no teraz to pewnie depozyt, obrot i moze wyplaciszBonus 118.13 GBP
Total 118.13 GBP
Withdrawable 0.00 GBP
nawet nie wiem jak to sie stalo ale... i co teraz!!??
tyllko na bingoa wie ktoś czy z tego bonusu można grać w pokera?
aha czyli po frytkahc?Z tego co zrozumialem to play money, ktorych nie da sie wyplacic (?)
a może byś kolego edytował posty....aha czyli po frytkahc?
Amount 0.00 GBPCzyli te 5 euro to jest Fun Money? Niewypłacalne ?
Na swoim koncie masz 99.81 GBP, to nie jest wypłacalne. Po tym, jak zrobisz swój pierwszy depozyt, możesz wypłacić swoje wygrane. Stracisz swój bonus zawsze wtedy, kiedy go wypłacisz.Amount 0.00 GBP
Bonus 99.81 GBP
Total 99.81 GBP
Withdrawable 0.00 GBP
mam dalej tak! troche juz krece na bingo ale pewnie kasa jest jak fun money
EDIT : napisal do nich miela i
Hi Mateuz!
Thank you for your mail.
You have £99.81 bingobonus in your account, that is not withdrawable.After you you made your first deposit,you can w/d your winnings.You will lose your bonus always when you w/d.
You can use that bonus the same way as real money, winnings played by that are withdrawable.You use real money first and then bonus.
kurde to już sam nie wiem co teraz robić 100gbp to już trochę jest ,ciekawe ile minimalny depozyt wie ktoś?Na swoim koncie masz 99.81 GBP, to nie jest wypłacalne. Po tym, jak zrobisz swój pierwszy depozyt, możesz wypłacić swoje wygrane. Stracisz swój bonus zawsze wtedy, kiedy go wypłacisz.
Możesz użyć tego bonusu tą samą drogą jak prawdziwe pieniądze, wygrane są wypłacalne... Najpierw wykorzystujesz Real Money a później bonus.
Szczerze to dużo z tego nie zrozumiałem, bo coś pokręcili, ale wydaje mi się, że to można wypłacić, jeśli złożysz depozyt...
Też tak twierdzicie, czy macie odmienne zdanie ?
Napisz do supportu, albo zaczekaj niech ktoś spróbuje wypłacać i wtedy też pogada z supportem. Może odpiszą komuś coś innego, tak jak to miało miejsce w wątku o 5 euro na zdrapki ???? .kurde to już sam nie wiem co teraz robić 100gbp to już trochę jest ,ciekawe ile minimalny depozyt wie ktoś?