>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro do interwetten voucher;-)

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
ja dostalem po kilkunastu godzinach, bodajże 12, rejestriowalem sie popoludniu , a na nastepny dzien jak sprawdzalem to juz byla odpowiedz na gmail&#39;a;-)

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
a co trzeba w tym mailu napisać ??

Hello,
I have just registered in Your service Betland, and also would like to get interwetten bonus 5 Euro from Your campany. My username in Betland is xxx and the same in Interwetten service. Thank You very much, and have nice day. :jezora:

popek1990 0

popek1990

Użytkownik
rejestrowal sie ktos w interwetten na skrzynke o2.pl ? Na tym betland doszedl mi e-mail aktywacyjny odrazu a z interwetten nie doszedl a minelo juz 2godziny i nic ????????

S 0

spojler

Użytkownik
Voucher dostajesz bez problemu, gorzej z jego wykorzystaniem. Nie wiem czy komuś się to powtórzyło, ale moje konto zablokowali po godzinie.

risto44 0

risto44

Użytkownik
Voucher dostajesz bez problemu, gorzej z jego wykorzystaniem. Nie wiem czy komuś się to powtórzyło, ale moje konto zablokowali po godzinie.
no wlasnie... chyba wiec lepiej nie ryzykowac jak ma sie juz wczesniej zalozone konto w interwetten.

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Ja nawet się nie będę bawił w to bo znając życie to z naszego wspaniałego kraju sporo ludzi pozakładało po kilka kont i możliwe że będą blokady oraz problemy z wypłatą kasy.

R 125

roger12

Użytkownik
Ten Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????

aduss 5

aduss

Użytkownik
Ten Buk jest jakiś nie normalny wczoraj mi przyszedł na mail Vocher z interween za wszystko obstawiłem na 3 mecze z tego ugrałem ok 50 Pln i za wszystko potem na Chelsea i Liverpool także wszystkiego miałem 146 Pln więc zleciłem wypłatę już kiedyś zlecałem wypłaty także wiedziałem ze trzeba im wysłać skan dowodu to obrazu wysłałem dziś rano patrze na skrzynkę a tam konto zablokowane interween. Ten Buk sobie chyba w kulki leci już po raz 2 mnie tak oszukał ze zamknęli mi konto na 2 tyg. ale konto wyczyścili na tego Buka nawet bym marnej 1zł nie wpłacił ????
a może pozakładałeś wszystkim w rodzinie konta u buka, żeby zdobyć 5 €?

R 125

roger12

Użytkownik
tak jasne mam tam 1 konto po co mi więcej kont wiedząc ze i tak nie wypłace mówie wam ten Buk jest śmieszny w ciula robi i tyle

donpezo 9

donpezo

Użytkownik
Ja wysłałem wczoraj o 8:30 do nich meila do teraz nic nie przyszło, może dlatego, że nie zakładałem konta poprzez baner na betlab.ro, poczekam może jeszcze dojdzie.

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Jednym słowem, może promo nie dla Polaków i tyle. Ja się cieszę że nie dostałem maila z kodem. Wysłałem ale nie dostałem. Bo buk wbrew tego co piszecie niektórzy jest jak najbardziej wiarygodny i wypłacalny. A że sie rzuciliście na 5 E darmowej kaski to już inna sprawa
Pozdro

R 125

roger12

Użytkownik
Jednym słowem, może promo nie dla Polaków i tyle. Ja się cieszę że nie dostałem maila z kodem. Wysłałem ale nie dostałem. Bo buk wbrew tego co piszecie niektórzy jest jak najbardziej wiarygodny i wypłacalny. A że sie rzuciliście na 5 E darmowej kaski to już inna sprawa

Pozdro
właśnie ktoś na bank po zakładał 20 kont i teraz tak jest

C 174

cezi77

Użytkownik
właśnie ktoś na bank po zakładał 20 kont i teraz tak jest
Ehh nie potrafisz zrozumiec ze to nie kwestia 20 czy 30 kont? Jesli promocja jest dla Rumunow to TYLKO Rumuni moga korzystac... No chyba ze masz rumunskie korzenie to sry ????

D 570

duff999

Użytkownik
Widzisz ,a ja kiedyś z 5 euro równiez voucher chyba z jakiejś egzotycznej strony ugrałem 250zł. Wplacilem na bonus 50% obróciłem i mi wszystko wypłacili bez żadnych problemów
Przy interwetten trzeba się uzbroić w cierpliwość na wypłatę czekałem ok 7 dni

ramzi 0

ramzi

Użytkownik
ciekawe co wyplacac, jesli blokuja konta? :/ mi juz kiedys zablokowali w interwetten, za to, ze jechalem na bonusie dla rumunów.... ogólnie w czym jest lepszy rumun od polaka...bo ja w nich widze jedynie sępów i brudasów sprzedających podrabiane dresy na bazarze...

heh...5 euro to nie majątek ???? więc nie ma co się rzucać na takie promo, tylko sobie opinie polacy wyrabiają

Do góry Bottom