>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro na zakłady sportowe

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
kurde jak otworzylem strone to nie bylo tego komunikatu a jak sie zarejestrowalem i zalogowalem to dopiero sie pokazal, moze mi nie zablokuja ;/ mozna ten freebet postawic tylko na jedno zdarzenie a dopiero pozniej normalnie. kod pocztowy wpisz bez myslnika
Ja tez nie widzialem tego komunikatu. Dopiero mi sie wyswietlil jak sie zalogowalem.

A mi poszlo z polskimi znakami...

rpg 1K

rpg

Użytkownik
&quot;Bonus może być uzyskany dopiero jeśli postawiłeś co najmniej trzykrotną wartość bonusu.&quot;

Tak pisze w sekcji wyplaty.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Wszystko gra kasa na koncie. Dzięki

12. Promocje
Gracze są uprawnieni do skorzystania z oferty promocyjnej, której zasady będą określone przez firmę Betclick w osobnym regulaminie. Bonusy księgowane na kontach graczy są nietransferowalne, co oznacza, że nie mogą zostać wymienione na gotówkę, bez uprzedniego spełnienia określonych warunków regulaminu. Jeden bonus ( bonus powitalny, cashback, bonus za polecenie, darmowy zakład – freebet )przypada na jednego gracza ( jedno gospodarstwo domowe, jeden adres email, jeden adres IP, jedna kartę płatniczą). Przed wypłatą bonusu należy dokonać jego trzykrotnego obrotu na zdarzeniach, które posiadają min. 3 możliwe wyniki ( np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po kursach o wartościach przekraczających wartość 1.20 dla systemu europejskiego. Bonus nie może zostać użyty do obstawienia zakładów wielokrotnych (akumulatorów), jeżeli gracz nie dokonał pierwszego depozytu. W przypadku bonusu za polecenie, będzie on zaksięgowany jedynie za polecenie graczy używających wspólnego adresu email, zamieszkujących wspólne gospodarstwo domowe, używających tego samego komputera lub tej samej karty płatniczej. W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po dokonaniu depozytu bonus nie zostanie dopisany do konta gracza. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po otrzymaniu bonusu bez dokonania niezbędnego obrotu zostanie on odjęty z konta gracza. UWAGA: Wpłaty za pomocą systemu Moneybookers są wykluczone z wszelkich promocji prowadzonych w BetClick.com !!!

rykos 0

rykos

Użytkownik
Thx wielkie chlopie =]. 5€ na koncie, mam nadzieje ze obroce ???? . Jak nie mozna na MB ? Moim zdaniem mozna, ale jezeli wplacimy cos przez MB to nie otrzymamy zadnego bonusu (np. gdyby byl 100% deposit bonus ), ale moge sie mylic.

sidney 4

sidney

Użytkownik
Trzeba się ich dokładnie zapytać, ale sądzę, że nie można będzie nawet po wpłaceniu kasy wyplacić na MB jak sie cos ugralo. To chyba podobnie jak w Interwetten, gdzie pierwsza wypłata na konto bankowe. Tak samo tutaj

M 0

mucha

Użytkownik
noo też se założe konto ale nie pokoi mnie ten napis zeby sie nie rejstrować bo strona w fazie testów;/ mam pytanko ;
mam do 5euro i obracam je 3x po jakim kursie to musze zrobić? 3razy po kursie 2.0?

t0l 0

t0l

Użytkownik
12. Promocje
Gracze są uprawnieni do skorzystania z oferty promocyjnej, której zasady będą określone przez firmę Betclick w osobnym regulaminie. Bonusy księgowane na kontach graczy są nietransferowalne, co oznacza, że nie mogą zostać wymienione na gotówkę, bez uprzedniego spełnienia określonych warunków regulaminu. Jeden bonus ( bonus powitalny, cashback, bonus za polecenie, darmowy zakład – freebet )przypada na jednego gracza ( jedno gospodarstwo domowe, jeden adres email, jeden adres IP, jedna kartę płatniczą). Przed wypłatą bonusu należy dokonać jego trzykrotnego obrotu na zdarzeniach, które posiadają min. 3 możliwe wyniki ( np. mecz piłkarski – wygrana/przegrana/remis) po kursach o wartościach przekraczających wartość 1.20 dla systemu europejskiego. Bonus nie może zostać użyty do obstawienia zakładów wielokrotnych (akumulatorów), jeżeli gracz nie dokonał pierwszego depozytu. W przypadku bonusu za polecenie, będzie on zaksięgowany jedynie za polecenie graczy używających wspólnego adresu email, zamieszkujących wspólne gospodarstwo domowe, używających tego samego komputera lub tej samej karty płatniczej. W przypadku posiadania na koncie gracza kwoty bonusowej do obstawiania zakładów sportowych w pierwszej kolejności brane są środki pieniężne pochodzące z depozytu gracza, a następnie z przyznanej kwoty bonusowej. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po dokonaniu depozytu bonus nie zostanie dopisany do konta gracza. Przy próbie wypłaty środków natychmiast po otrzymaniu bonusu bez dokonania niezbędnego obrotu zostanie on odjęty z konta gracza. UWAGA: Wpłaty za pomocą systemu Moneybookers są wykluczone z wszelkich promocji prowadzonych w BetClick.com !!!
Super trzeba single grać ????
Minimum wypłaty to chyba 30 euro:
Musisz mieć co najmniej 30 euro aby móc dokonać wypłaty.

P 1

premi

Użytkownik
W fazie testów jest POLSKA wersja tej strony. Co do buka zdaje się na ten ranking firm bukmacherskich w który jest bardzo nisko oceniany (tak samo jak Jetbull) gorzej by było chyba gdyby wylądowałby u nich na czerwonej liście

P 0

piotrekp2507

Użytkownik
Czyli trzeba czekać na zakończenie testów aby się zarejestrować czy może ktoś rejestrował się podczas tych testów i dostał kasę?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom