Dortmund + Porto + Schalke04 + Man. City + Benfica łączny kurs
AKU: 8,12 buk: Betsafe (zakład promocyjny "Wyjdź z więzienia" - w przypadku jednego nie trafionego zakładu, zwrot stawki w formie bonusu do obrotu)
Ja się odważyłem zagrać coś takiego. Każdy z tych zakładów nadaje się również do grania jako single lub/i z handi. Przy analizowaniu przyświecał mi jeden cel: wybrałem ekipy, które są mocniejsze od rywali i muszą lub powinny za wszelką cenę wygrać. Pokrótce o każdym ze spotkań.
1. Dortmund - zdaję sobie sprawę, że buki nas robią dając 1,55. Borussia problemy w defensywie, szpital itd., ale jeśli oni dzisiaj nie wygrają to szanse na wyjście z grupy maleją niemal do zera. Wiadomo z Marsylią można im już dopisać 3 punkty, ale nawet przy dzisiejszym remisie wskoczyli by na 2 lub 3 miejsce i w zależności od układu tabeli wyszli by lub nie. Grają przed swoją publicznością, ostatnie wszystkie 3 mecze przegrane, począwszy od Arsenalu właśnie w
LM. Napoli solidna ekipa, ale w meczu ze słabiutką Marsylią omal co nie przegrali. Nie przesadzajmy.
2. Porto - Wiadomo jaki przeciwnik, wiadomo jakie miejsce w grupie, dla mnie to będzie formalność. Pogram ich jeszcze pewno z handi w singlu
3. Schalke04 - Tak się zastanawiałem co brać - Chelsea czy Schalke04. Zadecydowało to, że Chelsea nawet jak zremisuje nic im się bardzo złego nie stanie, natomiast Schalke04 jak wspominali koledzy po prostu musi wygrać, dalej ma tylko Basel i może pokusić się o 2 miejsce. Zrobią wszystko aby wygrać. Pogram to także w singlu na czystą 2.
4. Man City - to także będzie formalność, wziąwszy pod uwagę przeciwnika czyli Pilzno. Polecam też z jakimś handi
5. Benfica - ma jeszcze o co walczyć. Nawet matematycznie będzie miała szanse. Jest ograną ekipą w rozgrywkach międzynarodowych. Anderlecht zremisował z PSG tylko i wyłącznie z powodu całkowitego zlekceważenia przeciwnika przez Paryżan, którzy i tak wysoko prowadzili i prowadzą w grupie. To tylko spowodowało, że Benfica jeszcze bardziej się tutaj przyłoży i zanalizuje to spotkanie. Zagram też to jako czystą 2.
edit//: To co zrobiło Porto to po prostu tragedia. Brak słów...
Zenit St Petersburg v Atletico Madryt
Zenit St Petersburg AH: (0,-0,5) kurs: 1,875 buk: Bet365 1/2
Zenit St Petersburg kurs: 2,15 buk: Bet365
Zenit St Petersburg AH:-1 kurs: 3,20 buk: Bet365
(edit: przepraszam bardzo za te typy, niestety zapomniałem, jak bardzo nie należy ufać ruskim i w ogóle wschodnim miernotom. Atletico bez napastników, bez zaangażowania mogło spokojnie wygrać. Nawet 10 skład by pokonał ten cały Zenit. Sam Hulk niczego nie zrobi, to coś jak nasza reprezentacja i Lewy. Bystrov - 2/10 celnych podań. NIE GRAĆ NIC NIGDY NA RUSKICH - tyle w temacie.)
Całkowicie zgadzam się z kolegą AKA SHAKAL. Atletico wystawiając taki, a nie inny skład zdaje się nam mówić - Olewamy po całości ten mecz na dalekim wschodzie - "nie chcemy złapać kontuzji i grypy". Nie ma co im się specjalnie dziwić. Ze strony Atletico to będzie mecz towarzyski, a jak się kończy takie podejście już wiemy w meczu z 2 ligowcem Cordoba (1:1). Na wyjazdach w ogóle grają oni minimalistycznie. Zenit za to ma realną szansę na 2 miejsce i zrobi absolutnie wszystko, aby wygrać. Remis nic im nie da. Mają własny stadion, publiczność i pogodę. Nie dałem tego do tego zakładu akumulowanego wyłącznie dlatego, że gra przeciwko takim zespołom jak Barcelona, Real Madryt czy Bayern bez względu na wszystko jest zawsze na ryzyku, ale jako single, jak najbardziej do grania.