>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

5 Funtów na BET770 na Olimpiadę

typpero 71

typpero

Użytkownik
Dopóki nie wyrobisz bonusu nie możesz grać takich właśnie kursów - &lt;1.5, czy to w singlu, czy nawet w dublach/triplach/etc.

C 174

cezi77

Użytkownik
Wychodzi na to że nie. Ja mialem 10e obrocic x3 a okazalo sie ze stary bonus mi zostal i zamiast obrotu na 30e musialem zrobic na 170e...

B 12

bookman

Użytkownik
ja też miałem obrót x3 i obróciłem po czym dalej miałem zablokowane 10 e, (wczesniejszy bonus obrocilem) podbiłem na live chat i mi napisala dopoki nie przegram bonusu to tak bedzie, a ze akurat miałem mogłem wypłacic nadwyżke to tak zrobilem a za ta 10e dalej gram.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Wpłacałem tam kartą, napisałem to z racji żeby określić prędkość ich wypłat na tą metodę bo były czasy gdzie się ze 2 tyg czekało.Weryfikacja 12-24h łącznie z ich telefonem.Jest to pierwsza wypłata, kolejne mogą być szybciej.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Bet770 wysyła indywidualnie maile - info o free becie 5 Funtów dla wybranych.

With a huge weekend of sport, what better time to have a free bet on us! Claim your free bet now by entering the code XYZ into the Promotional Code section in the cashier. Bonus Conditions: - This bonus is reserved for players who received this offer by e-mail.
- To be able to cash winnings coming from your bonus, you need to bet a minimum 3 times the bonus amount.
Valid only once on bets with odds of a minimum of 1.50.
- This bonus runs out on 14 September

www.BET770.com

Do góry Bottom