Taki kurs to jest na PONIŻEJ 5,5 rzutów rożnych dla BVB. Ale typ jako tako popieram i sam to pobieram właśnie na totolotku po kursie 1,60. Dortmund będzie miał dzisiaj na pewno parę szans, wraca Aubameyang do składu. W meczu w Londynie 8 rzutów rożnych, później z Madrytem 7, z APOEL'em nie ma sensu tego brać pod uwagę mimo, że pokryli podwójnie dzisiejszą linię wystawioną przez buka. Myślę, że na Signal Iduna Park 6 rożnych nie powinno stanowić dla nich większego problemu. Nawiasem mówiąc to żal mi trochę w tym sezonie BVB, bo grają poniżej oczekiwań, a mogą naprawdę kręcić znacznie lepsze wyniki.
BVB powyżej 5,5 rożnych @1,60 Totolotek
Monaco z nożem na gardle. Lipsk w tygodniu zagrał z Aptekarzami na wyjeździe w Bundeslidze, gdzie zremisował 2:2 zdobywając oba gole z rzutów karnych, a przy stanie 1:2 dla Red Bulla i graniu przeciwko 10 zawodnikom Leverkusen stracili gola i gospodarze dowieźli remis do końca meczu. Falcao wrócił po kontuzji, przez weekend zagrał pełne 90 minut z Amiens na wyjeździe. Goście dzisiejszego spotkania po trudnym meczu, dodatkowo mieli jeden dzień mniej odpoczynku. Można wrócić też uwagę na to, że drużyna z Lipska średnio radzi sobie w meczach wyjazdowych w ostatnim czasie, natomiast Monaco w
LM co prawda do tej pory 2 porażki u siebie i bramki 1 strzelona oraz aż 5 straconych, ale to jest nadal ich stadion, gdzie są naprawdę mocną drużyną, a w
Ligue 1 do tej pory nie przegrali ani jednego meczu na Stade Louis. Uważam, że dzisiaj gospodarze z nożem na gardle wygrają ten pojedynek.
Monaco @2,40 Totolotek
I ostatni mój typ na dzisiaj z meczu na Cyprze. Real w
LM gra zupełnie inaczej, oczywiście można im teraz wypomnieć mecz z Tottenhamem, ale tak czy inaczej grają dużo lepiej niż w
La Liga (mówię o stylu ich gry). Dzisiaj wyjazd do outsidera grupowego, w Madrycie zwycięstwo 3:0, dzisiaj widzę to podobnie jeżeli chodzi o zdobycz bramkową APOEL'u. W weekend podopieczni Zidana grali derby z Atletico, padł bezbramkowy remis, wiem, że teraz mogą zlekceważyć przeciwnika, ale nadal mają szanse na zajęcie 1 miejsca w grupie, co daje im lepsze rozstawienie w play offach
LM. Myślę, że mecz wygrają na 100%, a do tego zagrają na zero z tyłu. Gospodarze strzelili 2 gole w obecnej edycji Ligi Mistrzów, oba gole padły przeciwko Borussi. Dzisiaj nie widzę, żeby mieli nawet jakąś dobrą okazję do zdobycia bramki.
Real wygra do zera @2,07 Totolotek