sorki, ale ponieważ masz mało postów to nie zbyt ci wierzę, gdyż już w tym temacie pisałem że mi odpisali że promo jest tylko dla nowych, a mam taką sytuację jak ty że miałem konto lecz nie robiłem depo ... napisz mi czy to na pewno prawda i jak to zrobiłeś, bo spiny by się przydały ?Witam
Ja od dawna mialem konto na betway,jednak nigdy tam nie wplacalem nic,ani nie gralem. Napisalem meila proszac o 50 spinow i... dostalem... Nadwyzke przelalem na zaklady po czym uzbieralem "pare groszy" Nie bedzie zadnych problemow z wyplata?
Hehe,w takim razie raczej Ci nie udowodnie,najnormalniej w swiecie napisalem meila z prosba,i doslownie po kilkunastu minutach otrzymalem wiadomosc ze do 24 godz spiny beda na koncie... pojawily sie po okolo 2 godz. Napisz do nich jeszczez raz,moze teraz przzyznaja. Moze dlatego ze juz tam grales kiedys? U mnie konto praktycznie zostalo tylko zalozone,nigdy nie bylo uzywane, nawet nie pamietam po co je zakladalemsorki, ale ponieważ masz mało postów to nie zbyt ci wierzę, gdyż już w tym temacie pisałem że mi odpisali że promo jest tylko dla nowych, a mam taką sytuację jak ty że miałem konto lecz nie robiłem depo ... napisz mi czy to na pewno prawda i jak to zrobiłeś, bo spiny by się przydały ?
A odpisał Ci angielski support czy polski??
Ja tam wpłacałem kiedys kilka € ale nie brałem żadnego bonusu ani freebeta, zagrałem turek w pokera i wygrałem trochę, ale nawet tego nie wypłaciłem.
Napisałem maila, ale angielski operator odpisał, że nie może mi dać spinów
mi także odpisał angielski :kwasny4565: wcześniej, ale dziś znów napisałem, zobaczymy co odpiszą !A odpisał Ci angielski support czy polski??
Ja tam wpłacałem kiedys kilka € ale nie brałem żadnego bonusu ani freebeta, zagrałem turek w pokera i wygrałem trochę, ale nawet tego nie wypłaciłem.
Napisałem maila, ale angielski operator odpisał, że nie może mi dać spinów
rozumiem, ale ponieważ ja dostałem od supportu angielskiego odrzucenie mojej prośby to się dziwiłem, napisz mi jaki meil wysłałeś i na jaki adres ?Nie tylko endriu cos nie wierzyl koledze wyzej i o to chodzi...Ja tez wiele razy czytalem o betway i wiem, ze buk z najwyzszej polki.
nie było cię to musiałem coś sam wymyślić ale napisałem podobną treść, tylko poprosiłem o free spiny, ale powinni się domyśleć o co chodzi, bo wpisalem w temacie PARADISE i wysłałem na adres który podałeś, czekam ![email protected]
Witam.Czy mógłbym prosić prosić o dopisanie do mojego konta gracza 50
darmowych spinów na grę Hitman? Mój nick: ***
Pozdrawiam
Tyle, ze ja dostalem odpowiedz po ok. 24 godzinach.
dostałem właśnie to samo, nie wiem dlaczego jednym dają a innym nie, skoro są takie same warunki, ja w każdym bądź razie napisałem im że jestem nie zadowolony :kwasny4565:Drogi Marku,
Dziekujemy za zainteresowanie Betway.com i przepraszamy za zwloke z odpowiedza.
Uprzejmie informujemy, ze niestety nasze freespiny przyznawane byly tylko graczom, którzy niedawno otworzyli swoje konta poprzez wytypowanych partnerów affiliates.
Jesli nie otrzymales naszych freespinow teraz, masz duze szanse otrzymac je nastepnym razem, tymczasem proponujemy Ci sprawdzenie naszej oferty i skorzystanie z wybranych propozycji. Jestesmy pewni, ze znajdziesz cos dla siebie.
W razie jakichkolwiek pytan lub watpliwosci, skontaktuj sie z nami ponownie
Wszystko i na temat... Kolega miał fuksa.