ale co to da na 1 forum nie będą robić multi i to nie wiadomo a na innych za to będą robić jest wiele for o tej tematyce ja wiem że to jest największe ale jest tez parę portali dużychO ja pier***e raptem 5h promocja sie na forum utrzymala i juz lipa. ehhhhh
Najlepiej zrobic dostep do dzialu z promocjami od 50 czy stu postow bo to sie w glowie nie miesci :/
Nie wiem czemu masz konto zablokowane ja bez problemu się loguje i nie mam nic zablokowane.Czy inni jak Roger tez maja zablokowane?zapytałem się ich czy jak wpłacę depozyt będę mógł wypłacić środki to on mi odpisali
Unfortunately Promotion does not apply to Poland but unfortunately we have to lock your account sorry
Kristy
czyli krótko mówiąc
Nie Ponieważ promo już nie dla polaków
zapytałem ich czemu ponieważ na początku przyjmowali nasz kraj odpisali
On the promotion of Poland in force at the beginning but unfortunately too many mulit Accounts
czyli wiadomo
w tej chwili jak chce się zalogować to pisze
Account locked
nasz kraj jest tak pazerny że coś jak raz przegrasz daj sobie spokój a nie 20 kont zaraz na psa kota babcie nikt nie pomyśli w tej głupiej głowie tylko byle bym wydarł kasę od nich niedługo to żadna Promocja nie będzie dla nas żadna. Inne kraje jakoś dadzą rade 1 konto założyć na osobę że mają wszystkie promocje tylko nie my
przez MULTI KONTA ZABLOKOWALImyslicie ze to przez te osoby ktore porobily multi konta/? a nie przez to ze za duzo polakow ruszylo w jedej chiwli na nich? ja osobiscie zrobilme jedno konto i do pelni szczescia sie nie moglem jeszcze zalogowac takze nic nie stracilem! ale do tych co robia multi konta aut z forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
będziesz chciał wypłacić wtedy zobaczysz ja też nie miałem zablokowanego ale jak napisałem do nich odrazuNie wiem czemu masz konto zablokowane ja bez problemu się loguje i nie mam nic zablokowane.Czy inni jak Roger tez maja zablokowane?
Mi np jeszcze nie zablokowali Licze ze sie uchowam jakims cudem :-DWiadomo że nikt się do tego nie przyzna,ale niestety za duzo na to Forum wchodzi dzieci, a co gorsze każdy może bez rejestracji wejśc na to Forum i przeglądać wszystko.Na inne Fora trzeba byc zarejestrowanym zeby cokolwiek poczytać, a tu samowolka.
Juz chyba wszystkim zablokowali konta wiec temat do zamkniecia.