>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro na zakłady sportowe

Status
Zamknięty.
wer890 300

wer890

Użytkownik
dupa a jak kto ma 18 a nie ma jeszcze dowodu ? urodziny mialem 4 dni temu to jeszcze sobie nie wyrobilem mozna paszport ???? ?

misiax 0

misiax

Użytkownik
Narazie sie wypłatami nie przejmujcie ???? Jak będziecie mieli co wypłacić to wtedy będziecie sie martwili... ŻYCZE POWODZENIA ????

szklisty 0

szklisty

Użytkownik
No coz zarejestrowalem sie dostalem 5 euro i dzieki przelamaniu federera przed chwila juz mam 16:p czy jak bede mial juz odpowiedznia sume moge normalnie wyplacic?

doniooo 1

doniooo

Użytkownik
Ludzie, przyzwyczajcie sie. Teraz 90% bukow zada jakiegokolwiek potwierdzenia danych (skan dowodu, prawa jazdy, paszportu) ze wzgledu na oszustwa zwiazane z zakladaniem kilku kont w celu zgarniecia bonusa. W tym bryluja (niestety) Polacy. Ja sie bukom w ogole nie dziwie w tej materii.
Pozdro

misiax 0

misiax

Użytkownik
No mi też nie , nadal czekam już ponad 2 godziny.
P.S. sorki za tego polecającego, nowy jestem to i zasad dobrze nie znam.

mefisto88 232

mefisto88

Użytkownik
No live jest naprawdę niezły... przede wszystkim szybko rozliczają kupony ???? Remis barcy do przerwy rozliczyli dosłownie w kilka sekund... Powodzenia wszystkim !

guzior 6

guzior

Użytkownik
Ja nie mam nigdzie okienka do wpisania kodu promocyjnego... Jest jedynie miejsce do wpisania polecającego i nic więcej. :-?
EDIT: Już się zarejestrowałem... w Mozilli nie chciało się wyświetlić okno a w IE bez problemu...

U 0

Usunięty użytkownik 13632

Gość
a ja zaznaczyłem przy rejestracji funty i dostałem 3 funty:p

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Jaki jest w koncu obrot na tych zakladach bo tak jak pisaliscie obrocilem 3x ale dalej nie moge przelac pieniedzy na pokera:-|

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom