>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5. kolejka LOTTO Ekstraklasy (12.08 - 15.08.2016)

Status
Zamknięty.
masala7 24,4K

masala7

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska Ekstraklapa
Godzina: 18:00
Spotkanie: Wisła Płock-Jagiellonia
Typ: Jaga -1
Kurs: 5.85
Bukmacher: Betano
Analiza:
Witam serdecznie! Kilku typerów zajęło się już tym meczem i ja do nich dołącze. Wisła trzy ostatnie mecze ligowe i 7 straconych bramek (w międzyczasie PP z Mielcem 4 bramki w plecy) kontra Jagiellonia, najskuteczniejszy atak w Ekstraklasie. Ostatnie trzy mecze to 10 zdobytych bramek, z czego połowa padła łupem estońskiego pomocnika Jagi, Wasiljewa. Gość w niesamowitym gazie. Do tego litewski napastnik Cernych (3 bramki) i przepis na zwycięstwo podopiecznych Probierza gotowy. Dwie strony barykady: dziurawa obrona Wisły i zabójczo skuteczny atak Jagi. Dlatego handicap po kosmicznym kursie. Można też gol Wasiljewa 3,85 i tak dla podniesienia adrenaliny Wasiljew 2+ po 21,5!!!
Powodzenia życzę!

Otrzymane punkty reputacji: +10
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
18:00 Wisła - Jagiellonia
Typ: powyżej 2.5 gola
Kurs: 1.90
buk: bet365

Wynik:​

Przed nami ostatnie starcie 5. kolejki. Jagiellonia ten sezon zaczęła z grubej rury. Jedenaście bramek strzelonych i tylko trzy stracone mówią samo za siebie. A to wszystko za sprawą Vassiljeva i Cernych, którzy wystrzelili nam z formą. Jednak żeby Ci panowie strzelali gole, to na to pracuje cały zespół. Jak widać Probierz odpowiednio przygotował drużynę w okresie przygotowawczym, i teraz są tego efekty. Wisła po zwycięstwie w pierwszej kolejce teraz nie potrafi się pozbierać. Trzy porażki z rzędu w tym jedna w PP, oraz remis jest kiepskim rezultatem. Mam nadzieje, że piłkarze z Płocka nie chcą podzielić losu swojej imienniczki z Krakowa i spaść na ostatnie miejsca w tabeli. Dlatego dziś zapowiada się nam świetny mecz. Bo będzie to pojedynek zespołów, który jeden z nich może wskoczyć na fotel samodzielnego lidera, a drugi odbić się od dna. Dlatego też pobieram gole, ponieważ przy takiej formie pomocników i napastników te gole muszą paść, a skoro Wisła tych goli traci dużo to Typ powinien się pokryć bez większych problemów.

W 4

wacked

Użytkownik
Typ: powyżej 1.5 gola w 1 połowie
Kurs: 2.75
buk: Bet365
W każdym z ostatnich 5 meczy Wisły padały 2 lub więcej bramki w 1 połowie. W meczach Jagi wygląda to nieco gorzej, mniej więcej 50/50. Tak jak pisaliście już wcześniej mecz będzie raczej overowy. Obie ekipy zaczną mocno od samego początku i myślę, że kurs 2.75 na przynajmniej 2 bramki w 1 połowie jest bardzo mocno value.
Edit: Bezpiecziej można też zagrać azjana over 1 po kursie 1.8.

M 38

mamilo123

Użytkownik
Typ: Jagielonia + BTS
Płock od początku sezonu w każdym meczy przynajmniej jednego gola strzela. Dobre stałe fragmenty. Jagielonia czyste konto zachowała tylko z Lechem (bardzo słaba forma). Mecz zapowiada się na ofensywny, wiec licze tutaj na BTS. Co do zwycięstwa Jagi liczę na podtrzymanie ich swietnej passy

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Fajnie wszystko opisujecie super formę Jagieloni ale pamiętajcie że to Polska piłka i tutaj naprawdę się może zdarzyć wszystko ,no naprawdę jest LOTTO nie sugerowałbym się tutaj ich poprzednimi meczami bo w tym meczu Jadze może nic nie wypalić :grin: trudno jest polskiemu zespołowi utrzymać taką dyspozycję kilka kolejek dzisiaj mogą zagrać padakę nie chcę krakać ale tak może być ,naprawdę szacunek dla tych co stawiają Polską ligę i są na plus ????

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Cała 5 kolejka obfituje w wiele goli. Nie spodziewałem się, że padnie aż tyle bramek. Mimo porażki pozytywnie zaskoczył znienawidzony przeze mnie klub - Korona Kielce. Pokazali się z naprawdę dobrej strony w starciu z Lechią. Inna sprawa, że to jednak Lechia dyktowała warunki gry; świetnie spisał się Peszko, który znów dał znać o sobie i tym samym pokazał, że jeszcze nie należy go skreślać jak to co niektórzy już o tym trąbili. Dziwi mnie fakt, że z drugiej strony Mateusz Możdżeń gra tylko w Koronie. Świetne uderzenie z rzutu wolnego pokazało, że potrafi ładnie przymierzyć. Błąkał się w Podbeskidziu, teraz scyzory, a według mnie stać go na grę w lepszym klubie. Oczywiście jest to moje zdanie.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Cała 5 kolejka obfituje w wiele goli. Nie spodziewałem się, że padnie aż tyle bramek. Mimo porażki pozytywnie zaskoczył znienawidzony przeze mnie klub - Korona Kielce. Pokazali się z naprawdę dobrej strony w starciu z Lechią. Inna sprawa, że to jednak Lechia dyktowała warunki gry; świetnie spisał się Peszko, który znów dał znać o sobie i tym samym pokazał, że jeszcze nie należy go skreślać jak to co niektórzy już o tym trąbili. Dziwi mnie fakt, że z drugiej strony Mateusz Możdżeń gra tylko w Koronie. Świetne uderzenie z rzutu wolnego pokazało, że potrafi ładnie przymierzyć. Błąkał się w Podbeskidziu, teraz scyzory, a według mnie stać go na grę w lepszym klubie. Oczywiście jest to moje zdanie.
nie zgodzę się z tym, ta kolejka jest podobna do wcześniejszych,
linia na gole w tej kolejce była na poziomie 20,5 gola, do tej pory padło 19 goli.
W pierwszej kolejce padły 23 gole, w poniedziałkowym meczu 2,
w drugiej 23 (3 w poniedziałek), w trzeciej 20 (2 w pon.), w ostatniej 22 (4 w pon.)
W 7 meczach w tej kolejce padło 19 goli.
edit: czyli średnia: 21.75 gola, to minimum 3 muszą być :p - Robson1416

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
nie zgodzę się z tym, ta kolejka jest podobna do wcześniejszych,
linia na gole w tej kolejce była na poziomie 20,5 gola, do tej pory padło 19 goli.
W pierwszej kolejce padły 23 gole, w poniedziałkowym meczu 2,
w drugiej 23 (3 w poniedziałek), w trzeciej 20 (2 w pon.), w ostatniej 22 (4 w pon.)
W 7 meczach w tej kolejce padło 19 goli.
edit: czyli średnia: 21.75 gola, to minimum 3 muszą być :p - Robson1416
Pozostaje teraz kwestia czy nasza liga jest tak mocna, że pada aż tyle bramek, czy też linie defensywne praktycznie każdej drużyny są tak słabe ???? .
Zmieniając jeszcze temat, przed sezonem uważałem, że czarnym koniem będzie z pewnością Wisła Płock, że utrze nosa wielu potentatom. Po pierwszej kolejce mogło się tak wydawać, ale nie spodziewałbym się AŻ tak dobrej postawy Arki Gdynia. Wielkie pozytywne zaskoczenie, Mateusz Szwoch przede wszystkim prezentuje się wyśmienicie, podobnie jak bramkostrzelny da Silva.
20-go sierpnia Arka zmierzy się z Legią, więc to będzie prawdziwy sprawdzian umiejętności.

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
No i wykrakałem zagrałem tak jak większość i nie stety ⛔ no ale trudno się mowi sprawdziły się moja słowa które pisałem parę godzin przed meczem ,polska liga to &quot;LOTTO&quot; i nie warto w nią ładować kapitał .Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku .

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom