Może i nie przegrało, ale od tamtej porażki, gra coraz gorzej... coraz bardziej się męczy z zespołami... Widać, że to nie ten sam Manchester United... uszło powietrze i tyle... Takie moje zdanie.
Pełna zgoda
... niestety. Obecnie gra MU nie wygląda zbyt rewelacyjnie. Wpadli w lekki dołek formy, ale i tak wygrywają mecz za meczem w lidze. Owszem wymęczone to wygrane, ale grunt że przewaga City nei wzrasta, ba wkońcu zacznie maleć bo nie da się grać tak przez cały sezon, a rysy na tej świetlanej drużynie z Itihad Stadium też już się pojawiają bo to normalne, że zadyszka przyjdzie wkońcu. Każdy zespół to czeka z czołówki każdej ligi.
Żeby było lepiej to zachwycacie się tu City, a oni mogą nie wyjść z grupy, oby Bayern ich pokonał w ostatniej serii to ciekawe co wtedy będziecie pisać. Ja tam, żeby nie być gołosłownym pisałem o tym przed rozpoczęciem rozgrywek ->
http://forum.bukmacherskie.com/f44/kto-wygra-lige-mistrzow-w-sezonie-2011-2012-a-63854-4.html#post2420013
MU także może nie wyjść z grupy w razie porażki z Bazyleą, ale to zawdzięczają sami sobie. Wczorajsze dwie bramki dla Benfici to totalna masakra w wykonaniu defensywy. Dawno takich goli nie traciło United powiem szczerze.. pierwsze co mi przychodzi do głowy to czasu Bartheza, Browna i Silvestre'a w formacji defensywnej. Wtedy to często się zdarzało, że takie cuda się działy w obronie.
Pewnie że to nie to co kiedyś, wystarczy popatrzeć na piłkarzy... a o ich grze to lepiej nie wspominać, w lidze ledwo ledwo wymęczają po 1-0, grając słabiej od swoich rywali, w
LM jedna z najsłabszych grup, a meczą niemiłosiernie z jakimiś beznadziejnymi ekipami, brak szerokiego składu
Co masz do piłkarzy? Którzy Ci niby nie pasują bo takie czcze gadanie to tylko wkurza jak się to czyta. Jak się nie zna na czymś to lepiej nie przemilczeć, a nie gadać głupoty i potem zostać obrzuconym błotem.
Piszesz, ze ledwo ledwo wymęczają 1-0, to zobacz początkowe mecze tego sezonu z kim i w jakim stosunku wygrywali.
Brak szerokiego składu? Że co prosze ? ???? To tylko potwierdza to co trochę wyżej napisałem, że jak się na czymś nie znasz to lepiej nie pisz.
MU akurat ma bardzo szeroki skład i nigdy nie wiadomo na kogo Ferguson postawi w danym meczu. Także zapoznaj się z kadrą Diabłów, a wtedy dopiero pisz.
Ogólnie drużyna która w chwili obecnej o sukcesie
LM może jedynie
pomażyć, jeśli się nic nie zmieni to w PL też ich nie widzę, to nie ta drużyna co kilka lat temu
Jak coś piszesz i Ci podkreśla na czerwono tzn, że robisz błąd i fajnei by było gdybyś to poprawił pisząc zgodnie z językiem polskim...
A co do tego, że ich nie widzisz to już pisałem. Rzuć okiem w tabelę.
po 12 kolejkach bilans 9-2-1 i Ty śmiesz mówić, że ich nie widzisz .. :-|
Nie chce mi się więcej pisać nawet.
czy dobrze się orientuje, że Lyon, aby awansować musi strzelić Dynamu Zagrzeb 8 goli, albo Ajax przy porażce z Realem stracić 8, nie strzelając żadnej? bilans spotkań bezpośrednich to 0:0, więc różnica zdobytych/straconych bramek się liczy?
Właśnie też z ciekawości patrzyłem na tabelę tej grupy i wychodzi na to, że jest tak jak piszesz. Lyon musi liczyć na porażkę Ajaxu i strzelać sporo bramek.