>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro za free bez depozytu

adi705 0

adi705

Użytkownik
no to nieciekawie sie zapowiada a i le masz tam bodi kasy?bo jak tyle co miales na ibetx.com to naprawde szkoda takiej sumki i jeszce ta promocja co wymyslili 50% i od razu przenosi do wplaty pewnie nie maja juz srodkow na wyplaty i sadza ze w ten sposob wpadnie pare groszy z depozytow

W 0

wieczmen

Użytkownik
ja narzie nie moge powiedziec zlego slowa na strbet, zlecilem wyplate 60E i na drugi dzien kasa na koncie, moj Bank to ING Bank Slaski, nie wiem od czego zalezy to ze jedni dostaja a inni nie, moze od naszych bankow...

bodi 70

bodi

Użytkownik
no to nieciekawie sie zapowiada a i le masz tam bodi kasy?bo jak tyle co miales na ibetx.com to naprawde szkoda takiej sumki i jeszce ta promocja co wymyslili 50% i od razu przenosi do wplaty pewnie nie maja juz srodkow na wyplaty i sadza ze w ten sposob wpadnie pare groszy z depozytow
u nich mam mniej bo 72 Euro ale tez szkoda---tu sie z Toba w zupełnosci zgadzam -mnie sie tez to niepodoba ze od razu przerzuca do DEPOZYTU-powinno przenosic na stronke z konkretnymi info a nie na wpłate kasy!..podejrzana sprawa

Niech sie wypowiedzą ci co otzrymali kase w ostatnim tygodniu od nich i niech napisza konkretnie od ktorego czekali na kase?

W 0

wieczmen

Użytkownik
jak klikacie w baner informujacy o bonusie od razu do depozytu Was przenosi, ale zobaczcie pod banerem, jest napis bonus conditions! jak w niego klikniecie to macie opis tej promocji, wiec tak naprawde chyba nie bardzo chca naciagac, a jak juz wczensiej pisalem zekase dostale w 2 dni, w czwartek wyplacilem, wczoraj kasa byla juz na koncie! pozdrawiam

bodi 70

bodi

Użytkownik
jak klikacie w baner informujacy o bonusie od razu do depozytu Was przenosi, ale zobaczcie pod banerem, jest napis bonus conditions! jak w niego klikniecie to macie opis tej promocji, wiec tak naprawde chyba nie bardzo chca naciagac, a jak juz wczensiej pisalem zekase dostale w 2 dni, w czwartek wyplacilem, wczoraj kasa byla juz na koncie! pozdrawiam
no nie wiem..moze masz racje ...ale jak czytam na innych Forach to ludziom tam tez nie wypłacają juz długo...pewnie masz u nich jakies chody ze tak szybko ci daja kase ;-) wiem ze wczesniej płacili bardzo szybko , ale teraz bardzo się opozniaja a na emaile nie odpisuja i tel . ich milczy całkiem nie mozna sie dodzwonic

W 0

wieczmen

Użytkownik
to nie wiem, ja przeczytalem ze nie wyplacaja ostatnio i wlasnei w czwartek od razu zlecilem wyplate, bo wolalem nie ryzykowac, strasznie sie zdziwilem ze kasa przyszla tak szybko! miejmy nadzieje ze tylko niektore banki maja jakies problemy, bo jak widze wiekszosc z mbanku ma problem, wyplacal ktos jeszcze na ING?

Do góry Bottom