>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5. Kolejka Bundesligi 25-26.09.2012

Status
Zamknięty.
lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
5. kolejka Bundesligi

5. kolejka Bundesligi rozgrywana będzie w środku tygodnia (wtorek i środa).
Najciekawiej zapowiada się wtorkowa wieczorna potyczka między rewelacją rozgrywek, wiceliderem Eintrachtem Frankfurt, a mistrzem kraju - Borussią Dortmund.
Natomiast w środę czarny koń ostatniego sezonu, czyli Borussia M&#39;gladbach podejmie u siebie HSV Hamburg, którego morale są podbudowane po przerwaniu świetnej passy meczów bez porażki zespołu z Dortmundu.
Eurosport 2 oferuje nam na żywo tylko 2 mecze w tej kolejce: Bayern Monachium - VfL Wolfsburg
i VfB Stuttgart - TSG 1899 Hoffenheim.
Zapraszam do typowania​

Otrzymane punkty reputacji: +7
billi 207

billi

Użytkownik
Bayern - Wolfsburg
Bayern-1,5 @1.61 Pinnacle ✅

Jeśli w jakimkolwiek meczu piłkarskim można wytypować zwycięzce przed meczem (nie mówię o Serie A) to jest to właśnie ten mecz. Bayern niszczy,miażdży i dominuje na Allianz Arenie. Dla przykładu - w poprzednim sezonie około 50 bramek strzelonych i zaledwie 7 straconych (własne boisko). W tym sezonie pod topór na AA wpadł już Stuttgart 6-1 :] no i Mainz się jakoś utrzymało 3-1 (to zawsze niewygodny rywal dla Bayernu a mimo to poszedł handi ). Największą aspiracją Bayernu w tym sezonie jest zmiecenie BVB z powierzchni ziemi, chcą ich zdetronizować w DFB Pokal i Bundeslidze. Bayern w tym sezonie pragnie krwi i widać to na boisku,grają ,żeby zniszczyć rywala a nie tylko wygrać. Skład kompletny ,forma olbrzymia. Piłkarze Magatha mają ciężko po remisie z GF :grin: Wszystkie zakupy Qualixa działają na niekorzyść zespołu. W Wilkach nie ma w ogóle zgrania w obronie i żadnego pomysłu na grę do przodu,asekuracji praktycznie nie ma. Jest to gra &#39;&#39;każdy sobie&#39;&#39;. Wolfsburg wpadnie pod rozpędzoną, bawarską lokomotywę - nie ujdzie z życiem.

Otrzymane punkty reputacji: +4
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Bayern - Wolfsburg Bayern-1,5 @1.61 Pinnacle
Marny ten kurs na Bayern, raczej siądzie, ale przypominam sobie listopad ubiegłego roku, Bayern na fali grzmiał, Wolfsburg wówczas grał to co zawsze i skończyło się 1-1. Ja jeszcze pomyślę, może znajdę coś ciekawszego w tym spotkaniu.

Wstępnie będę coś próbował z HSV, nie oglądałem ich spotkania z Dortmundem, bo w tym czasie wybrałem inny mecz. Myślę, że może remis, może na gola ich stać. Co myślicie X2 dadzą radę czy nie bardzo ? ????

billi 207

billi

Użytkownik
Pamiętam ,że w ubiegłym roku w meczu Gladbach-HSV gospodarze bardzoooo się męczyli a wręcz goście przeważali. Na pewno wygrana z BVB wpłynie na nich mobilizująco a Gladbach gra moocno poniżej oczekiwań. x2 jak najbardziej można próbować.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Dobrze X2 by wyglądało, ale obawiam się czy HSV nie zagra padaki. Już myślałem, że vdv ich podbuduje i w pierwszym meczy, w sensie w jego re-debiucie HSV zaskoczy. Problem w Hamburgu z napastnikami; Son, a zanim przepaść. W Gladbach personalnie o wiele, wiele lepiej, a tym bardziej graja na własnym stadionie. Chyba jednak no bet.

hakan 256

hakan

Użytkownik
BVB kompromitacja, żeby przegrać z HSV to już na prawdę wstyd jak cholera. Teraz czeka ich o wiele cięższy wyjazd. Eintracht świetne wyniki, 4 mecze 4 wygrane.Takim samym bilansem może pochwalić się jedynie Bayern. Kiedy Beniaminek z Frankfurtu grał w sezonie 10/11 w Bundesliga często zawodził przed własną publicznością i to zawodził z drużynami z którymi powinien punktować. Z kolei w meczach z teoretycznie silniejszymi ekipami jak Bayern - remis, Schalke - remis, Werder - remis, Wolfsburg-wygrana czy BVB - wygrana. Jeśli do tego dodamy, że Borussia na 5 ostatnich wizyt nie wygrała żadnego spotkania, weźmiemy pod uwagę aktualną formę gospodarzy, nierówną dyspozycję mistrzów Niemiec, kurs na Eintracht, to kusi by pograć w ich stronę
Eintracht 1x 1.88 Unibet

spotkanie dwóch beniaminków i kursy wystawione przypominają mi nieco sytuację z poprzedniej kolejki kiedy to Fortuna grała u siebie z Freibourgiem i kursy na Fortunę było w moim odczuciu zbyt zaniżone. Podobnie jest teraz. Gospodarze u siebie dwie porażki, nie byli w stanie wygrać żadnego spotkania, ba, nie strzelić nawet bramki, a z kolei Fortuna nie przegrała żadnego z 4 dotychczasowych spotkań, a z Greuther Furth robi się zdecydowanego faworyta tego meczu - kursy oscylują w granicy 2.10. W tej sytuacji dostrzegam value w kursie na gości i po głowie chodzi mi Fortuna DNB 2.45
Schalke po tym kursie nie ruszam.
Podobnie mało ciekawy kurs na BM. HSV nie lubię, grają słabo, a psim swędem udaje im się wyjść z tarapatów. Do tej 3 porażki, i wygrana z BVB, było zaskoczenie. Borussia M nie najlepiej weszła w sezon, początek przypomina ten równie feralny kiedy to spadli do drugiej ligi. . Tak ja remis - szczęśliwy, każdy d***k trafia w słupek czyli nie wykorzystany rzut karny przez Aptekarze i blisko 30 strzałów na bramkę Borussi- w Levekusen , tak brak wygranych z Nurnberg u siebie, skromne 2-1 z Wieśniakami, gdzie to Hoff - mimo wyjazdu - częściej ostrzeliwało bramkę gospodarzy czy rozeregulowane celowniki w meczu z Fortuną czego efektem był tylko remis 0-0, to wszystko poniżej oczekiwań. Już w końcówce drugiej rundy poprzedniego sezonu BM zaczęła wyglądać coraz bladziej. Teraz nie ma znacznej poprawy. HSV jest ogórkowate, ale po wygranej z mistrzem kraju może coś drgnie.
HSV DNB 3.00 Unibet
Wiadomo jak to utarło się pojęcie twierdzy w Hannoverze, ale Nurnberg bardzo zdradliwa na początku i kąsa. Kurs na gospodarzy rzecz jasna zaniżony. Hannover nie popisał się w starciu z słabym Hoffenheim. W meczu z Werdem też było nie ciekawie. Hannover zdominowany, ale udało się wygrać. Z Schalke też bez szału, ale remis odnotowany. Lepsze wyniki niż gra. Mnie kurs na gospodarzy nie przekonuje, podobnie jak nierówna dyspozycja.
Nurnberg x2 1,74, Unibet
[/u]Proszę wpisywać bukmacherów, skąd pochodzi kurs // M.

rafu 247

rafu

Użytkownik
Ja mysle uderzyc w kierunku meczu Frankfurt - BVB.
Borussia poprzednie spotkanie z Hamburgiem przegrala na wlasne zyczenie, bo powinni strzelic conajmniej 2,3 bramki wiecej, na tyle sytuacji ile mieli i teraz z pewnoscia beda grac mocno ofensywnie a w gre wchodza tylko 3 punkty. Frankfurt ma slaba defensywe, dlatego BVB powinno ustrzelic conajmniej 2 gole.
Z kolei gospodarze sa na razie rewelacja rozgrywek i po 4 spotkaniach maja komplet punktow. Niesieni fala sukcesu, bez presji, w tym meczu tez zapewne zagraja o 3 punkty. Nie beda sie bronic, bo zwyczajnie nie jest to zespol, ktory muruje bramke. Po prostu tego nie potrafi. Nie wiem czy BVB wygra, ale spodziewam sie ofensywnego meczu, z duza iloscia goli, tak wiec:
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund - oba zespoly strzela: TAK, 1.60✅
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund - over 2.5, 1.65✅
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund - gole gosci: 2 lub wiecej, 1.72✅
Bukmacher: Betclic.

Otrzymane punkty reputacji: +8
K 246

krysti24

Użytkownik
No i już jutro zaczynamy kolejną kolejkę BL, przyspieszamy ;)
Widzę kilka ciekawych propozycji, a więc zaczynamy:
Bayern - Wolfsburg
W meczu tym faworyt jest tylko jeden i są nim gospodarze. Jedyne co mnie jednak martwi to to, że kiedyś w Bayernie na pewno nastanie taki okres w grze, gdy nie będą odczuwali tej żądzy, żeby gromić każdego rywala paroma bramkami, a zagrają tak, żeby oszczędzać i szacować siły na dalszą część sezonu, bo wiadomo wiele meczów przed nimi. Dlatego wygranej Bawarczyków jestem pewien, ale uważałbym bym z handicapem ;)
Bayern - Wolfsburg typ: Bayern (1.22) Fortuna ✅- kurs niski, ale w sam raz, żeby do czegoś dorzucić.
Frankfurt - Dortmund
No tak, spotkanie rewelacji początku sezonu, czyli Eintrachtu z Mistrzem Niemiec. Według mnie wiele osób popełnia błąd grając w tym spotkaniu w stronę Eintrachtu. Na pierwszy rzut oka wszystko może się wydawać fajne i przyjemne, Eintracht wszystkie mecze w sezonie wygrane, natomiast Borussia ostatni mecz to porażka z słabym HSV - większość myśli więc, że przy takim kursie na Eintracht znaleźli nie lada promocję. Dla mnie jednak jest to nieco zamazany obraz tego spotkania. Trzeba powiedzieć, że Frankfurt swoje ostatnie spotkanie na Norymbergii wygrał dosyć szczęśliwie, bo więcej okazji w meczu i lepiej grającą drużyną byli gospodarze tamtego pojedynku i nie zasłużyli oni w żadnym wypadku na porażkę w tym spotkaniu. Przypomnę również mecz 3 kolejki Eintrachtu u siebie z HSV - mocny początek w wykonaniu Frankfurtu, później już z grającym w 10-tkę HSV coraz gorzej i gdyby nie słaba skuteczność piłkarzy Hamburga to grając w osłabieniu wywieźli by oni punkty z Frankfurtu. Borussia natomiast jak napisał już ktoś, ostatnie spotkanie przegrała po prostu na własne życzenie, tracąc do tego bramkę na 2-1 ze spalonego. Klopp grzmiał nad skutecznością w spotkaniu z HSV i jestem pewien, że wstrząśnie on na tyle zespołem, że zobaczymy w meczu z Frankfurtem drużynę grającą o wiele konsekwentniej.
Frankfurt - Dortmund typ: Dortmund (1.91) Fortuna ⛔
Augsburg - Leverkusen
Augsburg nie gra w tym sezonie najlepiej. W kolejnym spotkaniu na przeciwko nich stanie drużyna Bayeru Leverkusen. Bayer pomimo wyniku ostatniego spotkania z Gladbach (1:1) rozegrał bardzo dobre spotkanie, stwarzając sobie mnóstwo okazji do zdobycia gola, w wyśmienitej formie był jednak bramkarz BMG Ter Stegen. Bayer również w LE rozegrał nie najgorsze spotkanie z Charkowem, ale w tamtym spotkanie także szwankowała skuteczność. Wydaje mi się, że Lewandowski wraz z Hyppią popracują z zespołem nad koncentracją i konsekwencją, bo gra Leverkusen w dwóch ostatnich spotkaniach na prawdę wyglądała już nieźle. Moim zdaniem Bayern poradzi sobie z kiepsko grającym Augsburgiem.
Augsburg - Leverkusen typ: Leverkusen (2.33) Fortuna ✅
Co do pozostałych spotkań, to już bez analizy chodzi mi po głowie:
Stuttgart - Hoffenheim typ: BTS (1.61) Fortuna ⛔
Hannover - Nurnberg typ: BTS (1.60) Fortuna
✅
Co do meczu Gladbach - Hamburg to no bet i raczej nie polecam grania x2 na Hamburg, bo jedno, do tego szczęśliwie wygrane spotkanie z BVB jeszcze o niczym nie świadczy.
Tak samo odradzam granie na Fortune jak proponuje @Hakan, drużyna gra słabo, bez pomysłu o czym świadczą remisy po 0-0, w końcu skończy się szczęście i drużyna przeciwna będzie skuteczniejsza co poskutkuje porażką. Co do tych dwóch porażek Furthu u siebie ,o których pisze Hakan, to nie były one z byle kim, bo z Schalke oraz Bayernem. Jakbym coś tu miał grać, to raczej w stronę Furthu 1 lub DNB.
W meczu z Werdem też było nie ciekawie. Hannover zdominowany, ale udało się zremisowac
Hannover wygrał to spotkanie 3:2 ;)

hakan 256

hakan

Użytkownik
Tak samo odradzam granie na Fortune jak proponuje @Hakan, drużyna gra słabo, bez pomysłu o czym świadczą remisy po 0-0, w końcu skończy się szczęście i drużyna przeciwna będzie skuteczniejsza co poskutkuje porażką. Co do tych dwóch porażek Furthu u siebie ,o których pisze Hakan, to nie były one z byle kim, bo z Schalke oraz Bayernem. Jakbym coś tu miał grać, to raczej w stronę Furthu 1 lub DNB.

Hannover wygrał to spotkanie 3:2 ;)

owszem, mieli rywali z górnej pułki, ale czy pomiędzy Furth a Fortuną jest aż taka różnica potencjału jak sugerują to kursy? Dla mnie nie i kurs na gospodarzy zbyt zaniżony. akurat ten mecz rozważony pod kątem giełdy. i póki co nie polecam tylko głośno myślę ;);)

dzięki za czujność i wyłapanie przejęzyczenia

T 12

termigez

Użytkownik
Typów na milenium jeszcze nie ma, ale mam już swoich faworytów, których jutro obstawie.
Furth - Dusseldorf
Spotkanie dwóch beniaminków, których łączy jeszcze coś, oprócz bycia beniaminkami. Obie drużyny mówiąc wprost murują się niemiłosiernie. Dusseldorf z oszałamiającym bilansem 2-0, Furth znacznie gorzej, bo 2-7, ale grali już z Schalke i Bayernem. Teraz do rzeczy. Z ww drużynami grali u siebie przez co z góry się murowali i liczyli na szczęśliwy remis. Z Dusseldorf na własnym boisku w końcu powinni powalczyc. W ostatnich 6 spotkaniach 4 razy padał under 2.5, za każdym razem under 3.5, a połowa spotkań kończyła się remisem. Lubie takie mecze i zdecydowanie jestem tutaj za underami.
Furth - Dusseldorf under 2.5 1.65 ✅
Furth - Dusseldodf under 3.5 darowałem sobie, kurs 1.20 przy podatku to żal grac.
Bayern - Wolfsburg
Tutaj krócej. Bayern gra dobrze, Bayern gra pewnie, Bayern wygra to spotkanie. Jednak kursy nie satysfakcjonują mnie na tyle żeby obstawiac ewentualny handi. Wolę zagrac BTS na nie (1.75) ✅Wolfsburg strzelił zaledwie dwie bramki, w tym jedną murującemu się Furth. Bayern murowac się nie będzie, oni będą miażdżyc przeciwnika i tylko głupi błąd w stylu Dante z Mainz może zepsuc ten typ.

Schalke - Mainz

Schalke dało dużej plamy, wypadałoby się zrehabilitowac przed własną publicznością. Mainz to jest niewygodny rywal, ale przeciwko Schalke rzadko kiedy drużyny się murują jak przed Bayernem. Schalke będzie miało dużo swobody i powinno to bezwzględnie wykorzystac.
Schalke-1.5 - Mainz 2.30 ✅
wszystkie podane kursy z milenium.
e: jak widzisz ta &quot;bledna logika&quot; pozwoliła mi zarobic nie mało kasy. Ale zostań z tymi swoimi przełamaniami, a mi pozwól dalej zajmowac się moją ulubioną ligą. Pozdro.

Otrzymane punkty reputacji: +5
M 135

mhm

Użytkownik
W ostatnich 6 spotkaniach 4 razy padał under 2.5, za każdym razem under 3.5, a połowa spotkań kończyła się remisem. Lubie takie mecze i zdecydowanie jestem tutaj za underami.
byly same undery to teraz bedzie over i bts. Do konca swiata sie murowac nie beda tym bardziej ze to Niemcy i tutaj trzeba grac zeby cos w tej lidze osiagnac. Bledna logika.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Ja tylko dodam, że są przesłanki o kontuzjach trzech zawodników, jakże ważnych Schalke: Huntelaara, Jonesa i Afellaya. W niedziele z powodów zdrowotnych nie trenował Afellay, zaś po meczu z Bayernem Jones odnowił kontuzje stawu skokowego a Huntelaar ma stłuczone palce u nogi.
Nie trzeba być medykiem żeby wiedzieć jaki dyskomfort powoduje kontuzja stawu skokowego. Tym samym Jonesa rzeczywiście bym wyeliminował z gry. Co do Afellaya to zależy co kryje się pod diagnozą &quot;powody zdrowotne&quot;. Jego raczej widziałbym w grze. 2-3 dni wystarczą na regeneracje paluszków Klaasa, ale jeśli rzeczywiście ta trójka by nie zagrała to można byłoby powiedzieć o dużej stracie.
Jeśli jednak Huntelaar nie wystąpiłby w tym meczu to momentalnie przesunięty na szpice jest Farfan. Robi się tym samym luka w drugiej linii, bo musiałby (mimo nie zbyt dobrego meczu) wystąpić Draxler lub Barnetta i gotowy(?) do gry Affellay. Za Jonesa - Hoger (podobnie jak podczas meczu z Bayernem)

empe92 438

empe92

Użytkownik
Rewelacyjnie spisujący się w tym sezonie Eintracht Frankfurt podejmie mistrza kraju z Dortmundu. Szykuje się całkiem ciekawy mecz. Gospodarze są rewelacją rozgrywek. Po 4. serii gier mają na koncie komplet punktów, podobnie jak Bayern. W poprzedniej kolejce pokonali będącą w dobrej dyspozycji Norymbergę 2:1, a warto dodać, że był to dla nich mecz wyjazdowy. Zdobyli już 11 bramek, jest to drugi najlepszy wynik w lidze, stracili 4 gole, co daje średnią 1 bramka w plecy na mecz. Będąc w takiej formie spokojnie są w stanie coś strzelić Borussii, po pierwsze grają u siebie, co na pewno jest atutem, po drugie gra defensywna Dortmundu pozostawia sporo do życzenia. Dali sobie strzelić 3 gole HSV. Popełniali przy tym proste błędy, podobnie było w Lidze Mistrzów, tam jednak dzięki nieskuteczności Ajaxu zachowali czyste konto. Ale potencjał ofensywny cały czas mają ogromny. Pomimo tego, że kilku zawodników jest pod formą, stwarzają dużo sytuacji pod bramką rywali, gdyby z HSV zdobyli 5-6 goli nikt nie mógłby mieć pretensji. Strata punktowa do Bayernu wynosi już 5 oczek i Borussia nie może sobie pozwolić na stratę punktów. Liczę na dodatkową mobilizację ze strony gości, poza tym nie wierzę, aby Eintracht nic nie umieścił w sieci, dlatego pomimo wcale nie najwyższych kursów zdecyduję się na over.

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund
Over 2.5 @ 1.70 Sportingbet ✅ 3:3

Po porażce z Bayernem Schalke będzie podejmować na własnym boisku Mainz. Dla mnie w tym starciu są wyraźnymi faworytami, bez względu na ich bezbarwną grę w meczu z drużyną z Monachium. Bayern to Bayern, są w wyśmienitej formie, i na obecnym etapie to za wysoki pułap dla podopiecznych Stevensa. Tym razem będą gościć Mainz, które dopiero w ostatniej kolejce odniosło pierwsze zwycięstwo w lidze 2:0 z Augsburgiem, tym samym Augsburgiem, który jest na ostatnim miejscu w tabeli z 1 punktem i 1 zdobytą bramką. Oprócz tego Mainz zremisowało z Freiburgiem i przegrało z Bayernem i Furth. Wyraźnie widać, że do formy z poprzedniego sezonu sporo im brakuje, w 2giej połowie dali się zepchnąć do obrony Augsburgowi, co dobrze o nich nie świadczy. Teraz o wiele trudniejszy przeciwnik, Schalke, które powinno być podrażnione po przegranej z Bayernem i mecz z Mainz to dobra okazja do wygranej.
Schalke – Mainz
Schalke @ 1.62 William Hill ✅ 3:0

Ostatni w tabeli Augsburg podejmie znajdujący się zaledwie 5 pozycji wyżej Bayer Leverkusen. Tabela nie do końca odzwierciedla różnicę jaka dzieli oba zespoły i moim zdaniem gospodarze nie będą mieli zbyt dużo do powiedzenia z Bayerem. Augsburg zgromadził tylko 1 punkt po remisie z Wolfsburgiem, do tego 3 porażki, z Fortuną, Schalke i Mainz. Zdobyli 1 bramkę tracąc ich aż 7. Bayer natomiast ma na koncie 4 oczka zdobyte po wygranej z Freiburgiem i remisie w ostatnim meczu z Monchengladbach u siebie 1:1. Do tego polegli z Eintrachtem, który jest 2gi w tabeli, i z Dortmundem na Signal Iduna Park. W poprzedniej kolejce spokojnie powinni zdobyć 2 oczka, ale w tamtym dniu zabrakło skuteczności. Niewykorzystany rzut karny (strzał Schurlle w słupek), do tego mnóstwo okazji Kiesslinga. Stracili bramkę w 3min po długiej prostopadłej piłce, wydaje się, że było to spowodowane brakiem koncentracji na początku meczu. Później Aptekarze kontrowali mecz w każdym aspekcie i tylko dzięki nieskuteczności nie odnieśli zwycięstwa. Liczę, że poprawią grę w tym elemencie, jeśli tak się stanie to nie powinno mieć problemu ze słabo spisującym się Augsburgiem.

Augsburg – Bayer Leverkusen
Bayer @ 2.40 Sportingbet ✅ 1:3

Otrzymane punkty reputacji: +8
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Ja tylko dodam, że są przesłanki o kontuzjach trzech zawodników, jakże ważnych Schalke: Huntelaara, Jonesa i Afellaya. W niedziele z powodów zdrowotnych nie trenował Afellay, zaś po meczu z Bayernem Jones odnowił kontuzje stawu skokowego a Huntelaar ma stłuczone palce u nogi.
Kicker na ten moment wszystkich trzech awizuje w składzie. Zdaję sobie sprawę, że kicker myli się ze składem i to zwykle co kolejkę gdzieś nie trafią. Jednak z kontuzjami można im ufać w 100%. Przesłanki o kontuzjach były już przed spotkaniem z Bayerem i wówczas się nie potwierdziły. Nie zmienia to też faktu, że Schalke musi ten mecz wygrać.

byly same undery to teraz bedzie over i bts. Do konca swiata sie murowac nie beda tym bardziej ze to Niemcy i tutaj trzeba grac zeby cos w tej lidze osiagnac. Bledna logika.
Opierasz się na prawdopodobieństwie zmiany tendencji, z góry jest to błędne założenie bo to nie są zdarzenia zależne :cool:, chociaż niewątpliwie logiczna koncepcja.

Wracam do domu za jakieś 2-3 godziny, to ogarnę kilka typów.

toki 26

toki

Użytkownik
Ein.Frankfurt-Dortmund

Spotkanie rewelacji z mistrzem niemiec myślę że t nie zabraknie bramek franksurt ma dosc dobry atak i nie mieli problemu ze strzelaniem w poprzednim meczu natomiast dużo tracili. Dortmund też strzelał nie miało a i troche tracił jak pokazał ostatni mecz myślę że mecz będzie obfitował w wiele bramek

Ein.Frankfurt-Dortmund powyżej 2,5 bramki - 1,55 // STS ✅

Augsburg-Leverkusen
Ausburg w tym sezonie nie gra defensywa też nie zaciekawa myślę że faworyt jest jeden jednak zagram ten mecz z DNB Ausburg kiedyś musi zacząć strzelać u siebie gole może to akurat będzie ten mecz że w końcu się odblokują i posypie się.... zobaczymy ???? Dodam że Augsburg w tym sezonie u siebie jeszcze gola nie strzelił ???? druzyna która ma passe nie strzalania goli nawet jak strzeli meczu nie wygra ????

Augsburg-Leverkusen DNB 2 / 1,67 ✅
Augsburg nie strzeli 2,80 ⛔
Augsburg-Leverkusen poniżej 2,5 1,70⛔
// STS

Gr.Furth-Dusseldorf

Drużyny które w tym sezonie grają głownie defensywą a nie atakiem Gr. Furth 2 bramki strzelone , dusseldorf również strzelone 2 bramki lecz 0 STRACONYCH co może być na prawde dobrym wynikiem, myślę że taka sytuacja i taktyka im odpowiada i może to ich uchronić przed spadkiem myślę że w tym mecz również będą bronic i nie przejmować się zbytnio atakiem ;) GR Furth natomiast będzie atakować ale ich siła ataku jest na tyle kiepska że nie powinni dużo nastrzelać a jeśli juz coś strzelą będą całym zespołem bronić do 90 minuty.

Gr.Furth-Dusseldorf mniej niż 2,5 gola 1,55 // STS ✅

Proszę wpisywać bukmacherów, skąd pochodzi kurs // M.

STS

Otrzymane punkty reputacji: +5
billi 207

billi

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - BVB

Eintracht over 1,5 @ 2.9 bwin ✅

Fatalna postawa defensywy Borussi w ostatnim meczu,karygodne indywidualne błędy,starty w środku pola i kiepska asekuracja bocznych obrońców. Eintracht u siebie gra bardzo ładną dla oka (no i skuteczną ) piłkę. Szybkie wymiany,ostry odbiór,brak holowania piłki,gra na 2-3 kontakty. Piłkarze z Frankfurtu nie grają jak typowy beniaminek,nie zamykają się na własnej połowie. Dodatkowo trybuny będą niosły gospodarzy bo mobilizacja na mistrzów Niemiec jest przeogromna. Biorąc pod uwagę styl gry Eintrachtu u siebie,formę BVB jak i Frankfurtczyków i to kto jest gospodarzem stawiam ,że uda się Eintrachtowi strzelić co najmniej 2 bramki.

Otrzymane punkty reputacji: +9
dawid23 189

dawid23

Użytkownik
Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund
Under 2.5 @ 2.25 Bet365

Lekturka.

Dla Kloppa zaraz po 3 punktach najważniejsze w tym meczu będzie zagranie na czysto z tyłu. W wywiadach wyraźnie wytyka przyczyny porażki z HSV ( obrona ). Nie wierzę, żeby znowu dali sobie wpakować tyle bramek. Z przodu sytuacja wygląda trochę inaczej, sytuację są, skuteczności nie. Warto też zauważyć, że obrona Frankfurtu lepiej się spisuję w tym sezonie od tej HSV, i BVB może już mieć więcej problemu ze stwarzaniem swoich sytuacji a co dopiero z ich wykorzystywaniem. Wiadomo, chcieć nie znaczy móc, ja jednak idę tym tropem.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Schalke to drużyna bardzo związana ze swoimi kibicami, bez przyczyny nie maja stadionu na 70 tysięcy. Więc nie sądzę by przegrali drugi mecz z rzędu na własnym boisku, co prawda przegrali ostatnio z Bayernem, ale co to oznacza - przegrana to przegrana. Jak na razie nie potwierdzają się informacje o ewentualnych absencjach w zespole gospodarze, prawdopodobnie zagrają najmocniejszym składem. Odnośnie gości, Mainz to w tej chwili jedna z najsłabszych drużyn w stawce, 4 punkty mają bo wygrali z Augsburgiem. Mniej więcej te 4 punkty są tyle warte co punkty reprezentacji Polski w el. MŚ; za punkty z najszybszymi mistrzostwo dają tylko w Hiszpanii :razz:, o taka refleksja mi przyszła na myśl. Więc Schalke.

Dwa. Bayern to najmocniejsza drużyna świata (dziś), gdyby przyszło jej rywalizować z Barceloną, Realem, czy kimkolwiek to Bawarczycy byliby faworytem. Muller życiowa forma, co zrobił z obrońcą Schalke przy drugim golu w ostatnim meczu to bajka, Schweinsteiger wraca do bycia sobą, plus duet Ribery, Robben. Z chimerycznym Wolfsburgiem powinni poradzić sobie bez problemu.

Tym samym:

Bayern München - VfL Wolfsburg Typ:1 Kurs:1,17
FC Schalke 04 - 1. FSV Mainz 05 Typ:1 Kurs:1,5
Łączny kurs:1.76
Tobet

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
rzekomo ma nie grać Hunterlaar i Schalke ma jakieś problemy kadrowe czy wtedy warto próbować na Schalke bo historia wykazuje że nie gra im się łatwo z Mainz ale to takie moje luźne przemyślenia. Nie to żebym podważał czyis punkt grania na Schalke

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom