krisbarca_92
Użytkownik
ktos sie orientuje czy te 5 funtow nadal aktualne? ;]
Możesz grać na kuponie tylko mecze z kursem 1,5 i wyższe.Jeśli zagrasz mecz z kursem 1,3+inny z kursem 1,6 to ci nie zaakceptuje.Wszystkie zdarzenia muszą mieć kurs 1,5 lub wyższy.Odnośnie tego komunikatu to daj sobie z nim spokój bo mimo zrobienia obrotu (x2 po kursie 1,5) odpisują,że bonus jest nie usuwalny i przy ew. wypłacie trzeba zlecić wygraną kwotę bez tych 5 darmowych funtów."you wish us to remove your bonus funds please contact" gram po kursie łącznym np. 3. albo 4 i wyskakuje mi taki komunikat, kto wie o co chodzi ? Proszę o pomoc i z góry dzięki ????
proponuję przeczytać temat od początku, jedynie Francuzi mogą wypłacać na konto - info od icytower777, pozdroWczoraj postawiłem te 5 funciaków po kursie 3.6. udało sie wygrac i chciałbym wypłacić teraz te pieniądze. Moglibyście mi wytłumaczyć co mam zrobić po kolei i jak wypłacić sianko z tamtąd ale na konto w banku(bo nie obsługuję funtów) tylko gdzie indziej. Z góry dziekuję za pomoc.
No ja też to dostałem ale po wpisaniu kodu nie dopisują tegoBuk rozsyła 10 £ za free na Olimpiade, zna ktoś może warunki bo nie dopisali.
pisze w mailu na dole:Buk rozsyła 10 £ za free na Olimpiade, zna ktoś może warunki bo nie dopisali.