>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

6. kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów [10.12.2024 - 11.12.2024]

Status
Zamknięty.
R 1,3M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Liga Mistrzów
Godzina: 18:45
Spotkanie: Lille - Sturm Graz
Typ: superprzewaga: Lille
Kurs 1,58
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Wprawdzie ten mecz szóstej kolejki fazy ligowej LM rozegrany zostanie dopiero w środę ale za wyjątkiem wahań kursów nie ma tutaj niewiadomych. Lille w wygranym wczoraj 3:1 meczu z Brestem podkreśliło wszystkie swoje walory i może spokojnie przygotowywać się do bardzo istotnego meczu ze Sturmem Graz. Mecz ten będzie o tyle ważny, że kolejne Lille zagra na wyjeździe z Liverpoolem a ostatni z nieobliczalnym Feyenoordem, stąd też trzy punkty są tutaj koniecznością. Austriacy prowadzą w swojej Bundeslidze a dzisiaj zagrają jeszcze wyjazdowy mecz z Tirolem. W LM piłkarze Sturmu po czterech porażkach zdołali wygrać ostatnio 1:0 z Gironą przedłużając nieco swoje szanse na play off. W kolejnym meczu czeka jednak pojedynek z Atalantą i mocno zawiedzionym RB Lipsk.

Otrzymane punkty reputacji: +1254
versa 645,1K

versa

Typer
Brest - PSV Eindhoven
PSV Eindhoven i powyżej 1.5 goli
Fortuna @2.67

We wtorek o godzinie 21:00 na stadionie neutralnym w Guingamp dojdzie do starcia drużyny Brest z PSV Eindhoven w ramach 6. kolejki Ligi Mistrzów.
Na chwilę obecną lepszą pozycję w rankingu zajmuję francuska drużyna Brest (11), udało im się przytulić 10 punktów w 5 meczach notując przy tym przyzwoity bilans bramkowy 9-6, należy pamiętać że mierzyli się oni z bardzo mocnymi ekipami tj : Barcelona, Bayer Leverkusen (który zresztą zatrzymali), oraz Salzburg, Sturm Gruz Sparta Praga to drużyny, które udało im się pokonać. Uważam jednak, że ich forma jest spadkowa - na ostatnich 5 meczy aż 4 skończyły się porażką, w lidze francuskiej dopiero 11 pozycja.
Przychodzi im się zmierzyć z holenderską ekipą PSV, która w przeciwieństwie do Brestu w ostatnim czasie nie bierze jeńców: ich najświeższe wyniki to: 4:0 Girona, 3:0 Breda, 5:0 Groningen, 3:2 Szachtae Donieck - słaba pierwsza połowa po której było 2:0 natomiast końcówka meczu pokazała jak mocna jest to ekipa strzelając 3 gole między 87 minutą a 95, potem 5:2 z Utrechtem oraz 6:1 Twente, szaleństwo.
W Lidze Mistrzów choć zajmują 18 miejsce z dwoma punktami mniej od Brestu to uważam, że spokojnie jest ich stać na miejsce zdecydowanie lepsze, a trzeba pamiętać, że na wiosnę czeka ich mecz z Liverpoolem, więc taki mecz jak ten teraz powinni wygrać, by mieć spokojniejszą głowę na koniec tego roku.

successful 2,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Brest - PSV
Typ: PSV strzeli w 2. połowie
@1.64 Superbet

Konsekwentnie stawiam na Holendrów. Absolutnie dominują w lidze, a i w Lidze Mistrzów wydaje się, że po pierwszych niepowodzeniach (przegrana z Juve, remis z będącym w obniżonej formie PSG) już idzie ku dobremu. Dowodzą temu wysokie zwycięstwa z Gironą (4:0) czy Szachtarem (3:2). Nie sądzę, by Brest miał zdominować dzisiejszą konfrontację. W lidze są na dalekim, 11. miejscu. Przed dwoma tygodniami przegrali z Barceloną bez podjęcia jakiejkolwiek walki. Uważam, że PSV będzie górą w tym meczu, a osobiście zadowolę się bramką po ich stronie w drugiej połowie, która pokryje ten bet. Zresztą prawdę mówiąc wcale nie zdziwię się, jak po stronie Holendrów zobaczymy ich dwie czy trzy. Są w dużym gazie i pokazują to z meczu na mecz, osiągając wysokie wyniki. Siedem goli w 34 meczach - to musi robić wrażenie i świadczyć o formie zespołu.

Ostatnia edycja:
L 2,2M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Atalanta - Real Madryt, X2 @1.48 Superbet

Real nie wstrzelił się w nowy format LM i na ten moment może drżeć o awans nawet z perspektywy pierwszej play-offów obejmujących 24 miejsca. Problemem gości są przede wszystkim kontuzje, ale też nierówna forma - w tej edycji LM każdy mecz był dla nich ciężki - nawet te wygrane mecze, gdzie rywale często mieli swoje sytuacje, ale ostatecznie zarówno BVB, jak i Stuttgart musiały uznać wyższość Madrytczyków. Trudno mi sobie wyobrazić, by Real odpadł z LM i o ile porazka z Atalantą jeszcze nie skreśliłaby definitywnie ich szans, to nie sądze by Ancelotti i spółka liczyli na wybrnięcie z nieciekawej sytuacji w "finalowych" meczach fazy grupowej. Myślę, że Real tutaj nie przegra i o ile to Atalanta będzie ofensywnie górować, to Real będzie konkretniejszy i ugra minimum remis.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1943
makaveli23 811,4K

makaveli23

Typer Miesiaca
Godzina: 21:00
Spotkanie: AC Milan - Crvena Zvezda
Typ: obie drużyny strzelą
Kurs: 1.95
Analiza:
Będzie to druga wizyta serbskiej drużyny Crvena Zvezda Belgrad na San Siro, w pierwszej nie zdołali nawet strzelić bramki Interowi, ale myślę że przeciw Milanowi już strzelą. W przegranym 0-4 meczu z Interem 1 października, nie mieli aż tak słabych statystyk, xG mieli 1.02 gola, 11 sytuacji bramkowych, 3 celne strzały, 6 niecelnych, 2 zablokowane. Są to statystyki pozwalające wierzyć że tym razem przeciw AC Milan strzelą bramkę. Milan to twierdza bo stracili jak do tej pory tylko 4 bramki w 7 meczach Serie A na własnym stadionie. 5 meczy utrzymali czyste konto. Tylko raz z pięciu nie było btsa w meczu Milanu w LM i było to z Bayerem Leverkusen, w przegranym 0-1 meczu w Niemczech 1 października. Obie drużyny spotkały się w roku 2021 w 1/16 Ligi Europy i tam padły wyniki 2-2 w Belgradzie i 1-1 w Mediolanie w wyniku czego awansowali Włosi, ze względu większej ilości strzelonych goli na wyjeździe, nie było jeszcze tego że gole wyjazdowe się nie liczą. Crvena jest po wygranej 5-1 ze Stuttgartem w poprzedniej kolejce, wiec sądzę że pójdą za ciosem i dadzą też świetne widowisko w tym meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +497
krzysiek74 238,8K

krzysiek74

Użytkownik
Atalanta - Real Madryt
Obie strzelą
@1,50

Ostrzę sobie apetyt na ten mecz.Lider mojej ukochanej Serie A podejmie wicelidera La Ligi.
Atalanta znakomicie ostatnio się spisuję w lidze włoskiej co zaowocowało awansem na pierwszą pozycję w tabeli.Real zaś goni gubiącą punkty Barcelonę i mmo problemów kadrowych będzie trudnym rywalem dla podopiecznym Gasperiniego.
Siła ofensywna po obu stronach ogromna , z jednej lider strzelców Serie A Retegui,czy będący w wysokiej formie De Ketelaere oraz Lookman z drugiej Mbappe i Bellingham...to będzie widowisko .Kto wygra trudno mi określić ale po golu zapewne padnie z obu stron i taki mój typ na to spotkanie.

Otrzymane punkty reputacji: +2440
krzysiek74 238,8K

krzysiek74

Użytkownik
Borussia Dortmund-Barcelona
obie strzelą
@1,43
Superbet

Mecz środowy można zatytułować:"Lewy na starych śmieciach"...od Dortmundu zaczęła się wielka międzynarodowa kariera i sława Roberta Lewandowskiego.Tu u boku mając rodaków Błaszczykowskiego i Piszczka,świetnego trenera Kloppa z dobrego zawodnika stał się international level.Dziś przyjedzie tu z Barceloną, która zachwycała jeszcze miesiąc temu gromiąc choćby Real na wyjeździe w El Clasico_Obecnie jest Blaugrana w zadyszce i gubi punkty w La Lidze jednak nadal będąc jej liderem.
Potencjał jak każdy wie ogromny jednak gra obronna stanowi problem stąd ostatnie wyniki.
Borussia na szóstym miejscu w Bundeslidze powalczy o przyszłoroczną LM, bo gonić raczej lidera z Monachoium nie jest w stanie.Faworytem meczu na Signal Iduna Park raczej goście, choć co zagrają to jest duża niewiadoma...ja tu idę w gole po obu stronach, bo mimo iż bramkarz Barcy Pena jest w dobrej formie, to zespół traci niemal w każdym meczu minimum jednego gola.Dortmund jest zwłaszcza u siebie w stanie strzelić więc mój typ to obie drużyny po golu zdobędą.

scorpio82 832,1K

scorpio82

Użytkownik
11.12
Spotkanie: Feyenoord - Sparta Praga
Typ: Wygrana Feyenoord
Kurs: 1.40✅ (4:2)
Analiza:
Gramy dziś już 6 serię spotkań a w omawianym meczu zmierzą się 21 z 28 zespołem w tabeli co oznacza że dla obu stron dziś liczy się tylko zwycięstwo. Moim faworytem do zwycięstwa zespół gospodarzy który ma na koncie 7 punktów a w poprzedniej serii spotkań wyrwał remis na stadionie City przegrywając już 0:3. Feyenoord bez przegranej w 5 ostatnich meczach a 3 z nich wygrali. Sparta w listopadzie bez zwycięstwa i miesiąc zakończyła bilansem 0-3-3. Ostatnie 2 mecze wygrali co powoduje że dziś z dobrym nastawieniem podejdą do meczu.

Ostatnia edycja:
versa 645,1K

versa

Typer
Stuttgart - Young Boys
Podwójna szansa (1poł. lub mecz) - Young Boys/ Young Boys)
Fortuna @5.10

Wydaje mi się, że te kursy na szwajcarską drużynę YB są zbyt szalone, by nie zaproponować tego na forum.
Stuttgart co prawda gra w lepszej lidze, lidze niemieckiej, której nie ma co porównywać do ligi szwajcarskiej ale piłka nożna już nie takie scenariusze widziała, a wynik końcowy okazywał się zupełnie przeciwny wystawionym kursom pierwotnym.
W Lidze Mistrzów obie drużyny niesamowicie zawodzą, powoli tracąc jakiekolwiek szanse na awans ale na chwilę obecną wszystko jest jeszcze możliwe, możliwe jest również to, że Young Boys po pięciu przegranych może się przełamać właśnie w meczu, w którym nie ma już nic do stracenia i musi wyjść mocno ofensywnie.

p-z. 223,4K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Atalanta - Real Madryt
Typ: SuperBets: Real powyżej 3.5 celnych strzałów, Real strzeli powyżej 0.5 gola, Real wykona powyżej 2.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.90
Bukmacher:
Superbet

To co robi trener Atalanty i ogólnie ta drużyna, to czapki z głów, ale jest jedno ale, bo jak wiemy " Każda passa się kiedyś kończy " i coś mi mówi, że Real powoli się budzi, ale czy stać ich na to by przerwać tą znakomitą passe Atalanty? Na pewno ich stać, ale żeby to zrobić, to już inna bajka, 24 miejsce w tabeli LM to dla Królewskich kompromitacja i nie mówię, że Real to spotkanie wygra, bo nie wiem, ale o tej passie że kiedyś się kończy trzeba pamiętać. Ale do rzeczy do składu królewskich wraca Vini jak dla mnie jest to fundamentalna postać w ataku Realu i mam nadzieję, że wybiegnie od początku spotkania, bo z tego co mi wiadomo trenował dziś on z drużyną, a jeśli jest Vini to możemy liczyć na dawkę śmiechu w postaci jego zachowania, ale większa dawkę jaką może on zaoferować swojej drużynie, to na pewno siłe napędową w przodzie Królewskich i na to dziś liczę. Mój typ jest prosty Real po prostu musi napierać w ofensywie i coś pożytecznego w przodzie robić, bo jeśli strzelą co najmniej raz do siatki Atalanty, wykonają 3 rzuty rożne i trafią celnie w bramkę rywali co najmniej 4 razy, to typ będzie rozliczony jako wygrany, a w przodzie tacy zawodnicy jak Mbappe, Bellingham, Vini wiedza jak to robić, chociaż ten pierwszy Pan Mekabme raczej wie jak zostać złapanym na spalonym, ale oby w tym meczu coś mu się przestawiło w głowie i będzie lepiej. Fanem Realu nie jestem, ale porażka z Atalantą na tym etapie i w obecnej sytuacji dla Królewskich jest niedopuszczalna i trzeba też wiedzieć, że Real to obecnie zwycięzca Ligi Mistrzów, a tu póki co kompromitacja, typ polecam.

zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Atalanta - Real Madryt 2:3

Oczywiście w Realu nadal szpital jeżeli chodzi o obronę i ten będzie już do końca sezonu, chyba, że w przerwie zimowej dokonają dobrych transferów. Z dobrej wiadomości jest powrót Viniciusa, który zagra w tym meczu. Real w ostatniej kolejce rozbił Gironę 3:0.
Atalanta gra rewelacyjnie w ostatnich miesiącach, 9 zwycięstw z rzędu a od 14 spotkań są niepokonani no ale właśnie kiedyś seria musi się zakończyć. Czy będzie to dziś?

Real jest w bardzo trudnej sytuacji w lidze mistrzów co nie zdarza im się często i awans do top8 wydaje się być już bardzo ciężki jednak nie wszystko stracone. W tym meczu liczę, że Real nie przegra i padną co najmniej 2 bramki.
Z dobrych wiadomości, Vini wraca, Mbappe strzelił w końcu gola, bardzo dobra forma Jude. Myślę, że w końcu Real musi wziąć się w garść i zagrać w lidze mistrzów tak jak przystało na mistrzów.

Real lub remis + powyżej 1,5 1,73 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3175
successful 2,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Milan - CZ Belgrad
Typ: CZ Belgrad strzeli + CZ Belgrad powyżej 1.5 RR
@2.20 Fortuna

Spotkanie w ramach szóstej kolejki fazy ligowej LM. Włosi są wyraźnym faworytem i bukmacherzy są zgodni co do tego, że będzie to jednostronne spotkanie. Uważam jednak, że Serbowie nie są absolutnie pozbawieni szans na zdobycie bramki i stworzenie kilku sytuacji strzeleckich. Zacznijmy od tego, że serbską ligę absolutnie dominują, nie pozostawiając ryeslom rywalom żadnych złudzeń co do tego, kto w tym sezonie osiągnie tytuł. Na 17 kolejek tylko w jednym meczu stracili punkty i mają bilans bramek 55:9. Włosi oczywiście są znacznie silniejszą ekipą, niż którakolwiek z ligi serbskiej. Jednak jak się okazuje, Crvena zvezda potrafi grać nie tylko w rodzimej lidze. W ostatniej kolejce niespodziewanie rozwalili Stuttgart 5:1. W jeszcze poprzedniej - strzelili dwie bramki Barcelonie. Biorąc pod uwagę te aspekty, uważam, że są w stanie zdobyć gola i wykonać dwa rogi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +497
neutralny 590,3K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Dinamo - Celtic
Dinamo wygra lub remis @1,82 Superbet

Trochę zaskoczyło mnie faworyzowanie gości w tym pojedynku. Oba zespoły dzieli tylko punkt w tabeli i oba są poważnymi kandydatami do awansu. Szczerze mówiąc nie wiem skąd optymizm w kierunku Celticu, jak dla mnie kursy powinny być odwrócone, głównie dlatego, że mecz odbędzie się w Zagrzebiu. Dinamo u siebie póki co zremisowało z Monaco 2-2 oraz przegrało z Borussią 0-3. Zarówno z Franuzami jak i Niemcami gra Chorwatów wyglądała lepiej niż wyniki. O ile zwycięstwo ekipy Sahina było zasłużone to zbyt wysokie, tak remis z zespołem z Księstwa był bardzo pechowy, Dinamo wypuśiło wówczas dwubramkowe prowadzenie, a gola na wagę remisu straciło w 90 minucie. Szkoci obecnie to jednak nie zespół pokroju Monaco i to gospodarze powinni dziś przeważać.

Girona - Liverpool
Liverpool powyżej 9,5 fauli @1,41 Superbet

Liverpool idzie w tym sezonie jak burza i nie ma nawet co pisać i podważać ich formy, Girona notuje sezon dużo słabszy niż poprzednią kampanię, szczególnie w Lidze Mistrzów bijąc trochę głową w mur. W tym meczu idę w faule gości. Zespół Arne Slota gra średnim, jednak zdecydowanym pressingiem i często zdarza im się faulować, a gospodarze to bardzo techniczny zespół potrafiący utrzymywać się przy piłce, co pokazali nawet w ostatnim meczu z Realem. Nie wiadomo, czy Slot nie zamiesza dziś trochę składem, co również będzie in plus dla tego zakładu. Ciężko coś tu przewidzieć co do wyniku, jednak przewinienia według mnie to dobra opcja.

Atalanta - Real
Powyżej 20,5 fauli @1,44 Superbet

Tu również gram faule, jednak obu drużyn. Dość niska linia jak na takie starcie i zespoły, które chętnie faulują. Mecz na pewno będzie miał wysokie tempo, a w obu zespołach mamy wielu zawodników, którzy potrafią robić wiatr w ataku. Spodziewam się tu wielu przerw w grze i spowalnianiu meczu przez Atalantę, jednak z ich potencjałem Real również będzie zmuszony często przewinieniami przerywać kontrataki w których gospodarze potrafią być szalenie skuteczni. Tak niskiej linii żal nie wykorzystać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1486
PoseidonGen 0

PoseidonGen

Użytkownik
Spotkanie: Atalanta BC (2.73) - Real Madryt (2.55)
Moja prognoza: Wygrana Realu Madryt 2 - 1
Bukmacher: 20Bet

Analiza:
Myślę, że to będzie ekscytujący mecz Ligi Mistrzów, ponieważ obie drużyny potrzebują zwycięstwa. Real Madryt miał w tym sezonie wzloty i upadki, ale muszą wygrać, aby awansować do następnej rundy. Z kolei Atalanta gra bardzo dobrze. Nie przegrali jeszcze w fazie ligowej i mają świetnych zawodników, takich jak Ademola Lookman i Charles De Ketelaere.
Uważam, że zgranie Atalanty może sprawić problemy Realowi, zwłaszcza że kilku kluczowych graczy Madrytu jest kontuzjowanych. Jednak Real Madryt ma wspaniałych napastników, takich jak Vinicius Junior, Rodrygo i Kylian Mbappe...Przewiduję, że to będzie zacięty mecz, ale doświadczenie Realu Madryt może pomóc im wygrać 2:1. Co o tym myślisz?

Ostatnia edycja:
maarcin14 1,3M

maarcin14

Użytkownik
Spotkanie: Bayer Leverkusen - Inter Mediolan
Typ: X2 & poniżej 3,5 gola w meczu
Kurs: 2.08
Bukmacher: Betclic
Analiza:

Witam, dziś gra 6 kolejka Ligi Mistrzów, o 21 zmierzą się Bayer Leverkusen i Inter i w tym spotkaniu typuję remis lub wygraną Interu i że w meczu padnie mniej niż 3,5 gola. Bayer spisuje się solidnie, ale nie jest to tak dobra forma jak w poprzednim sezonie. Leverkusen traci sporo goli, w Lidze Mistrzów 5 w 5 meczach, w Bundeslidze 20 w 13 meczach. Bayer ma serię 5 wygranych z rzędu, ale były to np. wygrane po 2:1 w lidze z Union czy St. Pauli oraz 1:0 w Pucharze Niemiec z Bayernem, który od 17 minuty grał w osłabieniu. W przypadku Interu wygląda to solidniej, seria 13 meczów bez porażki, 0 goli straconych w Lidze Mistrzów, w Serie A tylko 1 porażka na 15 spotkań, ostatnie 10 spotkań licząc każde rozgrywki to aż 7 czystych kont. Myślę, że będzie to wyrównane widowisko ale ze wskazaniem na Inter, typuję X2 i under 3,5 gola.

p-z. 223,4K

p-z.

Użytkownik
Spotkanie: Arsenal - Monaco
Typ: Obie drużyny strzelą - Tak
Kurs: 2.05

Ciężki orzech do zgryzienia przed Mikelem Artetą, bo zamiast być lepiej w kwestii graczy kontuzjowanych, to jest coraz gorzej, ponieważ na dzień dzisiejszy wiadomo mi, że z Monaco prawdopodobnie nie zagrają: Gabriel, Calafiori, Zinchenko, Timber i Partey, pisze prawdopodobnie, bo ci zawodnicy dzień przed czyli dzisiaj nie trenowali z drużyną, wiec coś jest na rzeczy. A więc z obrony z tych pierwszych wyborów Mikela Artety zostaje tylko Saliba, więc defensywa może i na pewno będzie dziurawa, a więc liczę na chociaż jedną bramki ze strony Monaco, a to że Arsenal strzeli, to akurat o to bym się nie martwił bo w ofensywie ma kto te bramki strzelać i najważniejsze z przodu Arsenal nie ucierpiał przez kontuzje. A więc obie strzelą, trzeba to wykorzystać póki fajny kurs, typ polecam.

Otrzymane punkty reputacji: +480
RBR1one 583,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Brest - PSV
Typ: Brest over 10.5 fauli
Kurs: 1.85
Bukmacher: Fuksiarz

Analiza:
Fajna linia na faule Brestu, ktore co do zasady sporo ich wykreca w kazdym meczu. W LM do tej pory 14, 11, 10, 7, 19. Generalnie roznice na plus robi tutaj sedzia José María Sánchez Martínez, ktory po pierwsze sporo kartkuje a po drugie lubi gwizdac chocby najmniejsze przewinienie. Hiszpan jest bardzo drobiazgowy jesli chodzi i gwiazdanie fauli. PSV jest faworytem tego meczu a Brest u siebie bedzie chcial zrobic dobry wynik. Wg mnie linia kuszaca i zanizona o minimum jeden moze nawet dwa faule przy tym kursie. Dzieki ziroxxx ziroxxx za inspiracje :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4091
zbinky 42,8K

zbinky

Użytkownik
Spotkanie: Atalanta - Real Madryt
Typ:poniżej 4,5 żółtych kartek
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Superbet

Analiza:
Dzisiaj krótko, bo strasznie zawalony dzień mam. Generalnie oceniam mecz na under 2,5 bramki, śmierdzi mi remisem 0:0 a co za tym idzie, ani jedna, ani druga drużyna nie będzie mieć powodów do nerwowej gry. Rozumiem, że Real jest "na musiku" natomiast wierzę, że Atalanta w grze defensywnej wzniesie się dzisiaj na wyżyny i jeśli nie zagotują się głowy to mecz będzie nad wyraz spokojny.
Największym argumentem jest postać sędziego. Nasz najlepszy arbiter Szymon Marciniak w dość specyficzny sposób zarządza meczem. Bardzo szczegółowo odgwizduje wszelkie przewinienia, dużo dyskutuje z piłkarzami, natomiast do wyciągania kartek nie jest już tak prędki.
Powtarzam - jeśli sytuacja nie wymknie się spod kontroli (a wierzę w to, że Marciniak potrafi tą kontrolę zachować), linia under 4,5 kartek nie zostanie przekroczona.

Otrzymane punkty reputacji: +2001
lukas88 582,1K

lukas88

Forum VIP
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Dyscyplina: Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Spotkanie: Atalanta- Real Madryt
Typ: Real wygra lub zremisuje + obie drużyny strzelą gola
Kurs: 2,20
Bukmacher:
Superbet

Link:
Analiza:

Niezwykle ciekawe starcie czeka Nas dziś we Włoszech pomiędzy Atalantą a Realem. Typowanie wyniku w tym spotkaniu to nieco ryzyko bo na papierze w ostatnim czasie wybornie wygląda Atalanta, a Real jakoś mizernie. Nadal swojej dyspozycji nie może znaleźć Mbappe a jego bramki byłyby kluczowe w tak ważnych meczach. Liczę dziś nieco na przebudzenie Królewskich oraz bramki w tym spotkaniu. Atalanta mimo świetnej ofensywy u siebie w LM jeszcze bez gola po dwóch bezbramkowych remisach z Arsenalem i Celticiem. Real na wyjeździe jeszcze gorzej bo dwie porażki i bilans bramek 0-3 po wpadce z Lille i ostatniej porażce z Liverpoolem.
Wierzę w kunszt Ancelottiego, który wie jak wygrywać ważne w LM.

Za drobne próbuję:

Typ: Mbappe strzeli 2 lub więcej goli szkoda tej kontuzji bo dziś piłka chodziła przy nodze Mekambe
Kurs:
9,80

Typ: Obie drużyny strzelą gola w każdej połowie
Kurs: 9,80
Bukmacher: Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4567
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom