>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

5 euro do interwetten voucher;-)

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
A wiec tak, przegladalem dziesiatki stron i znalazlem na jednej fajne cudenko;-)

1. Wchodzimy na strone http://www.betland.ro/5%20EUR%20gratis%20de%20la%20Interwetten.com!/read-1366/
2. Jest tam info o bonusie 5 euro

3. Nie znam tego jezyka, ale z tego co zrozumialem nalzalo sie zarejestrowac w serwisie http://www.betland.ro a nastepnie na adres mailowy [email protected]
wyslac swoj nick z betlab i interwetten.

Ja po okolo 12 h dostalem taka odpowiedz...

Admin Betland.ro
do mnie

Odpowiedz

Here do you have your personalized voucher: BMR9-8LDP-VU7E-8QEP

wiec do dziela:))) kod oczywiscie dziala i 16,85 pln na koncie;-)) pozdro Typerzy!

R 125

roger12

Użytkownik
tłumaczenie
otrzymasz voucher o wartości 5 EUR z Betland.ro!

Ta promocja odbywa się od września 9 września 30 2008 i skierowana tylko do tych, którzy Zarejestruj się teraz przez Betland.ro w Interwetten!
Po rejestracji w Interwetten będzie musiał wysłać do nas e-mail z tematem 5 EURO FREE na [email protected] z następujących informacji:
- Pełna nazwa
- Nazwa użytkownika w Interwetten
- Dane, w którym otwarto konto w Interwetten

Po sprawdzeniu konta, aby otworzyć nowe Interwetten, link powyżej, Betland.ro wyśle do Ciebie przez e-mail w maksymalnie 48 godzin Twojego voucher o wartości 5 EUR, które można depozyt na koncie

klammer 0

klammer

Użytkownik
tłumaczenie

otrzymasz voucher o wartości 5 EUR z Betland.ro!

Ta promocja odbywa się od września 9 września 30 2008 i skierowana tylko do tych, którzy Zarejestruj się teraz przez Betland.ro w Interwetten!
Po rejestracji w Interwetten będzie musiał wysłać do nas e-mail z tematem 5 EURO FREE na [email protected] z następujących informacji:
- Pełna nazwa
- Nazwa użytkownika w Interwetten
- Dane, w którym otwarto konto w Interwetten
co mam wpisac jako pelna nazwa?

aduss 5

aduss

Użytkownik
promo skierowane do rumunów, przy ew. wypłatach beda mieli arg. do zamnkiecia kont, ja nie ruszam tego promo ????

R 125

roger12

Użytkownik
wczoraj napisałem do Interwetten i niby promo dla polaków

so also includes the promotion of Polish
Promo jest do dziś zapytałem ile to trzeba obracać ale nic nie odpisali
ale istotne jest żeby w temacie napisać 5 EURO FREE Kumpel 3 dni temu bo to promo już trwa od niedzieli wpisał w temat swój nik i nie dostał nic a inni wpisali 5 EURO FREE i otrzymali

M 0

marcinxxx

Użytkownik
Aceasta promotie se desfasoara in perioada 9 septembrie – 30 septembrie 2008 si se adreseaza doar celor care se inregistreaza ACUM prin Betland.ro la Interwetten

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
ja mam pytanie czy koniecznie musze sie rejestrowa w interwetten z linku z tamtego forum bo przeoczylem ten punkt i zarejestrowalem sie bezposrednio ze strony interwetten?

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
Do tych co dostali?? Rejestrowaliście sie wcześniej czy jak?? Bo ja nie widze na tej stronie odnośnika do rejestracji w Interwetten

K 0

krzyhoo83

Użytkownik
wiec tak, jak w Interwetten rejestrowalem sie 2 lata temu, a teraz tylko w tym drugiem serwisie, wiec wystarczyl jeden mail i kasa na koncie, nie sadze, aby w kwestii blokowania kont cos bylo na rzeczy, poniewaz jest to promocja tez dla Polakow raczej;-) pozdrawiam tych co skorzystali i zacheca,m tych co sie wahaja;-)

mucios88 197

mucios88

Użytkownik
wiec tak, jak w Interwetten rejestrowalem sie 2 lata temu, a teraz tylko w tym drugiem serwisie, wiec wystarczyl jeden mail i kasa na koncie, nie sadze, aby w kwestii blokowania kont cos bylo na rzeczy, poniewaz jest to promocja tez dla Polakow raczej;-) pozdrawiam tych co skorzystali i zacheca,m tych co sie wahaja;-)
Ok zobaczymy. Poszłedł Mail, pożyjemy zobaczymy ???? A ile czekałeś na bon?? Wiem że niby jest 48h ale pytam orientacyjnie po ilu przyznają.

panowie a co tam trza wpisac w nume si prenume w tym betland.ro?
Ja tutaj wpisałem 18, bo jak wpisałem 1 to nie przeszło. Więc czysty strzał

Do góry Bottom