>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5zł BETSSON GAMES

kostek1916 237

kostek1916

Użytkownik
Konto podstawowe:0,00 zł
Konto - Games:25,00 zł
-Zarezerwowane na bonus:25,00 zł
Środki dostępne do wyplaty:0,00 zł
Jak wy przelewacie nadwyżkę? Anulując bonus??

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Nie przestała, tylko w niej trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu ???? Ja tydzien temu np wpłaciłem 30 zł na expect i zrobiłem z spin win 180. Dziś 198 wypłata z tego promo. Więc póki co wychodzę dobrze na niej ???? A swoją drogą mam pytanie dla osób korzystających wcześniej z betsson, jak długo wypłacają oni pieniądze na konto bankowe ?

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Nie przestała, tylko w niej trzeba mieć więcej szczęścia niż rozumu ???? Ja tydzien temu np wpłaciłem 30 zł na expect i zrobiłem z spin win 180. Dziś 198 wypłata z tego promo. Więc póki co wychodzę dobrze na niej ???? A swoją drogą mam pytanie dla osób korzystających wcześniej z betsson, jak długo wypłacają oni pieniądze na konto bankowe ?
3-4 dni robocze

W 1

wojtek_88

Użytkownik
mam 25.50 zł i cały czas jest napisane ze całość zarezerwowana w bonusach... :/
p.s. już 57 zł
Haha, udało się! 87 zł przelane na konto główne!

prof 62,3K

prof

Użytkownik
Probowalem w grze euro fotbool zarobic.Z 5 zl po 40 minutowej walce mialem 12 zl gdy zagralem grubiej to oczywiscie faworyt dostawal baty od takiej Rumuni czy austri no i mam 0 ????

kanas 400

kanas

"Gram grubo"
Sam sobie właśnie odpowiedziałeś ????
A ja mam pytanie w wypłatach mam napisane:
Aby anulować wypłatę i mieć dostęp do zarezerwowanych środków na swoim koncie wystarczy zaznaczyć okienko i kliknąć klawisz &quot;anuluj&quot; poniżej. Wypłaty już przetworzone nie będą tu wyszczególnione. Jeśli widzisz wypłatę ze statusem “w trakcie przetwarzania” lub podobnym, poniżej, oznacza to, że personel serwisu Betsson rozpoczął już przetwarzanie Twojej wypłaty i dlatego też anulowanie nie jest już możliwe.
Nie mam tam nic podane, Nie mam w ogóle tam tej wypłaty, czyli to znaczy że została ona już zaakceptowana i wysłana ? Orientuje się ktoś ?

Do góry Bottom