Tak czekam, czytam, czekam i czytam i oczom nie wierzę. Nikt jeszcze nie poruszył tematu Legi. Naprawdę wszyscy czekamy na składy??
Osobiście z obstawianiem tego meczu czekałem cierpliwie na wynik meczu(a raczej na to jak zaprezentuje się mistrz Polski) z Sheriffem.
Sam mecz fajne opisał użytkownik
Grac45 w temacie
https://forum.bukmacherskie.com/f88/el-le-iv-runda-legia-warszawa-sheriff-tirapsol-17-08-2017-a-147417.html
Myślę sobie gość ma rację,( na samym forum jestem od nie dawna ale śledzę ponad dwa lata i nie raz korzystałem z typów i
Grac45 pisze z sensem i pomysłem)
Łatwe zadanie dla Legii, nawet w tej nędznej obecnej formie daliby radę.
Sheriff ledwie dał rady albańskiemu Kukesi w 2 rundzie by później odpaść z Karabachem. Do poziomu Astany nie dorastają na pewno.
Plus jest taki, że mecz dopiero za 2 tygodnie i to na pewno sporo ułatwi.
Zapraszamy do dyskusji :wink:
Później Legia w lidze wygrywa (powiedzmy sobie to otwarcie) z bardzo słabym Piastem gdzie mimo wszystko wchodzi mi BTS i czytam coś takiego
Na obecną Legię widzę potencjał na granie 3-5-2 z jednym stoperem Pazdanem i pół bocznymi Hlousek - Jędrzejczyk. Skrzydła Guilherme-Nagy + Kucharczyk, środek pola wersja defensywna Mączyński-Kopczyński, bardziej ofensywna Mączyński-Moulin...
Malarz
Jędrzejczyk-Pazdan-Hlousek
Moulin - Mączyński(Kopczyński)
Nagy(Kucharczyk)-Hamalainen(Pasquato)-Guilherme(Szymański)
Sadiku - Chukwu (Niezgoda)
ew. Hamalainen w parze z Sadiku a w środku Pasquato.
Spokojnie w lidze mogliby przećwiczyć takie schematy. U siebie oprócz 4-5 spotkań z czołówką ligi z innymi można testować. Wariant ofensywny można by było korygować na wycofanie Guilehrme za Hlosuka i wstawić na skrzydło Kucharczyka.
Nie zapominajmy jeszcze o Radoviciu chociaż z jego zdorwiem nie jest za kolorowo i Hildberto, który wg zapowiedz jest grajkiem wydaje się być idealnie skrojonym na taki system grania.
I tu już zapaliło mi się światełko na trójce Jędrzejczyk Pazdan, Hlousek w obronie i super orzeł Moulin w kolejnej linii. Jędrzejczyka pominę szkoda czasu i klawiatury, jak gra każdy widzi...Hlousek - to co kiedyś było jego atutem bieganie od 16 do 16 - dzisiaj (jak dla mnie) jest jego zmorą...Pazdan - koleś obecnie bez formy bez wiary w siebie cień samego siebie z Euro gdzie miał swoje 5 min (osobiście każdy mecz śledziłem z napięciem i bałem się ze zaraz coś odpie...a on spokojnie jak profesor wszystko wyjaśniał jak trzeba a ja się dziwiłem jak to możliwe... ; ) )
No i perełka Moulin główna (wg mnie) przyczyna braku awansu z Astaną szczególnie w rewanżu i jego dośrodkowania (Boże widzisz i nie grzmisz).
Wg mnie są to argumenty gdzie teoria - powtarzam - zasłużonego użytkownika
Grac45 bardzo dobra ( teoretycznie) bierze w łeb.
Mało tego - osobiście wg mnie Jacuś powinien odstawić na chwile i Pazdana i Moulina i Hlouska. Ale wg mnie nie ma jaj...a nawet jak je znajdzie to pytanie zasadnicze: czy ma zamienniki ?? .
Wnioski nasuwają się same. Legia jest obok meczu z Wisłą, myśli o czymś innym, Jacek Będzie rotował składem, ale jak zwykle nieudolnie.
Dyrektor Furman lubi takie mecze..zmotywuje drużynę odpowiednio..
Wisła DNB @ 2,89 aż się prosi, kolejne smutne analizy że Legia ma potencjał, że Legia się przełamie,że Legia wraca na właściwe tory mam już w d...
Dodatkowo po ostatnim wywiadzie z Jackiem bezpośrednio po meczu z Sheriffem gdzie koleś totalnie był posrany i pierdzielił od rzeczy..wiem już że na chwilę teraźniejszą nie potrafi zmotywować i ogarnąć szatni...