>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5zł BETSSON GAMES

prof 62,3K

prof

Użytkownik
30zł po obrocie:-D Polecam grę Euro football. Każdy mecz grany po 1zł na faworytów. Co ciekawe Polska jest tu mocna i nawet Euro wygrywała:jezora:
No mi tez dobrze szlo napoczatku ale potem sie napalilem ???? troche pecha wtedy gdy za wiecej stawialem niestety.Polska mocna... Raz postawielm na Walie ze zdobedzie mistrzostwa @ 60.00 za 0.80 no ale odpadli w finale.Gra spoko

ffp 0

ffp

Użytkownik
A swoją droga modle się by scanów nie chcieli, bo jak widzę profilu kiedyś źle datę urodzenia wpisałem :p Dzień i miesiąc mi się zgadzają, ale rok mam tam 88, a jestem z 90 ... :p
he he he w dniu rejestracji brakowało trochę do pełnoletności...A potem żale na forum, że buk nie wypłaca, że promo nie dla Polaków. Eh ten polski naród...:-?

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Nie brakowało ???? Po prostu kiedyś na szybko robiłem po coś tam konto i tak wpisałem na szybko. Ale chyba nie będę się musiał tłumaczyć, bo nie mam jak cofnąć wypłaty a co za tym idzie, chyba została wysłana.

delpotro 7

delpotro

Użytkownik
Nie brakowało ???? Po prostu kiedyś na szybko robiłem po coś tam konto i tak wpisałem na szybko. Ale chyba nie będę się musiał tłumaczyć, bo nie mam jak cofnąć wypłaty a co za tym idzie, chyba została wysłana.
sadze mlody chlopczyku ze poprosza Cie o skany dowodu osobistego jak i wyciag z konta bankowego

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
A ja sądzę stary chłopczyku że nie poproszą. Wypłata została zaksięgowana i whistorii mam że została wysłana, więc dziś powinienem mieć ????

Do góry Bottom