>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

6 kolejka Primera Division 24.09 - 26.09.2013

Status
Zamknięty.
sewerynkg 21,7K

sewerynkg

Użytkownik
Dzisiaj na południowych przedmieściach Madrytu odbędzie się mecz między Getafe, a Celtą. Według bukmacherów faworytem tego spotkania są gospodarze, chociaż na papierze trochę lepiej wygląda zespół gości - dużą rolę odgrywa tutaj własny stadion. Ja jednak nie odważę się typować wyniku tego meczu. Celta po 5 kolejkach ma 6 punktów i zajmuje 10 miejsce, Getafe jest znacznie niżej bo na 16 miejscu z 4 punktami. Celta ma spory potencjał w ofensywie i z takimi drużynami jak Getafe powinni punktować, bo według mnie Getafe będzie się bić o pozostanie w lidze. Celta to ciekawy zespół z wieloma niezłymi grajkami (warto się przyjrzeć środkowemu pomocnikowi Lopezowi) i sądzę, że zakończą sezon gdzieś w okolicy 8, a 10 miejsca. Bramka dla Celty tutaj jest bardzo prawdopodobna, bo co by nie mówić o Getafe to do dobrze broniących drużyn się nie zaliczają. Podejrzewam, że gre będzie prowadzić Getafe i to będzie woda na młyn dla dobrej ofensywy gości. Moim zdaniem remis zadowoli graczy z Vigo. Ja jednak uważam, że są w stanie nawet wygrać, a gol to plan minimum.

Celta over 0.5 @1.44 bet365⛔
Celta over 1 @1.98 pinnacle
⛔

Kurs mały, ale jak na jednego gola to biorę z pocałowaniem rąsi.

Otrzymane punkty reputacji: +16
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Po tym co stało się wczoraj trzeba podejść z chłodną głową.
Na dziś wybieram tylko jedno spotkanie i będzie to Getafe - Celta. Szukam goli gości podobnie jak Seweryn. Getafe gra bardzo słabo. Nie przekonują mnie i w każdym z dotychczasowych spotkań tracili minimum 1 gola.
Wysoki kurs na Celte spowodowany jest sporym osłabieniem. Z powodu kontuzji wylecieli podstawowi skrzydłowi czyli Nolito i Augusto Fernandez. Getafe też zostanie dość poważnie osłabione, bo zabraknie jednego z najlepszych zawodników tej drużyny - Lafity. Lewego obrońcy Escudero, defensywnego pomocnika Michela i zapchajdziury Valery.
Dla Celty mecz z Villarreal był pierwszym w tym sezonie w którym nie zdobyli gola. Okazje były i zabrakło po prostu wykończenia. Z Getafe o sytuacje się nie martwię tylko o wykończenie. Jeśli tu się trochę poprawią w stosunku do ostatniego spotkania to bramki powinny paść. Jakiś wysoki remis jest niewykluczony, a Celta powinna skupić się na wyprowadzaniu szybkiego ataku. Osa strzeliła w Madrycie to Celta zrobi to tym bardziej. W najgorszym przypadku zwrot.
Getafe - Celta
Celta over 1 (1 bramka=zwrot) 1,98 Pinnacle ⛔ 2:0

Otrzymane punkty reputacji: +1
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Villarreal v Espanyol
Villarreal kurs: 1,72 buk: Bet365 ✅ (edit po meczu: wygrać to wygrali, ale w jakim stylu, to już inna sprawa...)
Villarreal AH: -1,0,-1,5 kurs: 2,50 buk: Bet365 1/2⛔ (edit po meczu: do 80 min typ działał)
A na mnie Villarreal zrobił ogromne wrażenie w meczu z Realem. Chłopaki grają jak by mieli motorki w d... Jeśli przecież tak klasowa drużyna jak Real Madryt miała problemy z ich zatrzymaniem to tym bardziej powinien mieć problemy Espanyol. Nie bawię się w żadne undery, overy i BTSy, po prostu myślę, że gospodarze wysoko wygrają. U siebie wydają się niezwykle zmotywowani. Coś też dzieje się z kursami, tak wysoki kurs na tą chwilę kiedy piszę tego posta jest już tylko w Bet365, nawet niezawodny Pinek płaci mniej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom