>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro do interwetten voucher;-)

C 174

cezi77

Użytkownik
ciekawe co wyplacac, jesli blokuja konta? :/ mi juz kiedys zablokowali w interwetten, za to, ze jechalem na bonusie dla rumunów.... ogólnie w czym jest lepszy rumun od polaka...bo ja w nich widze jedynie sępów i brudasów sprzedających podrabiane dresy na bazarze...

heh...5 euro to nie majątek ???? więc nie ma co się rzucać na takie promo, tylko sobie opinie polacy wyrabiają
Hmm ciekawe rozumownie nt Rumunow ???? wiesz czlowiek czlowiekowi nie rowny, tak to sie przyjelo u nas. I my sie dziwimy i bulwersujemy jak Europa mowi o nas zlodzieje i naciagacze...:jezora:

K 0

kierasckm

Użytkownik
ciekawe co wyplacac, jesli blokuja konta? :/ mi juz kiedys zablokowali w interwetten, za to, ze jechalem na bonusie dla rumunów.... ogólnie w czym jest lepszy rumun od polaka...bo ja w nich widze jedynie sępów i brudasów sprzedających podrabiane dresy na bazarze...

heh...5 euro to nie majątek ???? więc nie ma co się rzucać na takie promo, tylko sobie opinie polacy wyrabiają

ci o ktorych piszesz ze brudasy z bazaru to sa romowe przede wszystkim nie rumuni!!!! romowie czyli potomkowie hindusow tulajacych sie po swiecie w celu znalezienia swojego miejsca

mnie rumuni kojarza sie przede wszystkim z tym ze opier..... nas w noge jak chca i maja 2 ekipy w pilkarskiej lidze mistrzow

brudasy w champions league??? a jednak

radek03 90

radek03

Forum VIP

Wyrabiając sobie opinię na dany temat poprzez stereotypy pokazujem nasze intelektualne ograniczenie

miodzik 0

miodzik

Użytkownik

a kto powiedział że jest lepszy??? jest inny to na pewno ale czy to musi znaczyć że jest lepszy czy gorszy? ale jak już pytasz to mam odpowiedź - choćby obecnie w piłce nożnej , tak nawiasem to jak była promocja dal Polaków to chyba nie zadawałeś takich durnych pytań

Ps. radek03 popieram w 100% niestety nasza zaściankowość topnieje bardzo powoli:kwasny4565:

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
kto powiedzial, ze jest lepszy? buki, zobacz ile promocji mają rumuńce, bah za sms to mieli dwie, interwetten to chyba 4, w betssonie i w unibecie... wszystkie no deposit, jakie promo mieli polacy? betsson rok temu za smsa...inne promo są nie dla polakow

R 125

roger12

Użytkownik
kto powiedzial, ze jest lepszy? buki, zobacz ile promocji mają rumuńce, bah za sms to mieli dwie, interwetten to chyba 4, w betssonie i w unibecie... wszystkie no deposit, jakie promo mieli polacy? betsson rok temu za smsa...inne promo są nie dla polakow
no a co wy nie wiecie czemu tak jest jak Polaki zakładają po 10 Kont to tak jest!!!

miodzik 0

miodzik

Użytkownik

a jak myślisz dlaczego tak jest? promocje są tylko i wyłacznie wliczone w koszt reklamy, widocznie tam jest mniejsze zainteresowanie zakładami on-line dlatego daja bonusy na zachete, tak przynajmniej uważam

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
to źle uważasz, zainteresowanie jest tam ogromne ???? mają nawet własny poker room &quot;dracula holdem&quot;, który jest bardziej rozbudowany i ma więcej graczy niż niektóre zachodnie roomy. W każdym z freerolli co dwie godziny gra około 5 tysięcy ludzi. Być może mają własnego bukmachera, tylko ja o tym nie wiem? Zainteresowanie hazardem jest tam ogromne, większe niż w Polsce...

radek03 90

radek03

Forum VIP
to źle uważasz, zainteresowanie jest tam ogromne ???? mają nawet własny poker room &quot;dracula holdem&quot;, który jest bardziej rozbudowany i ma więcej graczy niż niektóre zachodnie roomy. W każdym z freerolli co dwie godziny gra około 5 tysięcy ludzi. Być może mają własnego bukmachera, tylko ja o tym nie wiem? Zainteresowanie hazardem jest tam ogromne, większe niż w Polsce...
Ale być moze tam ludzie w większości grają zgodnie z regulaminem. U nas jak są promocje nodeposit to co drugi zakłada kilka kont aby tylko dostać bonus. Niektórzy Polacy zachowują się jak &quot;internetowe dziwki&quot;, która za 5E zrobią wszystko, taka jest prawda. W Rumunii kazda akcja promocyjna pewnie kończy się zyskiem buchmachera, więc im to się opłaca i robią takie akcje częściej, u nas przynoszą straty to ich zaniechali.

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
Z tym zyskiem to masz racje ???? Polak jest taki, ze jak dostanie bonus, to pogra, straci i nie wpłaci. Polacy lubią grać nie ryzykując własnych pieniędzy.

mocko 0

mocko

Użytkownik
Czy mógłby ktoś napisać instrukcje jak zarejestrować się na tej rumuńskiej stronie bo promo aktualne nadal jest.

mocko 0

mocko

Użytkownik
To może akurat w tym jednym przypadku ja bym chciał sam spróbować tylko nie wiem jak tam sie zarejestrować bo mi wyskakuje błąd jakiś związane z meilem;/

Do góry Bottom