Warto grać na Jagę póki jeszcze kursy nie zmaleją.
Pich kontuzja, nie zagra też na pewno Kosecki, któremu w najlepszym razie skręciła się kostka, ale wyglądało to źle.
Para Tarasovs - Celeban na obronie dramat.
Srnic, też zszedł z kontuzją. Tylko Robak coś ogarniał, dobry grajek , niestety nie ma z kim grać. Wrąbel słabizna totalna...
Jaga to weźmie moim zdaniem i to spokojnie.
Ponawiam.
Jagiellonia Białystok vs Śląsk Wrocław
Jaga @ 1.95
Jaga -1.0 @ 2.70
Jaga -1.5 @ 3.40
Jaga Over 1.5 @ 1.94
Jaga Over 2.0 @ 2.95
LVBET
Lista kontuzjowanych w Śląsku:
Pich,Riera, Srnic, Kosecki, prawdopodobnie Pawelec nie pojedzie do Białegostoku.
Nie ma innej opcji niż wygrana Jagi, jeśli nie uda im się to, to będzie wstyd.
Wrąbel - Cotra,
Celeban, Tarasovs,
Jovic - Łyszczarz, Chrapek - Łuczak,
Madej, Mak - Robak
Rezerwa: Piech i Słowik i młodzież, nawet nie wymieniam, bo mi się już nie chce denerwować.
Ale teraz legenda do tego składu co podałem.
Czcionka pogrubiona - piłkarze bez formy, Celeban, Tarasovs - dramat, Wrąbel bardzoo niepewny, Madej słabo, Mak - DRAMAT, co w tym gościu widzą "znawcy" to jest niepoważne.
Podkreśleni - Łyszczarz i Łuczak - młodzieżowcy - średnia jakość w mojej opinii.
Kursywa - Jovic - nie mam pojęcia w jakiej jest formie pograł 2 razy po 20 minut, ale jakoś ciężko mi powiedzieć co o nim sądzić.
I normalna czcionka - Chrapek i Robak - oni coś grają, Robak bardzo dobry gracz, ale nie ma z kim grać niestety. Chrapek - ostatni mecz słaby, ale na tle tej bandy słabiaków jest najlepszy.
Biorąc pod uwagę ostatnią grę Śląska w Białymstoku plus to, że Jagiellonia ma szansę wreszcie w konkretnym stylu wygrać mecz i w mojej opinii strzelić 2-3 bramki to to zrobią, a z przodu Novikovas, Sheridan i Cernych i Pospil, to jest duża siła z przodu, mimo, że może ostatnio nie grają dobrze, ale na Śląsk wystarczy. Jest jeszcze Sekulski w razie czego.
Po prostu w tej formie Śląska i w tej liczbie piłkarzy, co jest skandalem dla mnie, żeby tak skompletować kadrę, tak wiem, jest 5-6 kontuzji, ale to jest tylko i wyłącznie wina Urbana, który w każdym kolejnym zespole zajeżdża piłkarzy.
Co do typów, które podałem, polecam wam zagrać przede wszystkim
1. Jaga win lub dla bardziej ryzykownych ludzi Jaga -1 (zwrot przy wygranej 1 golem).
2. Jaga Over 1.5
Kursy spadają w
forbet Jaga już po 1.75, a kursy jeszcze mogą polecieć.
/////////
Szkoda, szkoda, Jaga z poprzedniego sezonu zrobiłaby miazgę, teraz słabo to wygląda, ale dominowali, dwa słupki, stracony gol to kontra 4 na 1, masakra jaka strata piłki, no ale trudno.