>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro na ezdrapke BETSSON tylko dla nowych

Status
Zamknięty.
kamil00 34

kamil00

Użytkownik
zakladamy konto w polu kod vouchera wpisujemy SANTA i mamy cos kolo 20 pln na zdrapki wszystko ponad 20 pln po anulowaniu bonusa mozna przelac na zaklady,pozdrawiam

piece_of_shit 337

piece_of_shit

Użytkownik
Możliwe że dopiero po dokonaniu depozytu można anulować bonus.
To jest normalne w betssonie . Skoro przeczytałeś info że promo jest dla nowych to wnioskuję ze założyłeś teraz tam konto ,ale depozytu nie zrobiłeś ????

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Możliwe że dopiero po dokonaniu depozytu można anulować bonus.
w Betsson właśnie zazwyczaj tak jest,stąd te spory,ja jakiś czas temu,jeszcze przed pierwszymi wpłatami do nich,nie mogłem przelewać nadwyżek z jakiejkolwiek promocji,po depozycie wszystko zmieniło się w drugą stronę,także Panowie nie drapać się,bo to może być kwestia osobista.....

M 0

mientik

Użytkownik
dokonalem pierwszej wplaty 100zl ale dalej nie dalo sie.. ale i tak obrot udalo sie zrobic.. tu az 20zl daja za darmo dla nowych wiec moze nie chca zbankrutowac.. jakby tak kazdy nadwyzke przelewal..

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
naucz sie sprawdzac promo..
nie da sie tutaj anulowac bonusa !
czlowieku o co ci chodzi ja tak zrobilem trafilem 60 pln anulowalem bonus i 54 poszlo na zaklady wiec milcz nie podoba sie nie graj
aha nie wplacalem i da sie na 100% anulowac a przynajmniej wczoraj sie dalo

dindek 41

dindek

Użytkownik
czlowieku o co ci chodzi ja tak zrobilem trafilem 60 pln anulowalem bonus i 54 poszlo na zaklady wiec milcz nie podoba sie nie graj
aha nie wplacalem i da sie na 100% anulowac a przynajmniej wczoraj sie dalo
tak samo u mnie, przynajmniej wczoraj...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom