bodi
Użytkownik
sk....złodzieje jacys sie zrobili ostatnio! a ile czekasz juz?mi nie chce 173 e wypłacic kurcze!!
sk....złodzieje jacys sie zrobili ostatnio! a ile czekasz juz?mi nie chce 173 e wypłacic kurcze!!
kręcą oszukują telefony pozawieszali....na emaile od tygodnia prawie nie odpowiadają wkrotce chyba padną.ja czekam od 30 listopada :zy3ou:
u nich mam mniej bo 72 Euro ale tez szkoda---tu sie z Toba w zupełnosci zgadzam -mnie sie tez to niepodoba ze od razu przerzuca do DEPOZYTU-powinno przenosic na stronke z konkretnymi info a nie na wpłate kasy!..podejrzana sprawano to nieciekawie sie zapowiada a i le masz tam bodi kasy?bo jak tyle co miales na ibetx.com to naprawde szkoda takiej sumki i jeszce ta promocja co wymyslili 50% i od razu przenosi do wplaty pewnie nie maja juz srodkow na wyplaty i sadza ze w ten sposob wpadnie pare groszy z depozytow
no nie wiem..moze masz racje ...ale jak czytam na innych Forach to ludziom tam tez nie wypłacają juz długo...pewnie masz u nich jakies chody ze tak szybko ci daja kase ;-) wiem ze wczesniej płacili bardzo szybko , ale teraz bardzo się opozniaja a na emaile nie odpisuja i tel . ich milczy całkiem nie mozna sie dodzwonicjak klikacie w baner informujacy o bonusie od razu do depozytu Was przenosi, ale zobaczcie pod banerem, jest napis bonus conditions! jak w niego klikniecie to macie opis tej promocji, wiec tak naprawde chyba nie bardzo chca naciagac, a jak juz wczensiej pisalem zekase dostale w 2 dni, w czwartek wyplacilem, wczoraj kasa byla juz na koncie! pozdrawiam
nieczy ta promocja jest jeszcze aktualna?