>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. kolejka Primera Division [22/09/15-24/09/15]

Status
Zamknięty.
vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Malaga - Villarreal 0-0 HT @2.55 uni ✅ ✅
Malaga czyste konto @3.00 bet365 ⛔ own goal
Villarreal u1.5 @1.40 (do dubla) bet365. ✅ ✅

Villarreal dziś bez Bakambu i Soldado (kontuzje). Zostaje im Leo Baptistao i Adrian. Ostatnio aż krzywiłem się od oglądania meczu Żółtej Łodzi Podwodnej, gdy rywalem był Athletic z młodzieżą w składzie i to na El Madrigal w pełnym składzie. Dzisiaj nie przewiduję fajerwerków. Malaga potrzebuje punktów, dziś Villarreal IMO nie wygra.
https://pbs.twimg.com/media/CPmPLDtWwAAudvw.jpg:large
Powołania Villarreal.
Widzimy też brak V.Ruiza. Bailly bywa bardzo niepewny. Brakuje mu czasem koncentracji i słabo wyprowadza piłkę. Dzisiaj chyba Malaga idzie po zwycięstwo.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Maladze często brakuje jakości z przodu. O obronę się nie martwię, ale cały ten mecz będzie raczej underowy. Może wypadnie tu jakieś skromne zwycięstwo 1:0 dla Malagi, ale raczej spodziewałbym się tu remisu i to takiego 0:0. Atak Villarrealu - hmm, dwa niespełnione dziecka hiszpańskiego futbolu (brazylijskiego w sumie też ;) ). Baptistao dobrze się zapowiadał, ale na drodze kontuzji jego rozwój gdzieś się zatrzymał. W Adriana cały czas wierzył Simeone , ale na pewno nie jest to piłkarz tej klasy, jakiej oczekiwano. Jeśli nie będzie mocnego wsparcia z linii pomocy to ten mecz dla Villarrealu faktycznie nie zapowiada się ciekawie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Sociedad jednak wczoraj 3:0, tak coś czułem, że dadzą radę ;)
Baptistao to fajnie grał jedynie podczas pierwszej przygody z Rayo, potem w Atleti przepadł, w Betisie kilka dobrych meczów, teraz też w cieniu Bakambu i Soldado będzie, ale klub akurat dobry wybrał, Villareal zawsze gra widowiskowo a Leo pasuje do takiego stylu gry. Tak smao jak Denis Suarez czy Castillejo.
No, ale mecz kompletnie odpuszczam sobie.
Bilbao - Real
Nie sądzicie, że dziś nastąpi koniec passy Keylora Navasa bez straconej bramki? Już z Granadą na Bernabeu powinni byli coś stracić, Succes zamiast strzelać w sam na sam to się bawił w lobowanie (jakże nieudolne ????), El Arabi długo zwlekałl w innej sytuacji, z kolei tez sędzia nie uznał gola Granadzie.
Bilbao ostatnio z Villareal nieco zmian w składzie, ale na Real zawsze spina na San Mames. Mi się to wydaje idealny moment na koniec passy Keylora. A @Vidal, @Ramzesa jak uważacie? ????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Valverde (trener Athletic) oszczędzał swoich czołowych zawodników w meczu z Villarreal i chyba chce dziś iść na całość. Real dziś będzie miał duże problemy no i te kontuzje. Teoretycznie dla mnie 0-0 HT bym mógł zagrać, bo Królewscy z przodu nie prezentują się wybitnie, a Baskowie im dużo miejsca nie dadzą. Za to Aduriz świetna forma, SFG to ich wielka moc. Ale nie wiem czy dadzą radę coś ustrzelić. Czasem im skuteczność szwankuje. Tyle, że ja lubię grać undery. ;) Taki styl grania.
Levante - Eibar 0-0 HT @2,33 ⛔
Taka myśl od razu jak widzę nazwy tych drużyn to rzuca się 0-0 HT. Choć dziś Levante faworytem. Eibar bez dwóch obrońców.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja na San Mames czuję dobre widowisko, sporo walki i bramek. Królewscy powinni wygrać, ale nie na 0 z tyłu. Szlifowanie wyniku przez Navasa fajnie wygląda, ale prawda jest taka, że na ten rekord złożyło się sporo szczęścia, zarówno w poprzednim meczu jak i w jeszcze poprzednich starciach. Real wygra + BTS to moim zdaniem rozsądna propozycja. Dla odważniejszych osób polecam gol Aduriza, ale dziś na pewno będzie szczególnie pilnowany przez obrońców.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Przewidywane składy:

Las Palmas: Varas - Aythami, Bigas, Alcaraz - Castellano, Mesa, Hernan, Culio, Simon - Araujo, Viera

Sevilla: Rico - Tremoilinas, Andreolli, Kolodziejczak, Coke - Krychowiak, N&#39;Zonzi, Reyes, Bangega, Konoplyanka - Llorente

Nie zagrają:

Las Palmas: Angel, Castellano (kontuzje)

Sevilla: Pareja, Carrico, Rami, Beto (kontuzje)
Konoplyanki z tego co widze nie ma nawet na lawie, ktos sie orientuje czemu?

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Konoplyanki z tego co widze nie ma nawet na lawie, ktos sie orientuje czemu?
Srania dostał. Jakieś zatrucie pokarmowe. Mariano to samo, więc kto wie czy to nie jest jakaś wirusówka. Może reszta w trakcie meczu też dostanie...

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Wczoraj genialne wyniki i potężny ✅ Dzisiaj tylko jedno spotkanie i szczerze mówiąc gram tylko dlatego, że wczoraj dużo zarobiłem. Jeżeli ktoś chce zagrać poniższe typy, to przestrzegam, żeby nie szaleć zbyt mocno ze stawkami.
Betis - Deportivo​

Dzisiaj tak jak wspomniałem, tylko jedno spotkanie kończące 5 kolejkę. Na Benito Villamarin przyjeżdżają goście La Coruny, którzy nie notują ostatnio nadzwyczajnej passy. Porażka po szalonym meczu ze Sportingiem Gijon z pewnością chluby nie przynosi. Goście zapowiadali, że chcą powalczyć o coś więcej niż tylko o utrzymanie w La Liga, ale żeby do tego doszło, to takich przeciwników jak Gijon muszą u siebie ogrywać.
Jeżeli chodzi o Betis, to skład mają spokojnie na środek tabeli. Dobrze wygląda posunięcie trenera, który ściągnął na środek obrony Heiko Westermanna, czy niezwykle doświadczonego skrzydłowego Joaquina. Takie ruchy pozwalają wierzyć w to, że piłkarze z Sevilli chcą być lepsi od swoich lokalnych rywali. Swoją drogą na chwilę obecną nie jest to żaden wyznacznik i żadne wyzwanie, bo podopieczni Emery&#39;ego notują katastrofalny początek ligi.
Dzisiejsze spotkanie może potoczyć się dwojako. Będzie albo nudne 0-0 bez sytuacji, albo rozwiąże nam się worek z bramkami. Jako, że chcę to spotkanie obejrzeć, to życzyłbym sobie, żeby spełnił się drugi wariant, dlatego zakładam opcję optymistyczną dla tego widowiska. Obydwie ekipy mają swoje problemy w obronie, a w ataku jakieś tam sytuacje kreują.
Bety raczej życzeniowe, jakoś nie mam weny na merytoryczną analizę, dlatego jak wspominałem, kto się skusi na którykolwiek z betów, niech nie szaleje ze stawkami.
Obydwie drużyny strzelą gola @1,83 bet365 1,5/10 ✅1-2
Powyżej 2,5 gola @2,07 bet365 2/10 ✅3
Ruben Castro strzeli gola @2,50 bet365 1/10 ⛔
Faycal Fajr strzeli gola @6,00 bet365 0,5/10 ✅
Ale passa:!:

Otrzymane punkty reputacji: +57
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
mam pytanie odnośnie wczorajszego meczu Las Palmas -sevilla. Czy ktos moze ogladał mecz i może mi potwierdzić kartke w 59 minucie za niesportowe zachowanie dla Kevina Gameiro? jest to dla mnie bardzo ważne ,bo bukmacher bet365 anulował tą kartkę.
Nie było kartki. Sprawdzone w kilku źródłach.
Oficjalnie z kartkami mecz zakończyli:
16Aythami Artiles
17Bigas
12Wakaso
7Krohn-Dehli
8Iborra
24Llorente
10Reyes

Otrzymane punkty reputacji: +24
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom