No i już jutro zaczynamy kolejną kolejkę BL, przyspieszamy

Widzę kilka ciekawych propozycji, a więc zaczynamy:
Bayern - Wolfsburg
W meczu tym faworyt jest tylko jeden i są nim gospodarze. Jedyne co mnie jednak martwi to to, że kiedyś w Bayernie na pewno nastanie taki okres w grze, gdy nie będą odczuwali tej żądzy, żeby gromić każdego rywala paroma bramkami, a zagrają tak, żeby oszczędzać i szacować siły na dalszą część sezonu, bo wiadomo wiele meczów przed nimi. Dlatego wygranej Bawarczyków jestem pewien, ale uważałbym bym z handicapem
Bayern - Wolfsburg typ: Bayern (1.22) Fortuna 
- kurs niski, ale w sam raz, żeby do czegoś dorzucić.
Frankfurt - Dortmund
No tak, spotkanie rewelacji początku sezonu, czyli Eintrachtu z Mistrzem Niemiec. Według mnie wiele osób popełnia błąd grając w tym spotkaniu w stronę Eintrachtu. Na pierwszy rzut oka wszystko może się wydawać fajne i przyjemne, Eintracht wszystkie mecze w sezonie wygrane, natomiast Borussia ostatni mecz to porażka z słabym HSV - większość myśli więc, że przy takim kursie na Eintracht znaleźli nie lada promocję. Dla mnie jednak jest to nieco zamazany obraz tego spotkania. Trzeba powiedzieć, że Frankfurt swoje ostatnie spotkanie na Norymbergii wygrał dosyć szczęśliwie, bo więcej okazji w meczu i lepiej grającą drużyną byli gospodarze tamtego pojedynku i nie zasłużyli oni w żadnym wypadku na porażkę w tym spotkaniu. Przypomnę również mecz 3 kolejki Eintrachtu u siebie z HSV - mocny początek w wykonaniu Frankfurtu, później już z grającym w 10-tkę HSV coraz gorzej i gdyby nie słaba skuteczność piłkarzy Hamburga to grając w osłabieniu wywieźli by oni punkty z Frankfurtu. Borussia natomiast jak napisał już ktoś, ostatnie spotkanie przegrała po prostu na własne życzenie, tracąc do tego bramkę na 2-1 ze spalonego. Klopp grzmiał nad skutecznością w spotkaniu z HSV i jestem pewien, że wstrząśnie on na tyle zespołem, że zobaczymy w meczu z Frankfurtem drużynę grającą o wiele konsekwentniej.
Frankfurt - Dortmund typ: Dortmund (1.91) Fortuna
Augsburg - Leverkusen
Augsburg nie gra w tym sezonie najlepiej. W kolejnym spotkaniu na przeciwko nich stanie drużyna Bayeru Leverkusen. Bayer pomimo wyniku ostatniego spotkania z Gladbach (1:1) rozegrał bardzo dobre spotkanie, stwarzając sobie mnóstwo okazji do zdobycia gola, w wyśmienitej formie był jednak bramkarz BMG Ter Stegen. Bayer również w
LE rozegrał nie najgorsze spotkanie z Charkowem, ale w tamtym spotkanie także szwankowała skuteczność. Wydaje mi się, że Lewandowski wraz z Hyppią popracują z zespołem nad koncentracją i konsekwencją, bo gra Leverkusen w dwóch ostatnich spotkaniach na prawdę wyglądała już nieźle. Moim zdaniem Bayern poradzi sobie z kiepsko grającym Augsburgiem.
Augsburg - Leverkusen typ: Leverkusen (2.33) Fortuna 
Co do pozostałych spotkań, to już bez analizy chodzi mi po głowie:
Stuttgart - Hoffenheim typ: BTS (1.61) Fortuna 
Hannover - Nurnberg typ: BTS (1.60) Fortuna 
Co do meczu Gladbach - Hamburg to no bet i raczej nie polecam grania x2 na Hamburg, bo jedno, do tego szczęśliwie wygrane spotkanie z BVB jeszcze o niczym nie świadczy.
Tak samo odradzam granie na Fortune jak proponuje @Hakan, drużyna gra słabo, bez pomysłu o czym świadczą remisy po 0-0, w końcu skończy się szczęście i drużyna przeciwna będzie skuteczniejsza co poskutkuje porażką. Co do tych dwóch porażek Furthu u siebie ,o których pisze Hakan, to nie były one z byle kim, bo z Schalke oraz Bayernem. Jakbym coś tu miał grać, to raczej w stronę Furthu 1 lub DNB.
W meczu z Werdem też było nie ciekawie. Hannover zdominowany, ale udało się zremisowac
Hannover wygrał to spotkanie 3:2