Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
A to jest jakaś prawidłowość, że trzeba zarejestrować się tam akurat w języku hiszpańskim ? Gdy zarejestruje się z języka polskiego to nie dostane 5 euro ? https://www.mariabingo.com/pl
nie można zagrać w kasynie bo trzeba by dokonać transferu najpierw i tego się nie da zrobić. Kwota pewnie musi być obrócona na automatach lub bingo i pewnie to co ugrasz ponad będziesz mógł wypłacić.
Hi!
Thank you for your message.
Bingobonus is not withdrawable, so there is no wagering requirements.You can w/d from your account after you have made your first deposit.You will lose your bonus every time when you w/d.
Kind regards,
Heidi
ja dostalem te 5e, wydaje mi sie ze mozna rejestrowac sie po Polsku tylko trzeba wpisac kod promocji. Na nic nie mozna przetransferowac, troche słabo bo na tym bingo to sie liczy tylko fart
Wypłacić można tylko po złożeniu depozytu, ale nie wiem czy potem jest jakiś obrót. Na pewno nie da się przelać nadwyżki, bo próbowałem. Ogólnie słabooo, ale można się pobawić za darmoche.
Bingobonus is not withdrawable, so there is no wagering requirements.You can w/d from your account after you have made your first deposit.You will lose your bonus every time when you w/d.