0 czasu to na szybko:
Barcelona - Frankfurt
Niemcy stoją przed szansą pobicia rekordu w...ilości straconych bramek, kurs na over 2.5 barcelony jest rzędu @1.37 i nie ma co się dziwić, wszyscy zdrowi, punktów potrzebują na gwałt, przy obecnej sytuacji każda bramka może się liczyć, nowe Camp Nou, chyba jeszcze nie było hymnu
LM odegranego na tym stadionie, spodziewam się katalońskiego walca, a jak tak grają to i 2 cyfry ich rożnych to nie jest wygórowane życzenie:
Barcelona over 2.5 + over 5.5 rr @2.00
fortuna
//meczu widziałem tyle co w multilidze, ale kurde strasznie słaba ta barcelona, czyli
i liga hiszpańska cała, wygrana jest, punkty są, ale trochę wstyd
=====
Tottenham - Slavia
To co Totki wyprawiają ostatnio w ilości rożnych to przechodzi ludzkie pojęcie, czy sami kręcą czy na spółkę z rywalem, w meczach jest ich masa, Slavia też lubi skrzydłami pograć, chociaż ich rr byłbym pewniejszy jakby u siebie grali, ale linia która proponuję powinna być zamknięta, nawet przez same Koguty. Do tego bramki, których też ostatnio nie brakuję, londyńczycy bardzo potrzebują punktów, chociaż zdanie to taki ogólnik stworzony przez AI chyba, no ale tak jest, u siebie nawet przy tych kretyńskich buczących kibicach powinni atakować ile wlezie, także spodziewam się mocnych ataków z ich strony, a Slavia autobusu raczej nie postawi, bo nie umie, także powinno być trochę otwarte spotkanie
over 8.5 rr + over 1.5 @1.70
fortuna
Totki over 1.5 bramki @1.51
fortuna
over 2.5 + over 10.5 rr @3.08 sts
=====
Inter - Liverpool
No i Salah się obraził, obwinia klub o to, że klub obwinia jego o słabe wyniki drużyny, nie wiem ile w tym prawdy, nie wiem co się tam za kulisami dzieje, ale atmosfera na pewno słaba. Inter u siebie w
LM kosmiczne cyferki kręci, chyba 2 bramki stracone, Lautaro w formie, to już od dłuższego czasu nie jest nudna włoska drużyna na 1:0, także widzę to tak, Inter na 1:0, trochę się cofną, Liverpool poatakuje, Lautaro na 2:0 z kontry. Nie wiem, czy będzie czas
live to zagram pre-match to co często grane w meczach The Reds, czyli ich rożne jak przegrywają, bo nie wydaje mi się, żeby to oni pierwsi na prowadzenie wyszli. Minusem tego typu jest tylko fakt, że Inter aż tak bardzo nie potrzebuje punktów i gdyby dzisiaj do Mediolanu przyjechała jakaś Benfica czy coś to bym strzelał w 0:0, ale takie mecze to nawet przy pewnym awansie powinno się grać dla kibiców
Inter over 1.5 @1.74
fortuna - tylko ja tu delikatniej z uwagi właśnie na te pkt
Liverpool over 4.5 rr @2.00 sts
Liverpool over 6.5 rr @4.00 sts
//jednak średnia potrzeba pkt dla interu chyba przeważyła, piękna seria Interu u siebie dobiegła końca
=====
PSV - Atletico Madryt
over 1.5 + każdy over 2.5 rr @1.62
fortuna
over 2.5 + rożne przedziały: 12+ @4.43 sts
Mało Atleticu oglądałem ale potrafią coś do przodu pograć i rożne u nich to też nie jest ogromny problem, przynajmniej w tych meczach na szczycie, punkty potrzebne, także wątpię, żeby autobusem wyszli próbując grać na remis, a przy "normalnej" otwartej piłce to z PSV tu mogą się cuda dziać, bo przecież Holendrzy to czasem istne szaleństwo w tych meczach i z bramkami i z rożnymi, jeszcze jak hymn
LM usłyszą na swoim stadionie to tam kibice zagłuszą sędziego przecież, o jeszcze fajny zakład by był " czy mecz będzie przerwany przez race" :d, ten pierwszy typ to taki główny, ten drugi z mniejszą stawką, ale wcale nie bez szans
=====
Atalanta - Chelsea
Tu nie obstawiam, tylko tak napiszę co myślę, przy powrocie Palmera trzeba uważać z graniem Chelsea, bo grali bez niego z 2 miechy i się troszkę odzwyczaili, Estevao to inna taktyka, chociaż dzisiaj akurat nie zagra ani Palmer, bo nie ma sił jeszcze grać co 3 dni, no i Delap znowu kontuzja, na szczęście imo topka swojej pozycji Caicedo może zagrać, a atak z Pedrami i Estevao powinien wyglądać jak kilka meczy wcześniej gdzie The Blues punktowała fajnie i dużo strzelała, na siłę bym tu zagrał over 1.5 Chelsea, @1.98 w sts, ale ja dzisiaj pooglądam na sucho, bo za dużo tych zawirowań ostatnio
Powodzenia all