>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

50 free spin Hitman . Betway - Dla nowych!

Status
Zamknięty.
uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
no tak ale co to ma do przelewu bankowego?
jeśli wypłacasz pieniądze poprzez Moneybookers , to przed wypłatą nie musisz robić żadnego depozytu. Natomiast , aby wypłacić pieniądze poprzez Przelew bankowy zazwyczaj trzeba zrobić wpierw depozyt (wpłacić coś) , aby uaktywnić tą opcję. Tak jest w większości kasyn.

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
mi z darmowych spinów udalo sie ugrać 42$ , pozniej 10 min w kasynie i mam juz 94$ , bede probowal wyplacic 50$ na MB. ????

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
gdzie mozna spr obrot bonusa? nie moge znalesc
ugralem troche ze spinow, wiec probowalem obracac na hitmanie dalej, nie majac za bardzo alternatywy i nawet udalo mi sie powiekszyc kase ????
mimo wszystko doradzcie na czym tu najlepiej obracac, bo w kasynach jestem od swieta

nas 78

nas

Użytkownik
wszystko zalezy od sumy jaka wygrales, jednak polecam niezawodnego black jacka aby sobie powiekszyc kwote do wyplaty

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
heh ja juz czekam ponad 48 h na spiny i nic... mail mi przyszedl ponad 48 godz. temu
to wejdź w grę Hitman , może nie ściągnęła Ci się do końca , lub szukaj livechat i poproś ich o spiny. Napisz tylko , że dostałeś już maila , że spiny czekają na Ciebie i powinni Ci je dać bezproblemowo.

K 358

koeman66

Użytkownik
co wy mi tu wypisujecie, pytalem sie na betway, czy moge od razu kase wyplacic do banku i nie pisali nic o jakims moneybookers, kase moge wyplacic od razu

kris6891 11

kris6891

Użytkownik
ugrałem ponad 2 euro na 100spinów heheh ale beka i teraz pytanko jaki jest obrót czy moge to odrazu wypłacic? jaki jest minimum wypłaty????????
endriu / wszystko masz w temacie, naucz się czytać kolego ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom