>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

5 kolejka Ekstraligi - 08.05.2011

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Witam ????
Na dzisiaj kilka moich propozycji:
Na początek coś z derbowego pojedynku.
Stal Gorzów - Falubaz Zielona Góra 1 @ 1,727. sportingbet
Myślę, że wysoki kurs wystawił sportingbet w porównaniu np. z Tobetem (1,45) warto zagrać po takim kursie. Stal i Falubaz od początku prezentują się bardzo dobrze, zajmują 2 pierwsze pozycje w lidze. I tak naprawdę, w tym spotkaniu może wydarzyć się wszystko. Skąd więc taki typ ? Lepiej będzie się oglądać na żywo dodając sobie jeszcze dodatkowych emocji.
Gollob i Pedersen powinni poprowadzić Stal do zwycięstwa. Jeśli swoje punkty dorzuci PUK i Zagar to wynik w granicach 48-42 jest możliwy. Nie sądzę aby Artur Mroczka dołożył zbyt dużo punktów, 2 punkty, są realne. W Zielonej Górze każdy znów pojedzie równo. Jonsson, Hancock, Protasiewicz -- każdy z nich zdobędzie blisko 10 oczek. Słabiej powinno pójść Davidsson&#39;ovi oraz Dudkowi. I wiele będzie zależeć od Dobruckiego. Ja osobiście liczę na 4 oczka , czyli słaby występ.
Włókniarz Częstochowa - Stal Rzeszów 1 @ 1,487 sportingbet
Jason Crump over 11,5 @ 1,70 milenium
Częstochowa bardzo mi się w ostatnim czasie podoba. Walczą w każdym meczu i z każda drużyną. Dzisiaj pojadą u siebie z troszkę słabszą drużyną. Laguta, Szombierski i Nermark powinni sprostać zadaniu. Mimo, że każdy z nich ma duże szanse na przegraną z Crumpem to jednak z pozostałymi żużlowcami z Rzeszowa powinni sobie poradzić. A. Łaguta widać, że potrafi jechać. Pokazały to ostatnie 2 biegi w Zielonej Górze. Dzisiaj na własnym torze powinien zacząć lepiej zawody i zdobyć około 6-9 punktów. Rzeszów ma mocnego lidera (Crump) i juniora (Lampart), Harris i Richardsson lepiej prezentują się na własnym torze. Wciąż wielką niewiadomą dla mnie jest Maciej Kuciapa. Częstochowa ma bardziej wyrównany skład, do tego dochodzi atut własnego toru i wielka wola walki.
Ciekawy masz styl argumentowania typów,tzn wyliczasz punkty jakie mogą zdobyć poszczególni zawodnicy,trochę to zabawne,bo żużel to żużel i ciężko przewidzieć wynik meczu punktowo a co dopiero zdobycz zawodników konkretnych;)
Ja gram dziś dubel:
Częstochowa@1,33
Zielona Góra @2,80
ako:3,72
Włókniarz u siebie walczy z każdym(z ZG też by walczył gdyby nie łańcuszki Łaguty),więc czemu nie ma powalczyć z takimi ogórkami jak Rzeszów?! Crump-ok,swoje kilkanaście punktów przywiezie.Richardson-zna niby ten tor,ale w kluczowych momentach brak mu &quot;jaj&quot;(pussy).Harris pewnie się pościga z gospodarzami ale czy to oznacza dużo punktów w jego wykonaniu? Różnie to bywa. W Rzeszowie widzę 2 przewagi: Crump i Lampart. Reszta po stronie gospodarzy. Dlatego muszą to wygrać.
Derby,derby...To nie to samo co nasze pomorskie derby;) ale wszyscy się nimi jarają więc też zagram,a co. Widzę,że większość z Was gra na Gorzów,buki w nich też widzą faworyta. A ja gram na gości. Wszyscy wiedzą jaka to ekipa,jaka równa i w jakiej formie są zawodnicy. Wszyscy poza Dudkiem jadą na maxa. Może dziś młody się obudzi? W Stali oczywiście dwaj koledzy z toru,czyli Gollob i Nikuś swoje przywiozą. A reszta? Zagar i Iversen dla mnie nie są lepsi od Protasiewicza czy Dobruckiego. A już na pewno Mroczka nie powiezie Davidssona. Jedyna nadzieja gorzowiaków w młodym Zmarzliku. Mimo wszystko 2,8 jak dla mnie warto pograć

kucharz_tm 7

kucharz_tm

Użytkownik
Ciekawy masz styl argumentowania typów,tzn wyliczasz punkty jakie mogą zdobyć poszczególni zawodnicy,trochę to zabawne,bo żużel to żużel i ciężko przewidzieć wynik meczu punktowo a co dopiero zdobycz zawodników konkretnych;)
Powiem tak, piszę o poszczególnych punktach zawodników, rozważając obecną formę zawodnika, zdobycze na wyjazdach i u siebie, patrząc układ biegów.
Wiadomo, że przewidzieć się nie da, ale typując trzeba jakieś kryteria obrać. Na wynik drużyny składają się zdobycze poszczególnych zawodników.
Po za tym buki wystawiają też linie under/over, także aby to obstawić trzeba mniej więcej przewidzieć ile punktów zawodnik zdobędzie
????

matheo1985 8

matheo1985

Użytkownik
W Tarnowie najprawdopodobniej zabraknie Holdera. Nie dojedzie na mecz.
Witam. To jest pewne, ze go zabraknie?
J : // Patrz link jaki podałem powyżej. Pewności 100% nie ma, bo nikt jeszcze tego oficjalnie nie potwierdził ale buki już zareagowały, więc raczej tak.

M 0

maryjanus

Użytkownik
jesli jest ciagle na luton to nawet gdyby teraz wystartowal to do tarnowa przyleci za 2 godziny a gdzie dojazd z lotniska i cala reszta? w takim razie unibax bedzie oslabiony, ja zaryzykowalem i postawilem w bet365 na tarnow bo skusil mnie kurs 3 na zwyciestwo jaskolek, jednakze nie wiem czemu tego meczu juz nie ma w ofercie na bet 365 ???? na szczescie ja zdazylem jeszcze postawic ???? pozdr

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Twitt jest z 3h godzin temu. Lotnisko jest w Rzeszowie, więc to w sumie &quot;rzut beretem&quot;. Miał wylądować o 13:20. Były opóźnienia i o tamtej porze był wciąż w Luton
Resztę trzeba sobie samemu &quot;oszacować&quot; ????
Pewności że będzie lub nie będzie nie ma ????

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Poezja z Holderem. Dzwoniłem właśnie do kumpla, który jest w parkingu. Jasiu Ząbik powiedział, że Chris jest około 20 km od Tarnowa i jednak zdąży :razz:

T 1,5K

torretoo

Użytkownik
Poezja z Holderem. Dzwoniłem właśnie do kumpla, który jest w parkingu. Jasiu Ząbik powiedział, że Chris jest około 20 km od Tarnowa i jednak zdąży :razz:
Pytanie w jakiej będzie formie, przez ten cały pośpiech, nerwówkę itd;) Tak czy tak hand dla Tarnowa myślę, że w ciemno a i wygrać mają na prawdę szanse..

radula 5,4K

radula

Użytkownik
To ja może coś napisze po tej kolejce. Spotkanie Tarnowa z Toruniem bardzo wyrównane praktycznie cały czas na remis i ten bieg 14 który zadecydował o zwycięstwie Aniołów. Bardzo dobra postawa Sullivana i Holty mimo choroby i kontuzji dłoni. Słabiej Adrian chociaż 2 ostatnie biegi już wygladały dobrze. Holder na swoim poziomie. Co do gospodarzy Kasprzak bardzo dobry mecz, Lindgren co do Jego występu mam mieszane uczucia bo uważam,że nie dawał z siebie wszystkiego w każdym biegu. Szkoda Vaculika bo lubie gościa a wczoraj tylko 3pkt.

Leszno - Wrocław

Słabiutko Janusz Kołodziej który jakoś narazie jeździ bardzo przeciętnie.Hampel bardzo dobry wystep Baliński jak to w Lesznie na torze bywa dobry wystep,Pavlic,Batchelor równiez nieźle.Wrocławianie pojechali nieźle i starali się jak mogli K.Bjerre 11pkt Janowski 10pkt,Świderski 11pkt bardzo dobre wystepy tych zawodników. Słabo dziś Shields.

Częstochowa - Rzeszów

Stawiałem na wygrana Częstochowy i tak tez się stało.Nareszcie dobry wystep Artiom Łaguty który przywiózł 10 oczek podobnie jak Jego starszy brat. Nermark 11pkt i troszkę słabiej Szombierski 7pkt. Rzeszowianie to Crump i daleko daleko nic. Lee tylko 3 oczka,Okoniewski 6,Harris 7 to mało jak na Jego możliwosci. Niezły wystep zaliczył Kuciapa 9pkt.

Gorzów-Zielona Góra

Naprawdę Gorzowian pokonac na własnym obiekcie to będzie bardzo ciężko bo są super mocni. To co Tomek Gollob pokazał podczas jazdy z juniorami to MIstrzostwo Świata. Naprawdę normalnie śmiać mi się chciało jak widziałem to co Gollob robił z Protasiewiczem i Jonsonem w biegach z juniorami. Bardzo zasłuzone zwycięstwo Gorzowa bo nic Zielona Góra nie pokazała. Hancock bardzo słaby wystep. Szkoda Dobruckiego bo Jego kontuzja eliminuje Go prawdopodobnie do konca sezonu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom