normalnie śmieszy mnie to gadanie, że City odpuści mecz, żeby wyeliminować Napoli ???? Już wczoraj słyszałem, że podobno Barca ma odpuścić, żeby wyeliminować Juve taa... City już może w 1/8 będzie musiało się zmierzyć z Realem albo Bayernem, a mają odpuścić, żeby wyrzucić Napoli? ???? Idąc waszym tokiem myślenia, to chyba lepiej jak przejdzie teoretycznie mocniejsze Napoli, które może wyrzuci w 1/8 jakąś potęgę?? Ale tam na pewno nikt o takich rzeczach nie myśli i dzisiaj City zagra o zwycięstwo, pytanie czy w półrezerowym składzie dadzą rade.
Ktoś widzę typował też mecz Feynoord - Napoli 1x. Czysto sportowo ten typ praktycznie nie ma szans na wejście. Chyba, że Szachtar będzie wygrywał 2:0, to wtedy może spadnie motywacja Napoli..
Lipsk - Besiktas kurs 1,37 na 1 nieopłacalny, patrząc na to, że Porto po kilkunastu minutach według mnie będzie wygrywać 1/2:0 z Monaco, a jak wiadomo ten mecz mocno będzie interesował drużynę z Lipska. No i w pamięci mam, co ostatnio zrobił inny turecki zespół z Ludogorets.