Besiktas - FC Porto
Obie strzelą a ilość bramek będzie większa niż 2,5 TAK @2,45
Besiktasowi co prawda do szczęścia wystarczy tylko remis, ale Turkowie bardzo dobrze wiedzą, że jeżeli będą próbowali się tylko bronić, to Porto i tak coś wciśnie - goście strzelali bramki we wszystkich dotychczasowych spotkaniach
LM. Liczę dzisiaj na kawał ofensywnego futbolu.
Spartak - Maribor
Handicap 0:2 wygra Spartak @2,49
Spartak wie, że tylko wygrana pozwoli im z optymizmem patrzeć na drugi mecz tej grupy i na następną kolejkę. Nie ma się co rozwodzić, po wpadce z pierwszej kolejki moim zdaniem rozbiją Maribor.
Borussia - Tottenham
Obie strzelą a ilość bramek będzie większa niż 2,5 TAK @2,45
Typ podobny jak w w meczu Besiktasu. Ciężko stwierdzić co się wydarzy - Borussia gra słabo ale może się zmotywuje na ostatni mecz u siebie i zapewni sobie Ligę Europy. Z drugiej strony Tottenham może dzisiaj zapewnić sobie pierwsze miejsce w grupie co też nie jest dla nich bez znaczenia. Stawiam na otwarty mecz i przynajmniej 3 bramki.
Apoel - Real Madryt
Asensio strzeli bramkę TAK @2,20
Real potrzebuje coś udowodnić krytykom, chociaż nie uważam by ewentualna wygrana z outsiderem grupy miałaby zamknąć usta krytykom. Asensio ma dzisiaj wspomagać najgorszy duet snajperski tego roku jeżeli chodzi o 5 najsilniejszych lig. Nie wiem kto, jak nie młodzieniaszek miałby wpakować dzisiaj piłkę do siatki przeciwników.
Sevilla - Liverpool
Remis @3,40
Moim zdaniem żaden z zespołów nie przechyli szali zwycięstwa na swoją korzyść. Z jednej strony mamy Sevillę która świetnie radzi sobie u siebie ale w tym sezonie nie wszystko układa się w ich grze tak jak należy. Z drugiej strony Liverpool którego tak dobra postawa jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem, jednak wydaje mi się że dzisiaj w gościach nie zagrają aż tak otwartego futbolu. W pierwszym meczu padł wynik 2:2, tutaj stawiałbym bardziej na 0:0.
AS Monaco - RB Lipsk
Falcao strzeli @1,90
Końcowy wynik w tym meczu jest dla mnie sprawą otwartą, natomiast Monaco ma nóż na gardle i czołowy gracz tego zespołu (na dodatek w formie) będzie chciał moim zdaniem coś udowodnić. Mimo, że wolałbym wygraną gości, to zdecydowanie typ na bramkę Falcao jest tutaj dla mnie numerem jeden.
Napoli - Szachtar
1 połowa/koniec Napoli/Napoli @1,96
Nie wyobrażam sobie, by z takim składem Włosi nie mieli w przekonującym stylu pokonać gości żeby zostawić sobie resztki szans na awans. Ostatni mecz będzie z Feyenoordem, być może na koniec Napoli i Szachtar będą miały po tyle samo punktów więc będą się liczyły bezpośrednie pojedynki. Pierwszy mecz Napoli przegrało 1:2 i powinno zrobić wszystko, żeby wygrać lepszym wynikiem. Myślę, że strzelanie rozpocznie się dosyć szybko.
Wszystkie kursy pochodzą z
fortuny.
Manchester City - Feyenoord odpuszczam, nie znalazłem żadnych ciekawych dla mnie kursów.