zakladamy konto w polu kod vouchera wpisujemy SANTA i mamy cos kolo 20 pln na zdrapki wszystko ponad 20 pln po anulowaniu bonusa mozna przelac na zaklady,pozdrawiam
Możliwe że dopiero po dokonaniu depozytu można anulować bonus.
To jest normalne w betssonie . Skoro przeczytałeś info że promo jest dla nowych to wnioskuję ze założyłeś teraz tam konto ,ale depozytu nie zrobiłeś ????
w Betsson właśnie zazwyczaj tak jest,stąd te spory,ja jakiś czas temu,jeszcze przed pierwszymi wpłatami do nich,nie mogłem przelewać nadwyżek z jakiejkolwiek promocji,po depozycie wszystko zmieniło się w drugą stronę,także Panowie nie drapać się,bo to może być kwestia osobista.....
dokonalem pierwszej wplaty 100zl ale dalej nie dalo sie.. ale i tak obrot udalo sie zrobic.. tu az 20zl daja za darmo dla nowych wiec moze nie chca zbankrutowac.. jakby tak kazdy nadwyzke przelewal..
czlowieku o co ci chodzi ja tak zrobilem trafilem 60 pln anulowalem bonus i 54 poszlo na zaklady wiec milcz nie podoba sie nie graj
aha nie wplacalem i da sie na 100% anulowac a przynajmniej wczoraj sie dalo
czlowieku o co ci chodzi ja tak zrobilem trafilem 60 pln anulowalem bonus i 54 poszlo na zaklady wiec milcz nie podoba sie nie graj
aha nie wplacalem i da sie na 100% anulowac a przynajmniej wczoraj sie dalo