a co trzeba w tym mailu napisać ??
nume si prenume - Tłumacz google mówi, że to imię ????panowie a co tam trza wpisac w nume si prenume w tym betland.ro?
no wlasnie... chyba wiec lepiej nie ryzykowac jak ma sie juz wczesniej zalozone konto w interwetten.Voucher dostajesz bez problemu, gorzej z jego wykorzystaniem. Nie wiem czy komuś się to powtórzyło, ale moje konto zablokowali po godzinie.
a może pozakładałeś wszystkim w rodzinie konta u buka, żeby zdobyć 5 €?Ten Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????
właśnie ktoś na bank po zakładał 20 kont i teraz tak jestJednym słowem, może promo nie dla Polaków i tyle. Ja się cieszę że nie dostałem maila z kodem. Wysłałem ale nie dostałem. Bo buk wbrew tego co piszecie niektórzy jest jak najbardziej wiarygodny i wypłacalny. A że sie rzuciliście na 5 E darmowej kaski to już inna sprawa
Pozdro
Ehh nie potrafisz zrozumiec ze to nie kwestia 20 czy 30 kont? Jesli promocja jest dla Rumunow to TYLKO Rumuni moga korzystac... No chyba ze masz rumunskie korzenie to sry ????właśnie ktoś na bank po zakładał 20 kont i teraz tak jest
Widzisz ,a ja kiedyś z 5 euro równiez voucher chyba z jakiejś egzotycznej strony ugrałem 250zł. Wplacilem na bonus 50% obróciłem i mi wszystko wypłacili bez żadnych problemówTen Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????