Godzina: 21:00
Spotkanie: Atalanta - Real Madryt
Typ: SuperBets: Real powyżej 3.5 celnych strzałów, Real strzeli powyżej 0.5 gola, Real wykona powyżej 2.5 rzutów rożnych
Kurs: 1.90
Bukmacher: Superbet
To co robi trener Atalanty i ogólnie ta drużyna, to czapki z głów, ale jest jedno ale, bo jak wiemy " Każda passa się kiedyś kończy " i coś mi mówi, że Real powoli się budzi, ale czy stać ich na to by przerwać tą znakomitą passe Atalanty? Na pewno ich stać, ale żeby to zrobić, to już inna bajka, 24 miejsce w tabeli
LM to dla Królewskich kompromitacja i nie mówię, że Real to spotkanie wygra, bo nie wiem, ale o tej passie że kiedyś się kończy trzeba pamiętać. Ale do rzeczy do składu królewskich wraca Vini jak dla mnie jest to fundamentalna postać w ataku Realu i mam nadzieję, że wybiegnie od początku spotkania, bo z tego co mi wiadomo trenował dziś on z drużyną, a jeśli jest Vini to możemy liczyć na dawkę śmiechu w postaci jego zachowania, ale większa dawkę jaką może on zaoferować swojej drużynie, to na pewno siłe napędową w przodzie Królewskich i na to dziś liczę. Mój typ jest prosty Real po prostu musi napierać w ofensywie i coś pożytecznego w przodzie robić, bo jeśli strzelą co najmniej raz do siatki Atalanty, wykonają 3 rzuty rożne i trafią celnie w bramkę rywali co najmniej 4 razy, to typ będzie rozliczony jako wygrany, a w przodzie tacy zawodnicy jak Mbappe, Bellingham, Vini wiedza jak to robić, chociaż ten pierwszy Pan Mekabme raczej wie jak zostać złapanym na spalonym, ale oby w tym meczu coś mu się przestawiło w głowie i będzie lepiej. Fanem Realu nie jestem, ale porażka z Atalantą na tym etapie i w obecnej sytuacji dla Królewskich jest niedopuszczalna i trzeba też wiedzieć, że Real to obecnie zwycięzca Ligi Mistrzów, a tu póki co kompromitacja, typ polecam.