lub karnym
Over 3,5żk - 1,53
Over 4,5żk - 2,05
Liechtenstein over 2,5żk - 1,80
Czerwona Kartka - 4,00
Może
Karny - 2,55
Troche za krótko utrzymali się bez straty bramki.
Austria -
Belgia
Pachnie mi tu remisem. Obie po 13 pkt, a 3
Szwecja z 6pkt. Raczej spokój. Do tego sporo zawodników z obu stron kontuzjowanych po co sobie utrudniać
Drużyny narodowe spotykały się 5 razy i oprócz 2011 gdzie
Belgia wygrała 2-0 w Austrii za każdym razem mecze kończyły się remisem w tym ostatni w czerwcu w Belgii 1:1
Austria -
Belgia
Remis - 3,30
Do tego wydaje mi się, że jednak Słowacja mając w perspektywie poniedziałkowy mecz w Luksemburgu nie będzie kruszyć kopii w Portugalii i raczej zechce wyjść bez żadnych kontuzji i powalczyć tam o punkty.
Portugalia to za ciężki teren i za duże ryzyko przed takim meczem. Ale nie wiem jeszcze jak to ugryźć
Kursy @
Superbet