nieee ????a to jest ta sieć co można mieć tylko 3 konta to boss media??
nieee ????a to jest ta sieć co można mieć tylko 3 konta to boss media??
ale ja właśnie kasy nie dostałem to nie mam co opisać...:-?Admin prosi żeby osoby które dostały kasę opisały to na forum w odpowiednim do tego temacie.
Czytaj ze zrozumieniem. "prosi osoby które dostały kasę", czyli nie Ciebie.ale ja właśnie kasy nie dostałem to nie mam co opisać...:-?
czyli ja dostanę kase czy nie ???? ?Czytaj ze zrozumieniem. "prosi osoby które dostały kasę", czyli nie Ciebie.
A kto powiedział ze to trzeba wyrobić na pokerze, ja nie umiem grać w pokera to wygrałem 20e na zakładach i wypłata bez problemu.Jeszcze nie dostalem kasy, ale slyszalem, ze wyplata od 20E. Ogolnie latwo czy ciezko w pokera zrobic te 20E?
hmmm, a u mnie na koncie ????promocja dalej aktualna , wczoraj sie rejestrowalem dzisiaj 6e na kącie :-D:-D
wczoraj sie rejestrowałem i tez dostałem takiego emaila i myślałem, że kasy nie ma, ale tak jak kolega wyżej napisał zaloguj się na stronie do głównego konta i tam kasa będzieDOSTAŁEM OD NICH TAKIEGO MAILA :
6€ no deposit to hollidsypoker forr guzzibonusmembers post in the forum when you got the money!!!
Zgłoś, że wiadomość pochodzi od wiarygodnego nadawcy
[email protected]
Detta är ett meddelande från administratören på "www.Guzzibonus.com". Om meddelandet innehåller spam, stötande eller på annat sätt grova kommentarer som du finner kränkande, kontakta webmastern på följande adress:
[email protected]
Inkludera hela detta meddelande (särkilt sidhuvudet).
Meddelandet följer här nedan:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
post int he forum when you get the money
O CO KAMAN ?? prosze o pomoc ???? nawet nie wiem w jakim to jezyku
daj adres tej strony ???? bo na holidaypoker.com nie widze gdzie sie zalogowac ;/wczoraj sie rejestrowałem i tez dostałem takiego emaila i myślałem, że kasy nie ma, ale tak jak kolega wyżej napisał zaloguj się na stronie do głównego konta i tam kasa będzie
Przez dwa 'l' -> hollidaypoker.com. Tam w prawym gornym rogu wpisujesz login i haslo.daj adres tej strony ???? bo na holidaypoker.com nie widze gdzie sie zalogowac ;/
dzieki sprawdzilem i 0 w cashier ;| chyba nie dostane ;/Przez dwa 'l' -> hollidaypoker.com. Tam w prawym gornym rogu wpisujesz login i haslo.