majekx
Znawca A-League
Witajcie,
na wstępie, ponieważ wynikła pewna sprawa chciał bym poprosić o przeczytanie postu:
i odpowiedź do mnie na PW - ('tak' - zgoda na zmianę, 'nie' - brak zgody na zmianę)
Wracając do tematu, to myślę, że na spotkanie konkursowe piątej kolejki typera nie mógł być inny mecz niż pomiędzy drużynami:
-
Melbourne City - Melbourne Victory
Derby Melbourne to spotkania gdzie zawsze coś się działo. W zeszłym sezonie to obywatele zdecydowanie dominowali i dwa razy dosłownie rozbili przeciwnika z za miedzy. Ostatnie spotkanie, na pocieszenie dla Victory zakończyło się podziałem punktów. Jak będzie tym razem? City podchodzi do meczu w roli faworyta, ale to Victory zaliczyło lepszy start, jest wyżej w lidze i ma do udowodnienia, że zeszły sezon to było jedno, wielkie nieporozumienie.
Spotkanie będzie rozegrane na AAMI Park.
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)

na wstępie, ponieważ wynikła pewna sprawa chciał bym poprosić o przeczytanie postu:
Info - Pytania, propozycje, zgłoszenia błędów
W tym temacie możecie zadawać pytania, zgłaszać propozycje, niezgodności czy wątpliwości na temat konkursu. Zanim jednak zgłosisz jakikolwiek problem zapoznaj się najpierw z Regulaminem konkursu!
forum.bukmacherskie.com
i odpowiedź do mnie na PW - ('tak' - zgoda na zmianę, 'nie' - brak zgody na zmianę)
Wracając do tematu, to myślę, że na spotkanie konkursowe piątej kolejki typera nie mógł być inny mecz niż pomiędzy drużynami:

Melbourne City - Melbourne Victory
Derby Melbourne to spotkania gdzie zawsze coś się działo. W zeszłym sezonie to obywatele zdecydowanie dominowali i dwa razy dosłownie rozbili przeciwnika z za miedzy. Ostatnie spotkanie, na pocieszenie dla Victory zakończyło się podziałem punktów. Jak będzie tym razem? City podchodzi do meczu w roli faworyta, ale to Victory zaliczyło lepszy start, jest wyżej w lidze i ma do udowodnienia, że zeszły sezon to było jedno, wielkie nieporozumienie.
Spotkanie będzie rozegrane na AAMI Park.
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)