>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5 Kolejka T-Mobile Ekstraklasy 26.08 - 29.08.2011

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Co do Wisły - jak dla mnie drużyna póki co jest słabo przygotowana...Może lada chwila odpalą, ale póki co wygląda to naprawdę słabo...
Jutrzejszych spotkań raczej nie ruszam, natomiast dość ciekawie wygląda kurs na Legię w poniedziałek.

⚽ ŁKS Łódź - Legia Warszawa --&gt; 2 - 1,80 (bet365) ✅ 1-3
Wydaje mi się, że kurs na Legię dość dobry do zagrania. Co prawda wyjazd, do tego Legia na pewno zmęczona po spotkaniu pucharowym, a i ŁKS musi walczyć o każdy punkt, a do tego w Łodzi zaciąg byłych Legionistów nie chcianych już pod koniec grania w Legii - Smoliński, Szałachowski i Mięciel, którzy zrobią wszystko żeby coś udowodnić Legii. Ale to by było na tyle jeśli chodzi o jakieś aspekty przemawiające za ŁKSem. Natomiast co do Legii to przede wszystkim sił nie stracili w pucharowym spotkaniu Radovic, Manu i Komorowski czyli 3ej podstawowi zawodnicy. Poza tym Legioniści są w wybornych humorach i nastawieniu po awansie do fazy pucharowej co wg mnie może mieć wpływ na ich dobrą postawę w spotkaniu z ŁKSem. Do tego dodałbym, że ostatni mecz u siebie przegrali ze Śląskiem po słabej grze, więc mają co nie co teraz do udowodnienia, żeby nie tracić pkt do czołówki. Moim zdaniem Legia win w Łodzi z póki co najsłabszą drużyną ekstraklasy.

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
WKS Śląsk Wrocław - Widzew Łódź - 1:2

O 14.30 spotka się walczący o fotel lidera Śląsk, z grającym coraz lepiej Widzewem. Drużyna z Wrocławia po odpadnięciu w czwartek z rozgrywek Ligi Europejskiej może dzisiaj wskoczyć na fotel lidera, jeśli zdobędzie u siebie 3 pkty. Może się tak stać dzięki porażce Lecha. Do gry wraca Mila, który pauzował w LE za kartki. Śląsk zagra prawdopodobnie 4-5-1 z Voskampem na szpicy.
Gra zespołu z Dolnego Śląska wygląda różnie, jeśli grają z drużyną słabszą to przy dobrym rozpoczęciu, prowadzą otwartą piłkę, atakują, prowadzą grę ( np. mecz z ŁKS&#39;em ), ale i z zespołami z górnej półki grają bardzo dobrze - mecz z Legią.
Widzew z kolei to raczej drużyna &#39;obronna&#39;, najmniej ( razem ze Śląskiem ) straconych bramek w lidze, bez porażki , 3 remisy i wygrana.
Bilans ostatnich 5 meczy wygląda 0-3-2 dla Widzewa.
Ogólnie Widzew to drużyna remisująca baardzo dużo meczy, w tym sezonie 3 na 4, w tamtym coś około 20 spotkań w 1. lidze.
Śląsk może być zmęczony po meczu pucharowym, no i jakby nie patrząc może występować jakaś czasowa fala słabszej gry po klęsce ( patrz wczorajsza Wisła ). Widzew dość świeży, tylko ligowe mecze i ostatnia podbudowująca wygrana z Polonią u siebie. Sądzę, że będą &#39;murować&#39; bramkę i liczyć na grę z kontry.
Wszystkie dotychczasowe mecze Widzewa w lidze to undery, Śląsk przeciwnie, raczej overowa drużyna do tej pory.
Sądzę, że zmęczenie może dać we znaki piłkarzom WKSu, a Widzew będzie konsekwentnie grał w obronie i remis jest tutaj bardzo prawdopodobny.
X @ 3.3 ⛔
Under 2,5 @ 1.65⛔

B 11

bandziuk

Użytkownik
Ja bym uważał z graniem na Legię na pewno nie za większe stawki wystarczy spojrzeć na wyniki w naszej lidze... Wisła na własnym stadionie traci punkty Śląsk tak samo, Lech przegrywa na wyjeździe z Górnikiem. Fakt ŁKś beniaminek żadnej strzelonej bramki... 11 straconych nie wygląda to za dobrze kurs na Legie na pewno kuszący drużyna aspirująca do zdobycia mistrzostwa Polski gra z drużyną która jak już wspomniałem w 4 meczach nie strzeliła bramki.. I właśnie tu upatruje swój typ. Mimo że piłkarze z Łodzi rażą nieskutecznością mam nadzieję że w spotkaniu z Legionistami znajdą drogę do bramki i wpakują wkońcu futbolówke do siatki przeciwników.
czyste konto: Legia Tak/Nie
Typ: Nie
Buk: Bet365

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Ja ze swojej strony proponuje zagrać over 2,5 -1,95 Tobet po 20 minutach kupon wchodzi✅izzi:cool:✅
ŁKS przecież musi się wreszcie przełamać bo zawodników do strzelania to Oni mają i myślę że dzisiaj wreszcie chociaż jedną bramke strzelą bo to aż nienormalne żeby ciągle bez bramki...Legia natomiast wiadomo bardzo ładnie gra na początku sezonu i strzela sporo bramek.Radovic i Manu wypoczęci wiec będa ciągnąć grę do przodu.Podejrzewam ze Legia ten mecz wygra jednak lepszy kurs jest na over 2,5 i ja to gam.

edit:.Jak pisałem tego posta kurs na Tobet był chyba 1,78 więc wtedy była różnica a nie przewidze co będzie za jakis czas...:grin:
Edit:2 Ja w tej chwili na Tobet mam 1,72 a na inne strony buków nie wchodzę wieć jak dla mnie duzo lepszy over 2,5

Otrzymane punkty reputacji: +5
legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Po ueforii wywołanej przez fenomenalny awans do Ligi Europy Legia Warszawa zmierzy się w Bełchatowie z ŁKS-em Łódź.Obawiam się że Legioniści mogą być lekko jeszcze rozkojarzeni i że mecz chwilami może wyglądać jak ten ze Śląsiem w Warszawie.
ŁKS jeszcze bez strzelonego gola w Ekstraklasie.W składzie Łodzian wystąpić może nawet czterech ex-Legionistów którzy będą mieli coś do udowdnienia.
Wydaje mi się że Legia powinna ten mecz wygrać lecz nie podejmuję się tego z dwóch powodów :
1.Ogromna masówka choćby tutaj na forum
2.Lepszy jest kurs na BTS.
Uważam że ŁKS strzli bramkę a czuję że zrobi to któryś z ex-Legionistów.
Legia również powinna coś w Bełchatowie ustrzelić bo jak pokazują ostatnie mecze to strzelanie bramek przychodzi im z ogromną łatwością.

Móje typy :

BTS - 1,91
over 2,5 - 2,00
over 1,5 1half - 3,25

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jeśli znajdzie się ktoś kto myśli jak ja, to z chęcią uścisnę mu dłoń. Dzisiejszego dnia większość osób będzie stawiała na warszawską Legię. Jakby nie patrzeć wyeliminowali oni Spartak, więc z ŁKSem większych problemów mieć też nie powinni. Łodzianie w ostatnim meczu zrobili duży krok do przodu. Pewnie, że można powiedzieć że to jest tylko remis, ale dla zespołu który w pierwszych trzech kolejkach dostawał baty. Remis 0:0 z Lechią na nowym stadionie, która w tej kolejce pokonała Wisłę Kraków (która też notabene była mocno faworyzowana przed meczem), to moim zdaniem duży komfort psychiczny. Czasami jest trudno zrobić ten pierwszy krok, które ŁKS zrobił właśnie w ostatniej kolejce. Teraz zdaje się że powinno być już tylko łatwiej. Można pisać, że Legia zagrała dobre spotkanie, ale drugiego takiego spotkania na pewno nie zagrają. Dzisiejszy mecz to nie puchary, piłkarze nie mają takiej motywacji i nawet jak wszyscy mówią że nie zlekceważą przeciwnika to i tak nie wiadomo co siedzi w głowach zawodników. Mogą poczuć się zbyt pewnie i trafi się jakiś babol. Po pierwszym meczu ze Spartakiem wszyscy też zachwycali się Legią. Dobrze grali, nawet bardzo dobrze pomimo że wynik nie był zadowalający. Przyszedł mecz ze Śląskiem i co ? Widzieliśmy zupełnie inną drużynę. O ile po pierwszej połowie nie mogliśmy być pewni czy to są ci sami zawodnicy co grali ze Spartakiem. Czy Śląsk grał wtedy jakąś zaawansowaną piłkę ? Strzelili na 2:0, później się bronili, a Legii jedynie udało się strzelić kontaktowego gola. ŁKS powinien zagrać mimo wszystko trochę bardziej defensywnie. Nawet punkt ugrany na Legii spowoduje, że ŁKS zrobi ten kolejny krok, o który teraz powinno być już łatwiej.
ŁKS lub remis [2,10] Bet365 ⛔
Brak gola przed 28:00 [1,83] Bet365 ⛔

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Odpowiem na Twoją propozycję.
Skupiasz się na tym jak Legia zagrała ze Śląskiem, pomijając to JAK Łks zagrał z Lechią.
Drużyna z Łodzi zdobyła pierwszy punkt (co z resztą mnie ucieszyło bo przecież tydzień temu na liczyłem) ale zaprezentowała się bardzo przeciętnie.
Błędów w obronie nie było tyle co w poprzednich spotkaniach... a może to rywale nie potrafili ich wykorzystać? Może to tylko im ŁKS zawdzięcza ten honorowy punkt?
Według mnie to właśnie postawa ofensywy Lechii o tym zadecydowała a ŁKS mimo szumnych zapowiedzi i sporych nadziei z mojej strony nadal pozostał z zerowym kontem bramkowym.
Trener Kafarski po meczu z ŁKSem stwierdził, że teraz pokona Wisłę. Udało się ale tych spotkań nie można porównywać bo wszyscy komentatorzy czy obecni na konferencji dziennikarze byli rozbawieni tymi zapowiedziami. Gdyby Lechia pokazała taką piłkę z ŁKSem to dziś nie byłoby 0-11 i a 0-14.
Legia też znajduje się w zupełnie innej sytuacji niż tydzień temu. Wtedy byli po meczu ze Spartakiem ale i przed rewanżem. Odnieśli mały sukces ale jednak byli rozczarowani.
Teraz nie dość, że są na fali to grę będą prowadzić wypoczęci Rado i Manu, którzy właściwie w dwójkę mogą rozprawić się z ŁKSem... no może Manu ich zabiega a Rado na spokojnie się z nimi rozprawi ;)

Podsumowując - ja Legię pobrałem jeszcze przed spadkami i nadal uważam ją za dobry zakład.
Gry na ŁKS tym razem nie popieram

ivrock 8

ivrock

Użytkownik
Ten weekend w naszej ekstralidze wielu zapewne uderzył po kieszeni. Same kosmiczne wyniki sprowadzających nas na ziemie, że w naszej ligowej rzeczywistości nie ma 100% faworytów. Pytanie oczywiście czy Legia w pisze się ten scenariusz i przegra ten mecz? Ja jednak zagram jak &quot;szaleniec&quot; i powiem, że nie. ŁKS jeden z kandydatów do spadku, grając w Bełchatowie ma tu zrobić mega niespodziankę i urwać punkty będącej na mega fali Legii? Jakoś nie widzę tego, Legia ma teraz chyba najbardziej zadziornych piłkarzy w lidze, nie marudzących, czy marzących o zmianie barw, szybkiej emigracji. Jeżeli sobie chłopaki stawiają za cel mistrzostwo to na poważnie, a nie kurtuazyjnie, bo na jesieni rozejrzą się za innym pracodawcą, to jest chyba główny problem Lecha i nawet Wisły, bo manager od Maora jasno mówi, że jego gwiazda będzie grać w lepszej lidze bardzo szybko. Legia chcąca mistrza w tym roku nie może gubić punktów w meczach tego typu, licząc, że pod koniec sezonu tabela znowu będzie płaska i o końcowych wynikach zdecydują ostatnie 2-3 mecze, bo wszyscy grać będą po prostu słabo, rozdając punkty na prawo i lewo. Kto z tego schematu się wyłamie, ten ma tytuł.
Łódzki KS - Legia Warszawa
typ - Legia @1.62 bwin
typ - Czy drużyna 1 strzeli bramkę? - Nie @2.30 bwin

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Łodzianie w ostatnim meczu zrobili duży krok do przodu. Pewnie, że można powiedzieć że to jest tylko remis, ale dla zespołu który w pierwszych trzech kolejkach dostawał baty.

Remis 0:0 z Lechią na nowym stadionie, która w tej kolejce pokonała Wisłę Kraków.

Można pisać, że Legia zagrała dobre spotkanie, ale drugiego takiego spotkania na pewno nie zagrają.

Przyszedł mecz ze Śląskiem i co ? Widzieliśmy zupełnie inną drużynę.
Widziałeś mecz Lechii z ŁKS-em???Jak to dla Ciebie jest duży krok to ja mówię że tak grający ŁKS jak w meczu z Lechią jst dla mnie pierwszym kadydatem do spadku.Co robią zazwyczaj drużyny pokroju ŁKS-u gdy przegrywają 3-4 mecze z rzędu?Nie myślą o ataku tylko o zabezpieczeniu tyłów co im się akurat w Gdańsku udało.
W pierwszych 3 kolejkach praktycznie nie możliwe były jakiekolwiek punkty dla zespołu z Łodzi. Lech , Śląsk , Polonia to za wsokie progi na &quot;emerytów&quot; z ŁKS-u a punkty ciułac muszą właśnie na takich zespoach jak Lechia Bechatów Ruch.
Porównanie że Lechia to dobra ekipa bo ograła Wisłę też jest głupotą.
Krakowinie mogli być rozbici po Lidze Mistrzów bo zabrakło im 3 minut do awansu.
Inna sprawa w Legii.Mogą być podbudowani victorią w Moskwie.Dodaj sobie do tego fakt że przeciwnicy zagrali pod Legie (Lech, Wisła , Śląsk) to warszawiakom nie wypada nic innego jak dziś wygrać.
Mecz ze Śląskiem zauważ był przed arcywanym spotkaniem Legii ze Spartakiem a więc mi się wydaję że lekko koło niego przeszli.
Jak podkreśliłeś że Legia druiego takiego spotkana jak ze Spartakiem nie zagra to ja Ci powiem że takiego samego jak ze Śląskiem też nie ????
Aaaa i Legia rozegrała dwa dobre spotkania ze Spartakiem i wierzę że to jeszcze nie wszystko na co ich stać.

P 0

prorok1910

Użytkownik
ŁKS vs. Legia 2 @ 1.8 bet365
Tutaj kurs mnie milo zaskoczyl wiec trzeba brac poki gorace. Co tu duzo mowic. Sytuacje LKS chyab kazdy zna. 4 spotkania (0-1-3) gole 0:11. Legia w gazie po awansie do fazy grupowej LE na pewno nie zdejmie nogi z gazu a wrecz przeciwnie. Do tego zagra wypoczety Radovic i Manu. Fakt , ze LKS na 4 spotkania ligowe u siebie zagral tylko raz i to z Lechem na inauguracje ale pomimo atutu wlasnego boiska mysle ze LKs nie powiekszy swojego dorobku punktowego w tej kolejce.
lks gra w belchatowie gdzie dopingowac moze tylko 500 osobowa grupa fanatykow z lodzi.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dla ŁKS-u liczą się punkty, nie styl. Mecz oglądałem. Mając na myśli postęp, miałem na uwadze zdobycz punktową. Cel minimum został wykonany i punkt powędrował do Łodzi. Ja powtórzę jeszcze raz, ale wiadomo każdy zdanie ma swoje. Porównywanie ligi do pucharów nie ma sensu. Prawie nigdy nie znajduje to odzwierciedlenia gdy analizuje się poprzednie mecze przed meczami pucharowymi i tak samo analizując mecz ligowe dając za przykład mecze pucharowe. Ja te rozgrywki rozdzielam i nie łączę ich ze sobą.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Przypomina mi się jak na początku poprzedniego sezonu Legia zremisowała z Arsenalem po świetnej grze, i potem tak samo wszyscy grali na Legię w meczu z Polonią (ja też), i dostali baty 3:0, teraz świetny mecz ze Spartakiem, a potem bez motywacji, będzie ciężko nawet z ŁKS-em. Nie mówię że Legia dziś nie wygra, ale jeśli ktoś się spodziewa pogromu to ja bym na to nie liczył.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Legia: Dusan Kuciak - Artur Jędrzejczyk, Michał Żewłakow, Ivica Vrdoljak, Jakub Wawrzyniak - Manu, Janusz Gol, Ariel Borysiuk, Miroslav Radović, Maciej Rybus - Danijel Ljuboja

Skład na mecz z ŁKS-em.Jak widać Vrdoljak cofnięty na stopera.Gol + Borysiuk defensywnymi pomocnikami a ludzie odpowiedzialni za atak to Manu , Radović , Rybus i Ljuboja.Całkiem przyjemnie to wygląda.

ŁKS: Pavle Velimirović - Cezary Stefańczyk, Michał Łabędzki, Piotr Klepczarek, Marcin Kaczmarek - Sebastian Szałachowski, Dariusz Kłus, Agwan Papikyan, Bartosz Romańczuk - Marcin Mięciel, Marek Saganowski

EDIT :
Po ueforii wywołanej przez fenomenalny awans do Ligi Europy Legia Warszawa zmierzy się w Bełchatowie z ŁKS-em Łódź.Obawiam się że Legioniści mogą być lekko jeszcze rozkojarzeni i że mecz chwilami może wyglądać jak ten ze Śląsiem w Warszawie.
ŁKS jeszcze bez strzelonego gola w Ekstraklasie.W składzie Łodzian wystąpić może nawet czterech ex-Legionistów którzy będą mieli coś do udowdnienia.
Wydaje mi się że Legia powinna ten mecz wygrać lecz nie podejmuję się tego z dwóch powodów :
1.Ogromna masówka choćby tutaj na forum
2.Lepszy jest kurs na BTS.
Uważam że ŁKS strzli bramkę a czuję że zrobi to któryś z ex-Legionistów.
Legia również powinna coś w Bełchatowie ustrzelić bo jak pokazują ostatnie mecze to strzelanie bramek przychodzi im z ogromną łatwością.

Móje typy :

BTS - 1,91 ✅
over 2,5 - 2,00 ✅
over 1,5 1half - 3,25 ✅
Szybko łatwo i przyjemnie.Spory plus po zaledwie 20 minutach meczu.
Miałem stawiać na bramkę Saganowskiego Mięciela i Szałachowskiego ale się rozmyśliłem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom