levy42
Użytkownik
Ciekawy masz styl argumentowania typów,tzn wyliczasz punkty jakie mogą zdobyć poszczególni zawodnicy,trochę to zabawne,bo żużel to żużel i ciężko przewidzieć wynik meczu punktowo a co dopiero zdobycz zawodników konkretnychWitam ????
Na dzisiaj kilka moich propozycji:
Na początek coś z derbowego pojedynku.
Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,727. sportingbet
Myślę, że wysoki kurs wystawił sportingbet w porównaniu np. z Tobetem (1,45) warto zagrać po takim kursie. Stal i Falubaz od początku prezentują się bardzo dobrze, zajmują 2 pierwsze pozycje w lidze. I tak naprawdę, w tym spotkaniu może wydarzyć się wszystko. Skąd więc taki typ ? Lepiej będzie się oglądać na żywo dodając sobie jeszcze dodatkowych emocji.
Gollob i Pedersen powinni poprowadzić Stal do zwycięstwa. Jeśli swoje punkty dorzuci PUK i Zagar to wynik w granicach 48-42 jest możliwy. Nie sądzę aby Artur Mroczka dołożył zbyt dużo punktów, 2 punkty, są realne. W Zielonej Górze każdy znów pojedzie równo. Jonsson, Hancock, Protasiewicz -- każdy z nich zdobędzie blisko 10 oczek. Słabiej powinno pójść Davidsson'ovi oraz Dudkowi. I wiele będzie zależeć od Dobruckiego. Ja osobiście liczę na 4 oczka , czyli słaby występ.
Włókniarz Częstochowa - Stal Rzeszów 1 @ 1,487 sportingbet
Jason Crump over 11,5 @ 1,70 milenium
Częstochowa bardzo mi się w ostatnim czasie podoba. Walczą w każdym meczu i z każda drużyną. Dzisiaj pojadą u siebie z troszkę słabszą drużyną. Laguta, Szombierski i Nermark powinni sprostać zadaniu. Mimo, że każdy z nich ma duże szanse na przegraną z Crumpem to jednak z pozostałymi żużlowcami z Rzeszowa powinni sobie poradzić. A. Łaguta widać, że potrafi jechać. Pokazały to ostatnie 2 biegi w Zielonej Górze. Dzisiaj na własnym torze powinien zacząć lepiej zawody i zdobyć około 6-9 punktów. Rzeszów ma mocnego lidera (Crump) i juniora (Lampart), Harris i Richardsson lepiej prezentują się na własnym torze. Wciąż wielką niewiadomą dla mnie jest Maciej Kuciapa. Częstochowa ma bardziej wyrównany skład, do tego dochodzi atut własnego toru i wielka wola walki.
Ja gram dziś dubel:
Częstochowa@1,33
Zielona Góra @2,80
ako:3,72
Włókniarz u siebie walczy z każdym(z ZG też by walczył gdyby nie łańcuszki Łaguty),więc czemu nie ma powalczyć z takimi ogórkami jak Rzeszów?! Crump-ok,swoje kilkanaście punktów przywiezie.Richardson-zna niby ten tor,ale w kluczowych momentach brak mu "jaj"(pussy).Harris pewnie się pościga z gospodarzami ale czy to oznacza dużo punktów w jego wykonaniu? Różnie to bywa. W Rzeszowie widzę 2 przewagi: Crump i Lampart. Reszta po stronie gospodarzy. Dlatego muszą to wygrać.
Derby,derby...To nie to samo co nasze pomorskie derby ale wszyscy się nimi jarają więc też zagram,a co. Widzę,że większość z Was gra na Gorzów,buki w nich też widzą faworyta. A ja gram na gości. Wszyscy wiedzą jaka to ekipa,jaka równa i w jakiej formie są zawodnicy. Wszyscy poza Dudkiem jadą na maxa. Może dziś młody się obudzi? W Stali oczywiście dwaj koledzy z toru,czyli Gollob i Nikuś swoje przywiozą. A reszta? Zagar i Iversen dla mnie nie są lepsi od Protasiewicza czy Dobruckiego. A już na pewno Mroczka nie powiezie Davidssona. Jedyna nadzieja gorzowiaków w młodym Zmarzliku. Mimo wszystko 2,8 jak dla mnie warto pograć