Dubel:
20:45 Leicester - Club Brugge Typ: 1 Kurs: 1.44 Wynik: 2:1
20:45 Sporting - Real Madryt Typ: 2 Kurs: 1.62 Wynik: 1:2
AKO: 2.33
buk: unibet
Lisy w tym sezonie nie zachwycają swoją grą, lecz w LM radzą sobie całkiem nieźle. Czas na rozstrzygnięcia, które pozwolą nam poznać kolejne zespoły, które zagrają w kolejnej fazie. Gospodarzom do pewnego awansu wystarczy remis w tym spotkaniu albo remis lub przegrana FC Kopenhaga. Ja jednak jestem zdania żeby Leicester będzie chciał tu odnieść pewną wygraną i nie będzie patrzał na wynik Porto-Kopenhaga gdyż wygrana gospodarzy doprowadzi do tego, że zajmą oni pierwsze miejsce w grupie. Na dodatek wygrana z Brugge pozwoli im znowu uwierzyć w siebie, a morale zespołu wzrosną.20:45 Leicester - Club Brugge Typ: 1 Kurs: 1.44 Wynik: 2:1
20:45 Sporting - Real Madryt Typ: 2 Kurs: 1.62 Wynik: 1:2
AKO: 2.33
Drugim typem jest wygrana Realu. Goście jak już napisał kolega wyżej będą chcieli odnieść kolejne zwycięstwo po wygranych derbach i zamazać plamę po remisie z Legią. Królewscy zaczynają wybuchać z formą, a jak ich forma wybucha to przeciwnik ma się czego obawiać. W derbach świetnie spisała się duet w obronie Varane-Nacho. Jutro myślę, że zobaczymy jednak Ramosa obok Varane. Jestem ciekaw czy Zidane da szanse Benzemie, który ostatnio nie błyszczy i wypadało by dać mu szanse. Po bokach zapewne zobaczymy Ronaldo i Bale, no chyba, że Zidane zdecyduje się na podobnie ustawienie jak z Atletico, gdzie to Ronaldo zagrał na szpicy. Jednym słowem goście są tu faworytem, i nie spodziewam się tu pogromu, lecz zwycięstwa po kolejnej dobrze grze Królewskich.
20:45 Monaco - Tottenham
Typ: BTS
kurs: 1.75
Wynik:two:1
Typ: BTS
kurs: 1.75
Wynik:two:1
Obie drużyny spotykają się po raz piąty. W wszystkich dotychczasowych spotkaniach padał BTS, spójrzcie sami:
Przewidywane składy:
Monaco (4-4-2): Subasić - Sidibe, Jemerson, Glik, Raggi - Silva, Fabinho, Bakayoko, Lemar - Germain, Falcao
Tottenham (4-2-3-1): Lloris - Rose, Vertonghen, Dier, Trippier - Wanyama, Dembele - Min, Alli, Sissoko, Kane
Nie zagrają:
Monaco: -
Tottenham: Alderweireld, Lamela, Davies (kontuzje)