>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

5 € w Interwetten za free :)

Status
Zamknięty.
A 0

antenelles

Użytkownik
;] dzięki skorzystałem z tego ???? ;] ... miałeś się zalogować na tamtej stronie z tych danych i po logowaniu pokazywał się kod

ja już kilkanaście maili dałem ;d zaraz na allegro kody sprzedać trzeba

tomek258 127

tomek258

Użytkownik
;] dzięki skorzystałem z tego ???? ;] ... miałeś się zalogować na tamtej stronie z tych danych i po logowaniu pokazywał się kod

Boże co za człowiek ???? . Jeszcze się takimi rzeczami chwalić ... Przez takich ludzi wszystkie promocje nie dla Polaków

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Bo pewnie ktoś był szybszy od ciebie zalogował sie na twoim loginie i hasle i skorzystał z kodu, niepotrzebniej dawałeś na forum :-D

marcinku 0

marcinku

Użytkownik

Przez takich jak ty, inni nie beda mogli pozniej skorzystac. W koncu zablokuja promo i bedzie po zabawie.

PS. Czy promo jest takze dla nowych, bo nie mam tam konta ?

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Boże..... I po co coś Wam podać?
Antenelles żegnam.
Ludzie... Znalazłem info. Wkleiłem, żebyście sobie dostali 5 € za free a taki oszołom nie dosyć, że pisze iż bedzie sprzedawał te bony to jeszcze kradnie kod userowi co był zakręcony i podał tutaj na forum...
ŻENADA Następnym razem już nie podam info bo, nie wszyscy, ale są ludzi którzy nie dorośli do tego!
Jak ktoś będzie handlował tymi bonami na forum to też BAN.
Szczerze mówiąc to mi wisi te 5€. Ale chciałem dla Was żebyście sobie wzięli. Info nie musiałem dawać...​

mirazzzh 0

mirazzzh

Użytkownik
Antenelles prostu chyba nie wiesz na czym polega działanie forum.
Mamy sobie pomagać a nie zachowywać się jak patałachy.
tyle odemnie. Dzięki ????

A te 5 E już mam na koncie.

marcinku 0

marcinku

Użytkownik
Boże..... I po co coś Wam podać?
Antenelles żegnam.
Ludzie... Znalazłem info. Wkleiłem, żebyście sobie dostali 5 € za free a taki oszołom nie dosyć, że pisze iż bedzie sprzedawał te bony to jeszcze kradnie kod userowi co był zakręcony i podał tutaj na forum...
ŻENADA Następnym razem już nie podam info bo, nie wszyscy, ale są ludzi którzy nie dorośli do tego!
Jak ktoś będzie handlował tymi bonami na forum to też BAN.
Szczerze mówiąc to mi wisi te 5€. Ale chciałem dla Was żebyście sobie wzięli. Info nie musiałem dawać...​
Masz calkowita racje !

Z jednej strony fajnie ze sie podzieliles ta promocja z innymi, z drugiej nalezy pamietac ze przez pewne nieuczciwe osoby szybko sie one koncza. Zawsze znajda sie takie pozerne sępy, ktore chca sie dorobic na fajnej promocji. Przez to traca potem wszyscy. Mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie skorzystac.

Z mojej strony dzieki za info.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Gdzie Sie Wpisuje Ten Kod???
A CZYTAĆ JUŻ PORTAFIMY DOMINIK?? NA PIERWSZEJ STRONIE JEST NAPISANE.

VADER NAPISAŁ
Też domyślałem się, ze będą takie pytania.
Najpierw opcja- Wpłata
Później wybieramy- Bon zakładu ( to jest jedna opcji wpłat). Tam wpisujemy kod.

CHYBA NAJLEPSZYM WYJŚCIE BYŁOBY ZROBIENIE OPCJI WEJŚĆ DO DZIAŁU PROMOCJE BUKMACHERSKIE OD 100 ALBO 200 POSTÓW, WTEDY WSZYSTKO WYGLĄDAŁOBY NORMALNIE.

K 0

ksych

Użytkownik
Błąd
Pewne stawki są poniżej ich limitu. Te zakłady zostały cofniętę na stawke 0. Proszę sprawdż twoje stawki.

cały czas to mi wyskakuje jak probuje obstawic... zaczyna mnie to wkur...

edit: thx Amairgen

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
ale mirazzzh podając swój kod na forum też zabłysnął..
Antenelles zachował się jak kretyn (właściwie obaj się tak zachowali), ale po prostu wykorzystał głupotę Mirazzzha.

bah 0

bah

Użytkownik
Czy depołzit jest wymagany przed wypłatą? ????????????????????????????:jezora::jezora:????????:-D:-D:zoltakartka:????????⛔⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom